2020-12-01 14:22

Compozitorul care s-a OFERIT să testeze vaccinul

 |  00:05
Compozitorul care s-a OFERIT să testeze vaccinul

Andrew Lloyd Webber, cunoscut pentru compozițiile sale din filme celebre precum Phantom of the Opera, Cats, Evita, a scris pe contul de Twitter că “ar face orice să se deschidă teatrele iar actorii și muzicienii să se întoarcă pe scenă”.

Astfel, compozitorul s-a oferit să testeze vaccinul celor de la Oxford. Mai exact s-a înscris în etapa testelor clinice pentru potențialul vaccin anti-Covid cercetat de Universitatea Oxford în parteneriat cu laboratorul AstraZeneca, potrivit CNN. În perioada carantinei, Weber a realizat o serie de videoclipuri, Composer in Isolation, pe care le-a distribuit pe rețelele de socializare pentru urmăritorii săi. El a fost și în spatele producției The Shows Must Go On, distribuită pe platforma YouTube, prin care iubitorii de teatru au putut urmări online înregistrări ale unor musicaluri celebre.

Un răspuns imunitar

Vaccinul pentru Covid-19 al Universităţii Oxford ar putea fi disponibil de la sfârşitul anului 2020, dar nu este o certitudine, după cum a declarati principalul dezvoltator al vaccinului, Sarah Gilbert. Vaccinul experimental, care a fost licenţiat către compania farmaceutică britanică AstraZeneca, a provocat un răspuns imunitar în studiile clinice preliminare, potrivit datelor publicate luni, care susţin speranţele că acesta va putea fi utilizat de la sfârşitul anului 2020.

Mesajul de pe Twitter al lui Weber a apărut după ce producătorul său Cameron Mackintosh a confirmat că producţia "Fantoma de la Operă" nu se mai joacă la West End după 34 de ani din cauza "problemelor financiare" cauzate de pandemia de coronavirus.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE