2024-04-18 07:26

De frica soției, un chinez s-a DEGHIZAT când și-a ridicat premiul la Loto

 |  22:20
De frica soției, un chinez s-a DEGHIZAT când și-a ridicat premiul la Loto

Un bărbat din China, care a câștigat la loterie 30 milioane de dolari, a apelat la un costum special pentru a-şi ridica premiul. Totul pentru a nu fi descoperit de familie, mai ales de soţie.

Potrivit presei chineze, bărbatul prezentat public cu pseudonimul Li, ar fi cumpărat 40 de bilete de loterie cu 80 de yuani(n.r 11 dolari), în regiunea Guangxi Zhuang, pe care le-a bifat identic cu șapte numere.

Astfel, bărbatul a reușit să câștige o sumă totală de 220 de milioane de yuani(n.r aproximativ 30,6 milioane de dolari americani), dar a ales să nu împartă vestea şi cu familia. 

„Nu le-am spus soției și copilului meu. Sunt îngrijorat că s-ar putea simți superiori față de alți oameni și nu vor munci sau învăța la fel de mult”, a spus bărbatul care şi-a ridicat premiul deghizat într-un personaj de desene animate, potrivit South China Morning Post.

Pentru că nu a uitat de unde a plecat, după ce a plătit toate taxele, bărbatul a donat imediat 5 milioane de yuani unor organizații de caritate.

Astfel el a rămas cu suma de 171 de milioane de yuani (24 milioane de dolari), sumă pe care a precizat că nu o va dezvălui familei sale. 

Li a spus că este un „fan loial” al loteriei și a cumpărat bilete în mod regulat de peste un deceniu.

El a spus că a ales aceleași șapte numere în ultimii ani pentru că „arătau plăcute”. De data aceasta, loialitatea față de aceste numere a dat roade masiv.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-31



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE