2020-12-03 18:55

Angela Gheorghiu, cântând ”Tatăl nostru” (Video)

 |  22:23
Angela Gheorghiu, cântând ”Tatăl nostru” (Video)

Angela Gheorghiu cântă „Tatăl nostru“, în preambulul concertului condus de Christian Badea, în stagiunea online a Filarmonicii „George Enescu“.

Celebra soprană Angela Gheorghiu interpretează „Tatăl nostru“, alături de violonistul Alexandru Tomescu, la Ateneul Român, într-un București mai pustiu ca niciodată, într-un videoclip produs de Pro TV. „În aceste timpuri, doresc tuturor curaj, iubire și speranță!“, a transmis Angela Gheorghiu de sărbătorile pascale.

Alexandru Tomescu cântă pe o vioară Stradivarius Elder-Voicu, compoziția e semnată de Anton Pann și adaptată de Sabina Ulubeanu, cu sunetul realizat de Andrei Kerestely.

Filarmonica „George Enescu“ va transmite acest videoclip - https://www.youtube.com/watch?v=8GBmQbEQPCg&feature=emb_title - joi, 23 aprilie 2020, de la ora 19.00, pe canalele online ale instituției, în preambulul concertului susținut de Orchestra simfonică a Filarmonicii „George Enescu”, condusă de maestrul Christian Badea, în cadrul stagiunii online.

Ce conține programul

Programul va cuprinde Uvertura Carnaval de Antonin Dvorak, Concertul în la minor pentru vioară, violoncel şi orchestră, op. 102 de Johannes Brahms și Poemul extazului, op. 54 de Alexandr Scriabin. Soliști în Concertul de Brahms sunt violonista Alexandra Conunova și violoncelistul Andrei Ioniţă, tineri artiști care reprezintă „viitorul muzicii clasice în România“, după cum îi caracterizează maestrul Christian Badea.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE