2024-04-23 21:35

33 de ani fără Mihaela Runceanu. Adrian Enache își reproșează MOARTEA ei: "Dacă rămâneam..."

 |  11:47
33 de ani fără Mihaela Runceanu. Adrian Enache își reproșează MOARTEA ei: "Dacă rămâneam..."

Astăzi se împlinesc 33 de la moartea Mihaelei Runceanu. Cantareata a fost ucisă cu bestialitate, în floarea tinereții, la doar 34 de ani, iar Adrian Enache își reproșează moartea ei.

Vestea morții Mihaelei Runceanu a șocat întreaga României în dimineața zilei de 1 noiembrie 1989. Mihaela Runceanu fusese ucisă în mod cumplit, în propria casă din Bucureşti.

La doar 36 de ore de la crimă, cercul suspecţilor s-a restrâns la o singură persoană, Daniel Cosmin Ştefănescu, un tânăr care îi furniza cântăreţei discuri şi casete cu muzică.

Cei doi se ştiau de aproximativ un an, de când o prietenă comună le făcuse cunoştinţă, iar în ziua crimei se pare că bărbatul fusese invitat în casa solistei, ca să vadă împreună un film la video.

Solistul Adrian Enache spune că în noaptea aceea ar fi trebuit să rămână să doarmă acasă la Mihaela Runceanu, însă a plecat, pentru că a doua zi avea teză. Artistul crede că solista ar fi trăit și azi dacă el ar fi rămas în apartament.

„Dacă rămâneam la ea în noaptea aia nu murea, nu se întâmpla nimic. Dar aveam teză a două zi și nu am putut. Îmi aduc aminte că după școală mergeam să luăm pateuri, suc și bere apoi mergeam la Mihaela acasă. Din prima am simțit că sunt elevul ei preferat. După moartea ei am avut o relație strânsă cu familia. Când mă gândesc la Mihaela mă gândesc la una din privighetorile muzicii românești, la o voce inconfundabilă. Era ca o privighetoare cu aripi de aur care trecea printr-un parc înflorit”, a declarat Adrian Enache, într-un interviu pentru Fanatik.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-01



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE