2020-12-04 07:37

HOROSCOP de weekend 21-22 noiembrie: Reușite, creativitate și romantism

 |  23:58
HOROSCOP de weekend 21-22 noiembrie: Reușite, creativitate și romantism

Horoscop de weekend 21-22 noiembrie 2020: Acest final de săptămână aduce reușite pentru Berbeci, Gemenii acordă mai multă atenție relaxării, în timp ce Leii au parte de romantism și creativitate. Iată horoscopul complet al weekendului 21-22 noiembrie 2020:

Berbec

În acest weekend te bucuri de reușite. Ai muncit mult în ultima săptămână, iar acum a venit momentul să iei o pauză și să te relaxezi. Simți că ești din ce în ce mai aproape de obiectivul tău.

Taur

În acest weekend petreci timp alături de prieteni și te bucuri de fiecare moment în compania acestor persoane speciale din viața ta. Weekendul acesta este despre distracție.

Gemeni

Simți nevoia să petreci puțin timp singur pentru a reuși să îți pui ordine în gânduri. Ai avut parte de o săptămână agitată și simți nevoia să acorzi mai multă atenție relaxării.

Rac

Nu mai vrei să pari ceea ce nu ești. Astfel, începi să ai mai multă încredere în propria persoană și găsești curajul necesar pentru a discuta deschis despre opiniile pe care le ai.

Leu

Weekendul acesta este despre romantism, creativitate și timp petrecut în compania prietenilor. Reușești să îți organizezi timpul, astfel încât să te poți ocupa de tot ceea ce îți propui.

Fecioară

Ai multe idei bune pe care vrei să le pui în practică, iar acum este momentul perfect pentru asta. Te bucuri de susținerea celor din jurul tău și găsești determinarea de care ai nevoie.

Balanță

Nu reușești să faci diferența dintre vis și realitate. Ești cu capul în nori și simți că vrei să evadezi din cotidian și să îți permiți să pășești într-o lume nou. Meditația ar putea fi o idee bună pentru tine.

Scorpion

În acest weekend, petreci timp în compania unei persoane importante din viața ta și îți permiți să iei o pauză de la tot ce înseamnă responsabilități.

Săgetător

În acest weekend, înveți să îți asumi riscuri. Vrei să descoperi lucruri noi despre tine, iar pentru a face asta te aventurezi în tot felul de experiențe noi, pentru care nu ai avut curajul necesar în trecut.

Capricorn

Este posibil să intri într-un conflict cu o persoană importantă din viața ta. Încearcă să nu-ți mai impui părerile, ci ascultă ce are de spus persoana din fața ta.

Vărsător

Petreci timp alături de partenerul de cuplu și reușești să te relaxezi mai mult decât ți-ai fi imaginat. Iei o pauză de la agitația din jur și îți permiți să fii tu în compania acestei persoane speciale.

Pești

Curajul te caracterizează, în acest weekend, așa că nu este timp să stai degeaba. Te aventurezi pe teritorii necunoscute și înveți o mulțime de lucruri noi despre tine.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE