2021-07-26 23:24

Pandurii – Dnepr Dnepropetrovsk, LIVE VIDEO, în Europa League (Liga Europa)

 |  17:36
Pandurii – Dnepr Dnepropetrovsk, LIVE VIDEO, în Europa League (Liga Europa)

Pandurii – Dnepr Dnepropetrovsk, LIVE VIDEO, în Grupa E din Europa League (Liga Europa), de la ora 20.00. Pandurii - Dnepr se joacă joi, pe Cluj Arena, LIVE VIDEO. De la ora 20.00 puteţi urmări Pandurii - Dnepr, LIVE VIDEO, în Europa League ( Liga Europa).

Pandurii – Dnepr Dnepropetrovsk, LIVE VIDEO, în Grupa E din Europa League (Liga Europa), de la ora 20.00. La fel ca şi în turul cu Braga, şi cu Dnepr Cristi Pustai are de gând să introducă în teren o formulă ultradefensivă, în sistemul 5-4-1, cu trei fundaşi centrali, Mamele, Paraskevas şi Erico, dar şi cu doi închizători, Breeveld şi Anton. În faţă, Pustai îl va lăsa pe dirijorul Eric să mai rezolve încă un meci epntru Pandurii. Brazilianul a fost decisiv în mai toate meciurile Pandurilor din acest sezon, atât în campionat, cât şi în cupele europene. Mijlocaşul cariocas va fi sprijinit de Buleică şi Diego Rubio. Ultimul are marea şansă de a intra titular la Pandurii, după ce Matulevicius s-a ales cu o întindere musculară la meciul cu Dinamo şi va lua câteva zile de pauză.

Pandurii – Dnepr Dnepropetrovsk, LIVE VIDEO, în Grupa E din Europa League (Liga Europa), de la ora 20.00. Dnepr îşi bazează tot jocul pe internaţionalii ucrainieni Konoplianka, Zozulia, Rotan şi Selezniov, toţi din campartimentul ofensiv. În rest, Dnepr îi va mai avea în formula de start pe fundaşul central ceh Mazuch, croatul de pe stânga defensivei, Ivan Strinic, şi pe atacantul lusitan Bruno Gama, plus alţi fotbalişti autohtoni.

Pandurii – Dnepr Dnepropetrovsk, LIVE VIDEO, în Grupa E din Europa League (Liga Europa), de la ora 20.00. Echipe probabile:

PANDURII: Mingote - Unguruşan, Paraskevas, Erico, Momcilovic - Anton, Breeveld - Buleică, Eric, Nicoară – Diego Rubio.

DNEPR: Boiko - Fedetsky, Ceberiachko, Mazuch, Strinic – Konoplianka, Kankava, Rotan, Selezniov – Zozulia, Bruno Gama.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-12-11

In legatura cu acest articol...

LIGA EUROPA: Pandurii Târgu Jiu - Dnepr, în primul meci al gorjenilor din grupe

VIDEO REZUMAT. CALIFICARE. Braga – Pandurii 0-2, iar gorjenii merg în grupele din Liga Europa
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE