2024-04-18 20:26

Mesajul gălățeanului care a câștigat 1,55 milioane de euro la Loto: ”Nu se ştie niciodată ce-ţi rezervă norocul”

 |  17:47
Mesajul gălățeanului care a câștigat 1,55 milioane de euro la Loto: ”Nu se ştie niciodată ce-ţi rezervă norocul”

Câștigătorul marelui premiu la tragerea Loto 6/49 din 21 octombrie și-a ridicat luni premiul în valoare de 7,65 de milioane de lei (aproape 1,55 milioane euro), a anunțat Loteria Română.

„În cursul zilei de astăzi, 25 octombrie a.c., s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de joi, 21 octombrie a.c., în valoare de 7.646.117,84 lei (aproape 1,55 milioane de euro”, a transmis Loteria Română într-un comunicat.

Câştigătorul nu a dorit să-şi facă publică identitatea.

Potrivit sursei citate, este vorba despre o persoană din Galaţi, care are în jur de 40 de ani şi lucrează în construcţii.

„Dacă ai răbdare şi încredere, joacă, nu se ştie niciodată ce-ţi rezervă norocul. Eu am jucat şi am tot sperat la câştig, ceea ce s-a şi întâmplat. Succes tuturor jucătorilor!” – este mesajul pe care câştigătorul a dorit să-l transmită tuturor jucătorilor la Loto.

Acesta spune că joacă constant la Loto 6/49, de peste 10 de ani, întotdeauna o variantă simplă, de obicei aceleaşi numere, acestea având semnificaţie personală.

Chiar dacă de-a lungul anilor a câştigat doar premii mici, gălățeanul spune că a sperat mereu măcar la un câştig de categoria a II-a la jocul preferat, Loto 6/49.

Acesta a aflat că este marele câştigător vineri, pe 22 octombrie, când a intrat pe site-ul Loteriei Romane pentru a vedea care sunt numerele câştigătoare şi că a fost extrem de emoţionat când şi-a dat seama că el este norocosul.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-25



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE