2024-04-20 03:11

Film: Nicolas Caige va juca rolul unuia dintre cele mai îndrăgite personaje românești

 |  13:33
Film: Nicolas Caige va juca rolul unuia dintre cele mai îndrăgite personaje românești

Nicolas Cage face un nou pas în descoperirea României. Actorul de 57 de ani, care are doi nepoți cu origini și nume românești, va interpreta rolul Dracula în filmul lui Chris McKay, „Renfield”.

Nicolas Cage e inițiat în tainele vampirilor, după rolul făcut în filmul Vampire’s Kiss (Sărutul vampirului) din 1988. Acum, starul de 57 de ani va interpreta rolul Dracula în filmul Renfield, unde va juca alături de Nicholas Hoult, scrie The Hollywood Reporter. 

Titlul filmului este inspirat de personajul Renfield, cunoscut publicului larg datorită romanului Dracula al lui Bram Stocker. 

Devenit pacient într-un azil, fiindcă era obsedat să bea sânge crezând că va găsi nemurirea, Renfield devine discipolul lui Dracula (Nicolas Cage).

Cu acest rol, Nicolas Cage se apropie și mai mult de România, după ce și-a arătat dragostea pentru cei doi nepoți ai săi cu origini și nume românești.

Fiul său, Weston, a fost căsătorit vreme de 3 ani cu o femeie de origine română, Danielle, care a păstrat numele fostului ei soț, Cage.

Din relația cu fiul actorului au rezultat doi băieți, care au fost botezați Sorin și Lucian. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE