2021-03-08 08:50

HOROSCOP de weekend 23 - 24 ianuarie: Relaxare, pasiuni, dar și conflicte

 |  00:28
HOROSCOP de weekend 23 - 24 ianuarie: Relaxare, pasiuni, dar și conflicte

Horoscop de weekend 23-24 ianuarie 2021: Acest final de săptămână aduce provocări pentru Tauri, relaxare pentru Berbeci, conflicte pentru Gemeni, iar cei din zodia Leu se ocupă de pasiunile lor. Puterea24.ro îți prezintă horoscopul complet al weekendului 23-24 ianuarie 2021:

Berbec

Weekendul acesta se anunță a fi unul plin de provocări. Este recomandat să nu pui prea multă presiune pe tine, ci să ceri ajutorul atunci când simți că lucrurile pe care le ai de făcut te depășesc.

Taur

Weekendul acesta este despre relaxare. Te bucuri de fiecare moment liber pe care îl ai și petreci timp în compania persoanelor importante din viața ta. Reușești să-ți reîncarci bateriile.

Gemeni

Este posibil să te confrunți cu unele conflicte, în acest weekend, în special pentru că s-a adunat multă tensiune în ultima vreme. Totuși, încearcă să privești lucrurile cu mai multă deschidere.

Rac

În sfârșit simți că eforturile tale din ultima vreme îți sunt apreciate. Astfel, începi să ai mai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru te ajută inclusiv când vine vorba de viața de cuplu.

Leu

Weekendul acesta este dedicate pasiunilor pe care le ai. Ai niște timp liber și alegi să te concentrezi pe dezvoltarea personală. De asemenea, reușești să petreci timp și în compania partenerului de cuplu.

Fecioară

Weekendul acesta este despre pasiunie și timp petrecut în compania partenerului de cuplu. Te bucuri de fiecare moment cu persoana iubită și chiar vă faceți unele planuri de viitor.

Balanță

Weekendul acesta este despre energie pozitivă. Petreci cât de mult timp poți în natură și chiar încerci niște activități noi care te ajută să te cunoști mai bine.

Scorpion

Problemele cu banii încep să dispară, în acest weekend, tocmai pentru că ai învățat să elimini cheltuielile care nu-și au rostul. Totuși, este important să faci aceste analize în continuare.

Săgetător

Începi să acorzi mai multă atenție semnalelor pe care ți le trimite corpul. Astfel, vrei să faci unele schimbări când vine vorba de stilul de viața, iar acum găsești determinarea necesară.

Capricorn

Weekendul acesta este despre o revedere cu un prieten vechi pe care nu l-ai mai văzut de mult timp. Această întâlnire îți oferă multă energie pozitivă și chiar o altă perspectivă de viitor.

Vărsător

Nu îți aloci niciun moment de pauză, așa că în acest weekend muncești mai mult decât în mod normal. Este important să începi să îți aloci mai multe momente de relaxare, pentru a fi eficient.

Pești

Weekendul acesta este dedicate pasiunilor pe care le ai, dar și oamenilor importanți din viața ta care se confruntă cu anumite probleme. Ești un prieten adevărat!

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE