2024-04-25 05:30

HOROSCOP 9 martie 2023: Este important să menții echilibrul în tine

 |  23:45
HOROSCOP 9 martie 2023: Este important să menții echilibrul în tine

HOROSCOP 9 martie 2023: Berbecii au drumuri de făcut, Taurii sunt norocoși, Gemenii confuzi, Leii și Peștii se rup de realitate, Fecioarele se răsfață, Balanțele și Vărsătorii au nevoie de răbdare, Scorpionii trebuie să echilibreze lucrurile.

Berbec

Dacă trebuie să faci comisioane, nu-i implica și pe alții, descurcă-te singur. Vei descoperi că ești mai eficient. Nu numai că îți vei face treburile mai repede, dar vei avea și timp să te gândești și să procesezi anumite lucruri fără ca energia altcuiva să-ți influențeze gândirea.

Taur

Nu accepta un răspuns negativ astăzi. Oamenii vor înțelege însă mai bine situația ta și vor avea compasiune pentru cauza ta. Forța ta interioară se va exprima cu voce tare și clar. Există o stea norocoasă care îți zâmbește și te ajută să abordezi orice proiect.

Gemeni

Poate fi dificil să ai de-a face cu oameni care par distanțați și confuzi. Această confuzie poate fi contagioasă. Lucrurile vor curge natural sau nu vor curge deloc. Intră în atmosfera relaxată a zilei și nu-ți face griji dacă lucrurile nu se întâmplă atât de repede pe cât ți-ai dori.

Rac

Ia-ți mintea de la îndatoririle și responsabilitățile tale stresante. Acesta este un moment pentru emoțiile și ego-ul să se conecteze în armonie. Nu lăsa problemele altora să-ți strice buna dispoziție. Este nevoie ca tu să-ți lași mintea și corpul să se relaxeze. Arta și muzica îți vor aduce o mare plăcere. Răsfață-te cu lucrurile care te fac cu adevărat fericit.

Leu

S-ar putea să fii purtat într-un tărâm mistic în care sentimentele au prioritate. Eliberează-te de realitate pentru un timp și de ritmul agitat al vieții de zi cu zi. Există o atracție puternică către tărâmul fanteziei astăzi, așa că nu ezita să mergi acolo.

Fecioară

Răsfață-te cu ceva special, fie că este o masă delicioasă, o ținută nouă sau un gadget. Astăzi nu ar trebui să te privezi de nimic. Există o sincronicitate remarcabilă a evenimentelor care te vor conduce exact la locul potrivit la momentul potrivit. Există o căldură și o sensibilitate deosebite în aer care îți vor liniști mintea și emoțiile.

Balanță

Există un sentiment emoțional și senzual care îți vor atinge inima. Încearcă să nu fii prea abraziv atunci când ai de-a face cu ceilalți. Cu cât ești mai senin, cu atât vei putea rezolva lucrurile. Ai răbdare. Dacă nu ești sigur de o situație, nu sări cu capul înainte.

Scorpion

Diferitele părți ale personalității tale ar trebui să funcționeze armonios astăzi. Este important să existe o cantitate egală de a da și de a primi. Dacă dintr-un anumit motiv există un dezechilibru într-un domeniu al vieții tale, abordează problema imediat. Este important să menții echilibrul în tine și cu oamenii din jurul tău.

Săgetător

Probabil că nu vei impresiona oamenii cu vorbirea ta și faptele tale rapide. Probabil că vei ajunge mai departe dacă îți exprimi emoțiile care stau în spatele cuvintelor tale. Este mai important să spui ceea ce simți, nu neapărat ceea ce crezi. Chiar dacă acest lucru poate fi împotriva naturii tale obișnuite, vei descoperi că este cea mai bună cale.

Capricorn

Ego-ul tău ar trebui să fie întărit de emoțiile tale și invers. Fii tu însuți în orice situație. Lucrurile ar trebui să curgă destul de lin pentru tine atâta timp cât păstrezi energia în mișcare. Împărtășește-ți sentimentele cu onestitate și vei descoperi că vitalitatea ta interioară se întărește. Nimeni nu va putea vorbi împotriva cuvintelor care vin direct din inima ta.

Vărsător

Trebuie să te pregătești înainte de a sări în ocean. Stați o vreme pe plaja reală sau imaginară și contemplă valul. Urmărește curenții și vezi cum se descurcă ceilalți. Vei descoperi că, cu cât te pregătești mai mult, cu atât vei fi mai sigur când vei sări în apă.

Pești

Natura ta grațioasă și duioasă este apreciată astăzi. Ești cu capul în nori dar adevărul este că munca pe care trebuie să o faci, o vei găsi de fapt în acei nori. Lucrul pe care trebuie să-l faci acum este să te relaxezi și să-ți lași fanteziile să conducă.

Sursa: Jurnalul.ro

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE