2021-09-24 07:11

VIDEO. Steaua – Astra, scor 3-1, în turul Ligii I

 |  18:11
VIDEO. Steaua – Astra, scor 3-1, în turul Ligii I

UPDATE, ora 22.30: Steaua a învins Astra, scor 3-1, miercuri, pe Arena Naţională. Mai jos, FOTO şi VIDEO cu golurile din Steaua – Astra. Popa, Gardoş şi Piovaccari au înscris pentru Steaua, Astra marcând prin Budescu.

UPDATE, ora 22.10: Steaua conduce cu 3-1, după golul înscris de Piovaccari în minutul 82. Mai jos, VIDEO cu golul italianului.

UPDATE, ora 22.00: Din minutul 76, scorul a devenit 2-1 pentru Steaua. A marcat Gardoş, cu capul, după o centrare din corner a lui Bourceanu. Golul lui Gardoş, mai jos, VIDEO.

UPDATE, ora 21.45: Astra a egalat în minutul 52 prin Budescu, care a înscris cu un şut de la 22 de metri. Mai jos, VIDEO.

UPDATE, ora 20.50: În minutul 15, Adi Popa a deschis scorul pentru Steaua. Golul marcat de Popa îl puteţi vedea VIDEO mai jos.

Steaua – Astra, LIVE VIDEO, de la 20.30. Steaua întâlneşte Astra, miercuri, pe Arena Naţională într-un meci din turul Ligii I. Mai jos, de la ora 20.30, LIVE VIDEO, Steaua – Astra.  “Dacă ne uităm la clasament, favorită e Astra, că e pe primul loc. Dar noi avem trei meciuri în minus. Eu cred că în momentul de faţă favorită estre Astra şi după aceea Petrolul, pentru că sunt echipele de pe primele două locuri. Şi eu vreau văd cum se vor descurca aceste echipe în momentul când sunt pe primul loc, pentru că, sincer, nu este uşor”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la Sport.ro.

Steaua – Astra, LIVE VIDEO, de la 20.30. Steaua întâlneşte Astra, miercuri, pe Arena Naţională într-un meci din turul Ligii I. Mai jos, de la ora 20.30, LIVE VIDEO, Steaua – Astra. “Suntem încrezători, aştept cu nerăbdare acest meci. Şansele pleacă de la 50-50, cu un mic avantaj pentru Steaua. Are un plus de experienţă. Noi venim cu motivaţie, entuziasm, dorinţă de afirmare”, a spus Daniel Isăilă, antrenorul Astrei.

Citiţi şi:

Steaua – Astra, LIVE VIDEO, de la 20.30. Steaua întâlneşte Astra, miercuri, pe Arena Naţională într-un meci din turul Ligii I. Mai jos, de la ora 20.30, LIVE VIDEO, Steaua – Astra. “Dacă una din echipe câştigă toate cele şase puncte, se vor clarifica lucrurile. Dacă punctele se împart, nimic nu e decis. Un mare avantaj va fi pentru cea care câştigă prima partidă. Presiunea va fi foarte mare în meciul doi pentru echipa care pierde. Atunci va fi totul sau nimic”, a afirmat Duckadam la Dolce Sport.

Steaua – Astra, LIVE VIDEO, de la 20.30. Steaua întâlneşte Astra, miercuri, pe Arena Naţională într-un meci din turul Ligii I. Mai jos, de la ora 20.30, LIVE VIDEO, Steaua – Astra. “Diseară voi ţine cu Astra. Dintre cluburile care se bat la titlu, sunt câteva care sunt ajutate de Stat şi nu e fair-play, iar altele sunt ajutate din alte puncte de vedere. La Astra sunt sută la sută bani privaţi, sunt mulţi ani de muncă în spate şi merită să câştige”, a comentat Ionuţ Negoiţă, finanţatorul celor de la Dinamo.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2014-02-14

GALERIE MEDIA

Fotografii: LUCIAN CURELARIU
Fotografii: LUCIAN CURELARIU
Fotografii: LUCIAN CURELARIU
Fotografii: LUCIAN CURELARIU
Fotografii: LUCIAN CURELARIU
Fotografii: LUCIAN CURELARIU
Fotografii: LUCIAN CURELARIU
Fotografii: LUCIAN CURELARIU
Fotografii: LUCIAN CURELARIU
Parerea ta...

MARIAN
18 Dec 2013

super meci staua prost meci astra bu bu bu hahaha
GABI
18 Dec 2013

STEAUA CE_A MAI BUNA !!!!
EU
18 Dec 2013

asa mai merge. Astra se credea de neinvins!
DANI
18 Dec 2013

Steaua este cea mai buna echipa din campionat si merita sa castige campionatu anul viitor hai steaua sunt cei mai buni
GRIMIS
18 Dec 2013

Fortza Steaua
KML
18 Dec 2013

nu inteleg de ce la fiecare gol camerele sunt pe acel gunoi de om , meme..
LUPUL CEL RAU
19 Dec 2013

O furati la Giurgiu oierilor :))))
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE