2021-06-25 06:27

Privește CERUL: Oamenii vorbesc despre apariții ale Fecioarei Maria. Video și rețele de socializare

 |  16:55
Privește CERUL: Oamenii vorbesc despre apariții ale Fecioarei Maria. Video și rețele de socializare

Momentul când Papa Francisc s-a rugat pentru o indulgenţă plenară, împotriva pandemiei coronavirus, a început să capete diverse semnificaţii…

O lumină care aprinde speranţa celor care cred sau un simplu nor? Iluzie optică sau realitate? Fiecare crede ce vrea dar…Mulți vorbesc acum despre o apariţie celestă a Fecioarei Maria, în timpul binecuvântării Papei, existând și un video drept în acest sens. Potrivit autorilor acestui video, se văd un nor şi o lumină care plutesc deasupra bisericii San Pietro și care, privite cu atenție, seamănă cu imaginea Fecioarei Maria - https://www.youtube.com/watch?v=P6S4HcGgoR4&feature=emb_title

Papa Francisc, aflat în Piaţa bisericii San Pietro pe o ploaie măruntă şi totul pustiu, îşi spune rugăciunea pentru a invoca cerului sfârşitul pandemiei de coronavirus. Un moment istoric, greu de uitat, epocal. La sfârşitul binecuvântării a pronunţat„Urbi et Orbi”, cuvinte spuse doar de Paşti şi de Crăciun, pentru o iertare plenară. Bineînțeles că acest moment istoric de la Vatican a fost privit și analizat pe toate părțile. Și este normal să se întâmple așa.  

Fecioara în luminile curcubeului

Pe de altă parte în Argentina, o fotografie cu apariția Fecioarei Maria pe cer, în luminile curcubeului, a creat vii comentarii pe rețelele de socializare (vezi foto jos). Epifania a avut loc în Argentina, în orașul San Carlos, unde un locuitor susține că fiica sa a făcut fotografia cu apariția miraculoasă. Imaginea s-a viralizat în scurt timp, oamenii fiind convinși că Fecioara Maria îi protejează în perioada epidemiei de coronavirus.

Argentinianca Susy Jimenez confirmă și ea că a văzut imaginea cu Fecioara Maria pe cer, scriind pe Facebook: „Mulțumesc Fecioarei că ne-a protejat, că divinitatea ne arată semne și pentru mila Domnului pentru oameni”. Presa locală din Argentina afirmă că imaginea miraculoasă  a fost văzută și din orașul Candelaria din apropiere. San Carlos este unul dintre cele mai vechi orașe iezuite din provincie, potrivit Daily Mail.

Locuitorii din America de Sud apelează la credință în această perioadă în care umanitatea este amenințată de boală. Preoți din Chile au folosit o sculptură a Fecioarei pentru a binecuvânta anumite regiuni dintr-un elicopter în timp ce țara intră în carantină.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-29

Mai multe imagini:
Privește CERUL: Oamenii vorbesc despre apariții ale Fecioarei Maria. Video și rețele de socializare
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE