2024-04-20 17:54

Accidentul suferit de actorul Gerard Butler pe platoul de filmare al noului său de film

 |  19:34
Accidentul suferit de actorul Gerard Butler pe platoul de filmare al noului său de film

Actorul scoțian Gerard Butler a dezvăluit că și-a ars fața după ce s-a frecat din greșeală cu acid fosforic în timpul filmărilor pentru „Plane”, noul său lungmetraj de acțiune care a apărut recent în cinematografe, relatează NME.

Butler, care în film joacă rolul principal al unui pilot care reuşeşte să facă o aterizare de urgenţă cu avionul său, dar aterizează într-o zonă de război, a povestit că accidentul cu acidul a avut loc în timpul filmării unei secvențe în care încearcă să repare o frână înainte de decolare.

„Indiferent ce fac, reușesc să mă rănesc”, a glumit el în timpul emisiunii TV „Late Night with Seth Meyers”, relatând că accidentul cu acidul a avut loc în timp ce era cu mâinile între două roți, „prefăcându-mă că știu ce fac”.

„De fiecare dată când îmi scot mâinile ele sunt acoperite în sânge și lichid verde, da? Iar eu mă gândeam 'Nu știu ce e lichidul ăsta verde'”, a povestit el.

Butler a precizat că scena a fost filmată în timpul unei zile incandescente în Puerto Rico și că transpira puternic în timpul filmărilor.

„Mă frec pe față și brusc mi-e în gât. Mi-e în gură. Mi-e în nas. Mi-e în ochi. Îmi arde fața și chiar arde. S-a dovedit că în esență era acid fosforic”, i-a povestit el lui Seth Myers cu privire la lichidul misterios.

„Iar piloții care erau acolo și se uitau strigă 'Nu!' iar eu mă gândeam că ard de viu. Așadar a fost intens. M-a ars timp de mai multe ore, dar a fost grozav pentru secvență”, a conchis actorul scoțian.

Probabil că Butler nu regretă foarte mult accidentul ținând cont că „Plane” a marcat prima sa revenire în clasamentul box office cu un lungmetraj după mai multe proiecte nereușite și fiind apreciat deopotrivă de fani și critici.

„Plane” are în prezent o rată de aprobare de 74% pe agregatorul Rotten Tomatoes din partea criticilor de film în timp ce de la fani a obținut un neverosimil 95%. Pe site-ul IMDb el este notat ceva mai slab, cu 7 din 10.

În primul său weekend de la lansare el s-a clasat pe poziția a cincea la box office-ul american, în continuare dominat de Avatar: The Way of Water al regizorului James Cameron.

Sursa: Hotnews


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-18



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE