2024-04-20 15:20

HOROSCOPUL săptămânii 1-7 august 2022. Provocările începutului de lună

 |  20:29
HOROSCOPUL săptămânii 1-7 august 2022. Provocările începutului de lună

HOROSCOPUL săptămânii 1-7 august 2022: Soarele se află în Leu și face trigon cu Marele Benefic, Jupiter, din semnul Berbecului. Totodată, imprevizibilul Uranus se unește cu Nodul Nord din Taur, zodie în care se află și Marte.

HOROSCOPUL săptămânii 1-7 august 2022 Berbec

Te eliberezi de un model vechi. Gândești altfel decât până acum, ceea ce are un impact grozav pentru a te elibera de un tipar sau de așteptările altor oameni. Totodată, s-ar putea strica un lucru care este costisitor de reparat. Ai grijă în jurul obiectelor delicate. Dacă te simți frustrat, nu arunca cu laptopul de perete. Pe de altă parte, această energie este fantastică pentru a începe un nou proiect sau a face ceva ce nu ai mai făcut până acum.

HOROSCOPUL săptămânii 1-7 august 2022 Taur

Ai parte de noi posibilități. Îți faci griji cu privire la decizii legate de locuință și familie. Primești mesaje din Univers pentru o nouă cale de urmat. Vei face ceva care îi va surprinde pe cei din jur, în timp ce preiei conducerea unui grup sau a unui proiect. Nu te deranjează că lumina reflectoarelor strălucește asupra ta, chiar dacă ai ocolit-o în trecut. Vrei ca lumea să știe că faci o schimbare.

HOROSCOPUL săptămânii 1-7 august 2022 Gemeni

Ceilalți îți cer să vă adaptați. Un prieten ar putea veni la tine cu o veste uimitoare. Din fericire, nu te deranjează schimbarea. Chiar dacă această persoană face ceva complet diferit, te poți descurca. Pe de altă parte, va trebui să-ți rupi planurile cu cineva. Este posibil să primești o oportunitate neașteptată și vrei să anulezi întâlnirea. Va trebui să te miști rapid, deoarece timpul este esențial.

HOROSCOPUL săptămânii 1-7 august 2022 Rac

S-ar putea să fii copleșit de o dorință bruscă de a obține un alt loc de muncă. Te simți pregătit să-ți trimiți CV-ul potențialilor angajatori. Acest lucru te-ar putea pune pe calea spre comori. Poți fi foarte inspirat de un grup de oameni care fac lucrurile pe care le dorești. S-ar putea să te alăturați unei echipe în domeniul imobiliar, să dai o audiție într-o trupă de improvizație. Este bine să te concentrezi pe a face ceva ce nu ai mai făcut până acum. Orice lucru care este prea familiar sau de rutină va fi doar iritant.

HOROSCOPUL săptămânii 1-7 august 2022 Leu

Începi un nou ciclu. Poți încălca regulile și vei face ceva extraordinar. O parte din schimbarea pe care o ai în vedere ar putea implica munca ta. Este posibil să fii gata să faceți ceva complet diferit. Te gândești să-ți începi propria afacere sau să mergi într-un domeniu complet diferit. Persoana care încearcă să-ți stea în cale va fi dată la o parte. 

HOROSCOPUL săptămânii 1-7 august 2022 Fecioară

Ar putea să existe o schimbare bruscă în ceea ce privește educația  sau ai putea primi o notificare surpriză de la școala copilului tău. Este posibil ca cineva să aibă nevoie de niște bani sau să trebuiască să completezi unele documente. S-ar putea să existe o schimbare de ultimă oră a alocațiilor și programelor de la cămin sau, dacă te afli într-un program de vară, acum este momentul să iei o decizie. 

HOROSCOPUL săptămânii 1-7 august 2022 Balanță

Prietenul tău ar putea avea o idee genială. Ar putea fi un cutremur în viața ta, spulberând noțiunile preconcepute și depășind granițele. Acest lucru s-ar putea transforma într-o oportunitate reală. De asemenea, s-ar putea să simți că te-ai prăbușit înapoi pe pământ. Parcă toată ziua te duce de la o urgență la alta, fără a-ți oferi timp să te gândești la ideile minunate pe care le-ai avut ieri. În același timp, s-ar putea să vrei cu adevărat să-ți urmărești obiectivele. Deci, chiar dacă avi doar câteva minute înainte de miezul nopții pentru a lucra la noile tale planuri, fă-o. Sămânța este plantată și un stejar puternic poate crește.

HOROSCOPUL săptămânii 1-7 august 2022 Scorpion

Secretele interioare sunt dezvăluite. S-ar putea să te plictisești complet de meseria ta. Și, deși arată bine pe hârtie, cu salariul său constant și beneficiile bune, este timpul să începi să cauți altceva. Chiar dacă asta înseamnă să începi o afacere secundară sau un hobby, ai nevoie de o schimbare. Pe măsură ce te răzvrătești împotriva rutinei, poți să te conectezi cu cineva care este foarte diferit de prietenii tăi obișnuiți. Această persoană ar putea fi un nonconformist care deschide noi drumuri. Poate că urmărești această persoană pe rețelele de socializare sau poți să vă întâlniți față în față. Influența sa este ceea ce ai nevoie acum.

HOROSCOPUL săptămânii 1-7 august 2022 Săgetător

Ai parte de mult entuziasm.Probabil vei avea o zi interesantă planificată care implică să sari într-un avion sau să te plimbi cu mașina prin deșert. Este o perioadă bună să faci ceva în afara normelor. Gândește-te să mergi pe scenă pentru un număr de comedie sau să fugi să te căsătorești cu iubita ta. Energia rebelă continuă și s-ar putea să te simți destul de tentat să renunți la slujbă. Acesta este un moment bun pentru a aplica la joburi, pentru a-ți actualiza profilul pe site-urile cu locuri de muncă sau pentru a te întâlni cu un fost coleg care lucrează acum la o altă companie.

HOROSCOPUL săptămânii 1-7 august 2022 Capricorn

Te îndrepți spre un interludiu romantic. Dacă ești deja într-o relație de dragoste, prinde-ți iubitul de mână și fugiți într-o locație privată. Energia care încălcă regulile continuă și s-ar putea să te simți destul de tentat să-ți iei o zi liberă pentru a petrece timp cu partenerul tău. Este timpul pentru distracție și jocuri fără restricții. Nu vei fi interesat să lucrezi astăzi, așa că mergi mai bine într-un parc de distracții sau un festival rock.

HOROSCOPUL săptămânii 1-7 august 2022 Vărsător

Dacă vrei să atragi atenția cuiva, trimite-i un mesaj sau un mail incitant. Ia legătura cu cineva cu care nu vorbești în mod normal și trimiteți-i un mesaj direct. S-ar putea să fii destul de surprins de persoana care răspunde. Acum vrei să schimbi lucrurile acasă. S-ar putea să te gândiți să redecorez sau să-ți faci bagajele și să te muți într-o mică rulotă pentru a călători prin țară. Ești bun la schimbare și, dacă nu ai făcut unele modificări acasă de ceva vreme, s-ar putea să te gândești să faci ceva major.

HOROSCOPUL săptămânii 1-7 august 2022 Pești

S-ar putea să ai o inspirație bruscă pentru o nouă modalitate de a câștiga bani. Poți găsi ceva ce îți face plăcere cu adevărat și care îți oferă și un venit. Sincronismul se întâmplă atunci când dai „în mod accidental” peste un videoclip sau un curs cu instrucțiunii. Energia ta este peste tot, ai atât de multe idei încât nu știi de unde să începi. Ai această dorință puternică de libertate și vrei să faci ceva diferit. Te eliberezi de limitări, ceea ce este grozav, dar va trebui să te oprești pentru a-ți organiza gândirea. Încearcă să în tocmești o listă cu ceea ce ai de făcut în continuare.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-31



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE