2024-04-16 21:33

HOROSCOP 7 februarie 2023: Vei aduce noroc familiei și prietenilor tăi

 |  00:00
HOROSCOP 7 februarie 2023: Vei aduce noroc familiei și prietenilor tăi

HOROSCOP 7 februarie 2023: Taurii vor să desfășoare activități cu cei din jur, Gemenii sunt veseli, Racii se dedică artei, Leii sunt neliniștiți, Fecioarele muncesc, Balanțele au nevoie de diplomație, Scorpionii adopă o atitudine sănătoasă, Săgetătorii au grijă de ei, Vărsătorii vor schimbări în muncă, iar Peștii fac ordine.

Berbec

Indiferent dacă ești într-o relație sau începi una, vrei să-ți seduci partenerul. Este timpul să adaugi farmecului tău natural un nou parfum seducător, o ținută atractivă sau o nouă tunsoare. Uneori schimbarea înfățișării face schimbări mai profunde de personalitate decât vă așteptați.

Taur

Te vei simți satisfăcut de activitățile cu ceilalți așa că ar trebui să iei inițiativa și să propui ceva ce tu și prietenii tăi puteți face împreună. Fii creativ și gândește-te la ceva neobișnuit, poate la o activitate în aer liber, cum ar fi călăria, o drumeție sau o ieșire într-un parc. Prietenii tăi vor aprecia.

Gemeni

Vei aduce noroc familiei și prietenilor tăi. Depinde de tine să motivezi oamenii să se distreze împreună. Arată-le entuziasmul tău pentru viață. Oricine ar fi extrem de norocos să-ți țină companie. Lumea ta este plină de bucurie, creativitate și râsete. Ești o adevărată inspirație pentru cei din jur.

Rac

Dacă nu-ți poți satisface tendințele artistice în munca pe care o desfășori, nu uita că arta nu este doar pentru profesioniști. Tot ce trebuie să faci este să iei inițiativa de a crea ceva și vei vedea cât de bine te simți. Te-ai gândit vreodată să scrii o carte pentru copii? 

Leu

Este timpul să te arăți mai ferm în relațiile și acțiunile tale. Dacă ești dominat de emoții, ziua ar putea fi extrem de grea pentru tine. Ferește-te de anxietate discutând despre ceea ce te neliniștește cu un prieten sau altcineva apropiat. Acest lucru te va scăpa de o parte din tensiune, dacă persoana respectivă știe să fie discretă. 

Fecioară

Te simți mai bine, după câteva zile în care ai fost obosit. Ești din nou motivat să muncești. Daca ai timp sa dai niste telefoane, nu te teme sa cauti noi perspective, pentru ca astazi promite niste parteneriate benefice in viata ta profesionala sau chiar spirituală.

Balanță

Poate fi dificil să-i faci pe oameni să te asculte. Ceilalți pot fi chiar enervați când aud toate ideile tale noi. Stelele te împing să-ți schimbi tactica înainte de a-i înstrăina pe toți. Nu vei ajunge nicăieri decât dacă ești mai inteligent în a-ți transmite ideile. Fii subtil și vei avea mai mult succes.

Scorpion

S-ar putea să nu fi avut grijă de tine în ultima vreme. Aspectele planetare te încurajează să fii puțin mai disciplinat în stilul tău de viață. Nu te suprasolicita, nu bea prea multă cafea și încearcă să mînânci mai dietetic. Orice faci astazi ar putea avea efecte foarte rapide, sanatoase. Gândește-te la asta în timp ce mergi la alergat sau te culci devreme în seara asta.

Săgetător

Ce s-ar întâmpla dacă ai decide să ai grijă de tine? Trebuie sa te relaxezi, sa te lasi ingrijit, să închizi ochii și să visezi. Lasă în urmă sarcinile zilnice. Ai nevoie de pace și liniște. Întinde-te și eliberează-ți toate grijile. Nu trebuie să acționezi și nici să reacționezi. Relaxeaza-te.

Capricorn

Aceasta este o fază intensă a modificării interioare, atât fizic, cât și psihologic. Evită magazinele tale preferate. Trebuie să exerciți un pic mai mult autocontrol asupra mâncării sau a cheltuielilor dacă vrei să revii în formă fizică și mentală. Ai exagerat puțin în ultima vreme? Poate că acum regreti.

Vărsător

Perioada în care te afli acum este despre a merge înainte. Dacă ai fost nemulțumit de un anumit aspect al carierei tale în ultimele luni, nu mai aștepta să faci ceva în acest sens. Lucrurile nu se vor îmbunătăți de la sine. Trebuie să-ți remodelezi realitatea pentru a se potrivi obiectivelor și aspirațiilor tale. Aceasta ar fi o zi perfectă pentru a cere o mărire de salariu dacă simți că meriți.

Pești

S-ar putea să simți o nevoie bruscă și urgentă de a te uita îndeaproape la situația ta financiară, dulapul cu haine sau mașina. Enumeră lucrurile pe care trebuie să le remediezi în următoarele câteva zile. Îți vei petrece ziua făcând inventar în viața ta. De ce nu? Este important să vezi cu adevărat bine realitatea.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE