2021-01-19 14:09

HOROSCOP de weekend 5-6 decembrie: Cine dă lovitura în aceste zile

 |  00:06
HOROSCOP de weekend 5-6 decembrie: Cine dă lovitura în aceste zile

Horoscop de weekend 5-6 decembrie 2020: Zilele finalului acestei săptămâni aduc romantism pentru Tauri, Gemeni și Balanțe, Berbecii au zile reușite, în timp ce Capricornii și Racii sunt epuizați. Citește horoscopul complet al weekendului 5-6 decembrie 2020:

Berbec

Weekendul acesta se anunță a fi unul foarte reușit. Cunoști o persoană specială cu care descoperi că ai o mulțime de lucruri în comun. Poate fi vorba chiar și de o legătură romantică, dacă nu ești deja într-o relație.

Taur

Pasiunea te caracterizează, în acest weekend. Te bucuri de timp petrecut în compania partenerului de cuplu și reușești să discuți deschis despre tot ceea ce simți.

Gemeni

Weekendul acesta este despre romantism și intimitate. Petreci timp în confortul oferit de propria locuință și te bucuri de fiecare moment petrecut în compania persoanei speciale din viața ta.

Rac

Weekendul acesta se anunță a fi unul deosebit de agitat. Ai o mulțime de lucruri de dus la bun sfârșit și simți că nu îți ajung cele două zile pe care le ai la dispoziție. Încearcă să-ți faci o listă de priorități.

Leu

Petreci timp în compania unor prieteni buni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Reușești să te relaxezi și să elimini stresul pe care l-ai acumulat în ultima săptămână.

Fecioară

Weekendul acesta este despre tine. Iei o pauză de la tot ce înseamnă responsabilități și începi să acorzi atenție unor pasiuni mai vechi pe care le ai, dar pe care le-ai tot ignorat în ultima vreme.

Balanță

Romantismul este peste tot, în acest weekend. Reușești să găsești echilibrul interior de care ai nevoie și, astfel, începi să ai mai multă încredere în tine. Timpul petrecut cu partenerul de cuplu te ajută să te relaxezi.

Scorpion

Ai avut multă treabă, în această săptămână, și chiar ți-au mai rămas câteva responsabilități pentru acest weekend. Încearcă să-ți organizezi timpul, astfel încât să poți face tot ce și-ai propus.

Săgetător

Reușești să găsești calmul și înțelepciunea pentru a rezolva o serie de conflicte pe care le-ai avut cu partenerul de cuplu. Astfel, în acest weekend, nicio problemă nu este prea complicată pentru tine.

Capricorn

Weekendul acesta te găsești extenuat. Nu vrei să părăsești locuința și nici nu găsești energia necesară pentru a te ocupa te treburile casnice. Un film și o carte par opțiuni bune.

Vărsător

Weekendul acesta este împărțit între familie și partenerul de cuplu. Vrei să petreci cât mai mult timp cu aceste persoane speciale din viața ta. Ai parte de un weekend cu adevărat relaxant.

Pești

Reușești să îți organizezi timpul, astfel încât să poți duce la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. Prin urmare, weekendul acesta este împărțit între familie, responsabilități și pasiuni.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-05

In legatura cu acest articol...

HOROSCOP 4 decembrie: Atenție la schimbările zilei. Sfaturile astrologilor

HOROSCOP DECEMBRIE 2020: Ce aduce ultima lună a anului
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE