2020-12-05 11:02

Horoscop de week-end 11-12 ianuarie. Decizii radicale la început de an

 |  00:04
Horoscop de week-end 11-12 ianuarie. Decizii radicale la început de an

Horoscop de week-end 11-12 ianuarie 2020. Primul weekend după eclipsa de lună din 10 ianuarie 2020, cea dintâi din anul bisect ce va avea şase eclipse în total, aduce din punct de vedere astral numeroase decizii în plan profesional, care se dovedesc a fi inspirate. Zodiile Fecioară şi Balanţă au un sfârşit de săptămână agitat, însă lucrurile se vor aşeza şi pentru acesti nativi.

Horoscop de week-end 11-12 ianuarie 2020 Berbec

Vrei să ajungi să îți înțelegi mai bine aspirațiile, dar și să reușești să atingi un echilibru interior la care aspiri de mult timp. Prin urmare, în acest weekend ai tendința să petreci mult timp singur.

Horoscop de week-end 11-12 ianuarie 2020 Taur

Reușești să fii în centrul atenției peste tot pe unde mergi. În plus, dai dovadă de inițiativă în toate activitățile pe care le faci și reușești să îi motivezi și pe cei din jurul tău să ți se alăture.

Horoscop de week-end 11-12 ianuarie 2020 Gemeni

Energia pozitivă este prezentă cu tine pe tot parcursul weekendului. În plus, îți îndrepți atenția către zona profesională și reușești să acumulezi informații noi care te vor ajuta pe drumul pe care ți l-ai ales.

Horoscop de week-end 11-12 ianuarie 2020 Rac

Încerci să acorzi mai multă atenție unor activități precum meditația, într-o încercare de a elimina tot stresul pe care l-ai acumulat în ultima vreme. Încearcă să privești lucrurile cu mai multă deschidere și să nu mai fi atât de aspru cu tine.

Horoscop de week-end 11-12 ianuarie 2020 Leu

Primești o veste bună pe plan profesional și, totuși, starea ta de spirit nu pare să se îmbunătățească. Încearcă să analizezi alegerile pe care le-ai făcut în ultima vreme și să îți dai seama unde greșești.

Horoscop de week-end 11-12 ianuarie 2020 Fecioară

Reușești să îți planifici mai bine cheltuielile, astfel încât să reușești să faci unele economii pentru o viață mai împlinită. Te gândești de mult la o călătorie, iar acest lucru te motivează.

Horoscop de week-end 11-12 ianuarie 2020 Balanță

Ai parte de un weekend agitat și nu reușești să duci la bun sfârșit toate lucrurile pe care ți le propui. Nu mai pune atâta presiune pe propria persoană și încearcă să îți faci o listă de proprități.

Horoscop de week-end 11-12 ianuarie 2020 Scorpion

Petreci timp alături de persoane importante din viața ta pe care nu ai mai reușit să le vezi de multă vreme. Te bucuri de compania acestora și, astfel, reușești să te relaxezi mai mult decât ți-ai fi imaginat.

Horoscop de week-end 11-12 ianuarie 2020 Săgetător

Petreci mult timp alături de partenerul de cuplu și vă bucurați de intimitate. În plus, reușești să îți organizezi timpul astfel încât să te poți bucura și de timp petrecut în natură.

Horoscop de week-end 11-12 ianuarie 2020 Capricorn

Ai multe responsabilități de care trebui să te ocupi și ai tendința să sari peste relaxare, iar acest lucru va aduce nu doar extenuare, ci și multă furie. Încearcă să îți organizezi mai eficient timpul.

Horoscop de week-end 11-12 ianuarie 2020 Vărsător

Socializezi mai mult decât în mod normal și reușești să creezi legături cu oameni interesanți care te pot ghida pe plan profesional. Pe de altă parte, încearcă să analizezi mai atenție oamenii cu care discuți.

Horoscop de week-end 11-12 ianuarie 2020 Pești

Primești vești bune pe plan financiar care îți oferă mai multă încredere în propria persoană. În plus, petreci mult timp alături de grupul de prieteni și încercați să recuperați timpul pe care nu l-ați petrecut împreună. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-01-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE