2024-04-25 18:32

HOROSCOPUL săptămânii 8 - 14 noiembrie 2021. Ce provocări vă așteaptă

 |  22:13
HOROSCOPUL săptămânii 8 - 14 noiembrie 2021. Ce provocări vă așteaptă

HOROSCOPUL săptămânii 8 - 14 noiembrie 2021. Veşti bune în dragoste, dar şi în afaceri, pentru unii nativi ai zodiacului.

Horoscop Berbec

Stelele se aliniază în dragoste pentru tine. Vei avea o întâlnire romantică. Ai ajuns la o răscruce de drumuri. O cale te duce la cîștiguri financiare iar celălalt la o recunoaștere în carieră. Însă poți alege un singur drum. Pe de altă parte, un prieten te acuză de ceva ce nu ai făcut. Este vorba despre o neînțelegere dar tu iei foc. Ai însă grijă pe unde calci. 

Horoscop Taur

Dacă faci o mutare rapidă, vei avea de câștigat. oncentrază-te pe viitor. Vrei să te aventurezi cu iubitul tău dat aveți idei diferite despre ce înseamnă asta. s-ar putea  ca el să vrea ceva nou, în timp ce tu dorești ceva sigur. Compromisul este singura cale pentru a evita un dezacord. Totodată, ai o oportunitate în carieră. Poate fi vorba despre un nou proiect, o altă funcție sau un alt loc de muncă. 

Horoscop Gemeni

Ești pregătit pentru aventură. Deja ți-ai făcut bagajele însă mai multe evenimente se ciocnesc și îți deschid o nouă direcție. Privești la viața de zi cu zi și îți dai seama că nimic nu se va schimba până când nu faceți ceva radical. Te vei întâlni și cu persoane diin străinătate. Poate vrei să predai limba engleză într-o altă țară sau faci schimb de locuință pentru o vacanță departe. 

Horoscop Rac

Ai oportunități financiare în această perioadă. De asemenea, te concentrezi pe o relație de dragoste care are nevoie de schimbări.  Poate persoana de care ești îndrăgostit are un alt iubit sau există o distanță fizică mare între voi. Singura cale de urmat este prin compromis. Va fi nevoie de amândoi pentru a găsi o cale de mijloc. Posibil să primești dividende de pe urma unei investiții. În orice caz, vei avea parte de venituri suplimentare. 

Horoscop Leu

Ești îndrăgostit și emoționat. Însă, trebuie să faci și compromisuri pentru ca toată lumea să fie fericită, chiar dacă asta înseamnă întârzieri sau schimbarea planurilor. Îți dorești foarte mult să te  întâlnești cu persoana iubită. Totodată, cineva din jurul tău vrea să-ți intre în grații. Te tentează dar vrei altceva. 

Horoscop Fecioară

Faci schimbări pozitive pentru sănătatea ta. Vrei să-ți schimbi obiceurile alimentare dar și să începi un sport. Poate te înscrii la un maraton. Există și posibilitatea unui nou loc de muncă, dar crezi că nu faci față. Pe de altă parte, nu vrei să ma rămâi la actualul serviciu, așa că va trebui să alegi. 

Horoscop Balanță

O relație devine mai serioasă. Însă trebuie să accepți un compromis pentru a găsi calea de mijloc. Partenerul tău poate fi nerăbdător să vorbească cu tine despre logodnă sau vrea să vă mutați împreună. Te năpădesc gândurile, îți faci planuri și vrei să iei decizii. În mod surprinzător, această activitate febrilă duce de fapt la un rezultat fericit.

Horoscop Scorpion

Ești gata să faci unele schimbări. Vrei să mergi înainte dar aștepți ca cineva să aprobe planul tău. Trebuie însă să  alegi ce vrei. Acasă vrei să renovezi, muți repede mobila și arunci lucrurile de care nu mai ai nevoie. 

Horoscop Săgetător

ÎI convingi pe cei din jur să fie de acord cu tine. Ești foarte bun negociator. Vrei să faci o investiție chiar în momentul când bursa este închisă. Însă ai grigă pentru că această energie îți deschide multe opțiuni însă puține alegeri corecte. Ai șansa de a încheia un nou contract de muncă ori să cumperi o proprietate sau închiriezi o mașină. Indiferent despre ce este vorba, citește bine înainte de a semna. Poți negocia ceva mai bun.

Horoscop Capricorn

Ești inspirat, ai multe idei noi. De asemenea, trebuie să găzduiești un prieten și să lași deoparte propriile tale nevoi. Nu sunt suficiente ore în zi pentru a face tot ce vrei. Va fi nevoie de un compromis. Fii deschis cu prietenul tău referitor la programul tău, iar acesta va înțelege că nevoile lui pot aștepta. Vei avea și o idee grozavă de a câștiga bani. Este ca și cum un bec gigantic ți se aprinde deasupra capului. Scrie ce plan ai deoarece este prea mare pentru a fi pus în aplicare într-o singură zi. 

Horoscop Vărsător

Încrederea în tine însuți este cunoscută. Trebuie să te hotărăști dacă pășești în lumina reflectoarelor sau rămâi anonim. poți acționa cu încredere, știind că astrele sunt de partea ta. Nu pierde timpul. 

Horoscop Pești

Universul îți trimite semnale. Ai o alegere de făcut. O cale este sigură, iar cealaltă te duce pe un drum nou. Te simți inspirat și deschis la ceea ce îți oferă viața. Fii spontan și permite intuiției să te ghideze.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE