2021-08-03 00:57

HOROSCOP pentru săptămâna 19-25 iulie 2021: Nu cedați impulsurilor de nervozitate

 |  21:42
HOROSCOP pentru săptămâna 19-25 iulie 2021:  Nu cedați impulsurilor de nervozitate

HOROSCOP pentru săptămâna 19-25 iulie 2021: Această perioadă aduce ajutor nesperat pentru toți cei care au de făcut negocieri, interes pe afaceri, intermedieri, comunicare. Nu neglijați stările de nervozitate, evitați deciziile luate la cald. Rămâneți vigilenți în fața oricărei provocări, nu abandonați lupta cu propriile slăbiciuni. Puterea24.ro îți prezintă horoscopul complet pentru săptămâna 19-25 iulie 2021 și sfaturile astrologilor.

HOROSCOP pentru săptămâna 19-25 iulie 2021 BERBEC:

Berbecii pot beneficia de discuții lămuritoare cu oameni care le sunt dragi, cu care împărtășesc aceleași idealuri, dorințe, sau cu care au aceleași preocupări. E o perioadă în care se vindecă de lucruri care, într-un plan mai mult s-au mai puțin îndepărtat, le-au făcut rău. Berbecii nu mai suportă situațiile de compromis, să facă lucruri pe care nu doresc să le facă. Orice s-ar întâmpla, să nu se enerveze și să nu se ambaleze.

HOROSCOP pentru săptămâna 19-25 iulie 2021 TAUR:

Taurii simt că ceva nu funcționează cum ar trebui și acest ceva este legat de planul relațional. Fie nu se mai simt bine în compania prietenilor apropiați, fie vor să stea mai mult în compania lor și nu au timp, fie e ceva ce-i neliniștește. Trebuie să reflecteze asupra prietenilor apropiați. Taurii sunt în fața unor dileme.

HOROSCOP pentru săptămâna 19-25 iulie 2021 GEMENI:

Gemenii au solicitarea de responsabilizare pe casa specializărilor. Ei trebuie să devină și mai buni pe domeniul în care sunt specializați sau care-i pasionează. Sunt foarte preocupați și serioși. Au devenit buni investitori. Nu mai pot fi păcăliți, au devenit foarte vigilenți când vine vorba de anturaj.

HOROSCOP pentru săptămâna 19-25 iulie 2021 RAC:

Racii pun țara la cale în plan financiar. Sunt recomandate investiții, negocieri, interacțiuni cu oameni cu potențial financiar. E o săptămână bună din această perspectivă. Câteva zile s-ar putea să fie ceva care-i nemulțumește major, dar e o oarecare exagerare. Din punct de vedere al surprizelor pe care cei din jur le pot face, nu e cea mai favorabilă săptămână. Sunt elemente oarecum perturbatoare. Unii oameni vin la ei cu tot felul de probleme, iar ei nu au acea disponibilitate totală de a le înțelege.

HOROSCOP pentru săptămâna 19-25 iulie 2021 LEU:

Leii sunt într-o perioadă foarte interesantă. Se remarcă prin spiritul de sacrificiu și prin faptul că muncesc destul de mult. Trebuie să urmărească orice stare de conflict pe care o pot avea cu un potențial partener, nu neapărat partenerul de viață. Vor avea parteneri, oameni care au cumva alte criterii, o altă abordare. Leii, cum sunt destul de fixiști, trebuie să găsească o cale de mijloc. Trebuie să știe când să mai lase de la ei și când să rămână pe poziție.

HOROSCOP pentru săptămâna 19-25 iulie 2021 FECIOARĂ:

Fecioarele au o oarecare nervozitate pentru că descoeră oameni care nu sunt onești. Pot chiar experimenta irascibilitatea din partea unor persoane. Trebuie să rămână calme, să facă tot posibilul să se reculeagă și să nu muncească chiar toată ziua. E bine să aibă și momente de respiro. Fecioarele vor experimenta tot felul de asocieri cu oameni care sunt băftoși, care le recunosc meritele și le ajută.

HOROSCOP pentru săptămâna 19-25 iulie 2021 BALANȚĂ:

Zona personală pentru ele devine un fel de lucru de care trebuie să se ocupe. Balanțele sunt atât de preocupate de rezolvare problemelor karmice domestice, încât copilul sau partenerul de viață devine foarte important. Trebuie să se ocupe de aceste persoane importante sufletului lor. Lucrurile se desfășoară destul de frumos în plan profesional, vor fi avansate, vor avea notorietatea de care au nevoie. Trebuie să fie un pic atente la planul social. S-ar putea să existe reproșuri din partea unor persoane cu care se văd mai rar, dar care au o consistență în planul lor.

HOROSCOP pentru săptămâna 19-25 iulie 2021 SCORPION:

Scorpionii au un factor de noroc suplimentar, sunt într-o zonă în care șansa plutește în aer. Nu vor vrea să întreprindă ceva contar Divinității, dar orice vor vrea să întreprindă le va ieși. Ei știu să se plieze și să simtă solicitările Universului. Scopionii înțeleg foarte bine substratul mesajelor care vin din Univers către ei. Pot apărea mici situații tensionate la locul de muncă ori persoane care au ceva de comentat, dar ei vor fi blajini și înțelepți.

HOROSCOP pentru săptămâna 19-25 iulie 2021 SĂGETĂTOR:

Săgetătorii au tot felul de persoane în anturajul apropiat care vin cu o solicitare de a face ceva pentru ei. Prietenii lor au lucruri pe care le reclamă, le cer. Sunt prietenii cu rădăcini karmice. Săgetătorii pot percepe aceste solictăți drept niște responsabilități cam mari. Au o zonă de foarte mare mulțumire sufetească din partea familiei sau a unor oameni care se erijează ca membri ai familiei, care îi ajută foarte mult. Beneficiază de o stare sufletească foarte confortabilă.

HOROSCOP pentru săptămâna 19-25 iulie 2021 CAPRICORN:

Capricornii sunt destul de tulburați de opoziția Pluton – Soare. Și ei se găsesc în fața unei situații pe care o percep ca fiind destul de nefastă. Sunt profund nemulțumiți de ceva anume. Capricornii trebuie să identifice acel ceva care-i nemulțumește și să vadă care este cauza, așa încât pe viitor să fie mai vigilenți. Altfel, Capricornii cam știu în ce stadiu sunt, majoritatea și-au ales câteva persoane care le ajută cu tot sufletul. O responsabilitate financiară vine către ei. Vor fi puțin încurcați, dar vor găsi apoi rezervele.

HOROSCOP pentru săptămâna 19-25 iulie 2021 VĂRSĂTOR:

Vărsătorii sunt într-o perioadă destul de avantajată din punct de vedere financiar. Succesul vine pe toate planurile. El poate veni de la oameni influenți. Își pot rezolva și regla foarte multe probleme financiare. Au o situație financiară peste medie în această perioadă. În schimb, trebuie să respecte niște reguli, să aibă un anumit grad de generozitate. Li se cere să aibă grijă de cei din jur de o manieră mai specială.

HOROSCOP pentru săptămâna 19-25 iulie 2021 PEȘTI:

Peștii beneficiază de o protecție divină peste medie. Simt ca și cum un îngeraș îi mângăie pe cap. Ei sunt destul de preocupați de voluția personală. Au reușit să-și facă un fel de conon în care nimeni nu-i deranjează. Totuși, ei își ajută prietenii cu idei, explicații, soluții și pârghii de rezolvare a problemelor.

Sursă horoscop: B1tv


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE