2024-04-20 09:09

HOROSCOP 5 august 2022: Încearcă să fii mai sincer!

 |  00:00
HOROSCOP 5 august 2022: Încearcă să fii mai sincer!

HOROSCOP 5 august 2022: Berbecii sunt sinceri, Taurii au toate răspunsurile, Gemenii sunt preocupați de mâncare, Racii îi împing pe alții peste limite, Leii întâmpină opoziție, Balanțele sunt anxioase, Scorpionii sunt nervoși, Săgetătorii sunt veseli, Capricornii au fantezii, iar Peștii sunt copleșiți de emoții.

Berbec

Oamenii din jurul tău sunt sensibili, așa că ai grijă cum interacționezi cu ei. Vei descoperi că ei pot vedea dincolo de orice fel de fațadă și pot detecta cu ușurință disensiunile. Fii sincer cu privire la opinia ta, indiferent de modul în care crezi că va fi primită. Aceasta este cea mai bună abordare pentru o anumită situație, mai ales că adevărul va ieși la iveală.

Taur

În timp ce alți oameni ar putea fi confuzi și tulburați, tu ești cel cu toate răspunsurile. Într-adevăr, ești cel mai bine echipat pentru a face față situațiilor dificile care pot apărea astăzi. Ai capacitatea de a vedea prin pereții groși pe care alții îi ridică. Nimic nu va împiedica ochii tăi pătrunzători să vadă înșelăciunea altcuiva.

Gemeni

Fii pasionat de lucrul pe care îl iubești cel mai mult. În loc să încerci să mânânci tot, alege câteva produse care îți plac și consumă-le cu plăcere. Simte-te liber să lași și pentru mai târziu. Nu accepta să-ți spună alții ce să faci. Ești singurul care știe de ce îți dorești cu adevărat.

Rac

Ai fost zgâriat și maltratat, iar acum continui să repeți același lucru iar și iar. Nu fi îngrijorat dacă întâmpini proteste că îi trimiți pe alții peste limite. Acesta poate fi chiar lucrul necesar pentru ca voi toți să avansați la pasul următor.

Leu

Ar putea exista niște forțe dure care să pună la îndoială visele tale cele mai prețioase. Ai grijă că te confrunți cu cineva care vrea să facă găuri în idealismul tău. Ai putea ajunge să te simți ca un balon perforat care se dezumflă încet. Fă tot ce poți pentru a evita agresiunea. Nu-i lăsa pe alții să ajungă la tine.

Fecioară

Ești într-o poziție unică de a înțelege toate părțile problemelor. În timp ce acest lucru este de natură să-ți ofere un avantaj extraordinar, această cunoaștere îți oferă și o responsabilitate mai mare față de ceilalți. Știi intuitiv ce este cel mai bine și acum trebuie să găsești o modalitate de a-i ajuta să vadă acest lucru din perspectiva ta.

Balanță

S-ar putea să te simți destul de anxioasă. Poate că se apropie o întâlnire importantă și mintea ta este agitată de cum să faci cea mai bună impresie. Cu cât încerci mai mult, cu atât mai departe vei împinge obiectul dorinței tale. Cea mai importantă parte a impresionării altora este să ai încredere. Relaxează-te. Încearcă să nu fii prea prins de tine.

Scorpion

Aceasta ar putea fi una dintre acele zile în care simți că nu poți îndrepta nimic. În efortul de a-i liniști pe ceilalți, ai putea crede că trebuie să faci unele ajustări care te fac să te simți neliniştit. Acest sentiment inconfortabil s-ar putea transforma în nervozitate, neliniște și, în cele din urmă, furie. Nu simți că trebuie să fii cel care face sacrificii în acest moment.

Săgetător

S-ar putea să simți nevoia să adaugi ceva fantezie în rutina ta zilnică astăzi.. Ai în minte pe cineva pe care ai dori să-l lovească săgeata lui Cupidon? Ei bine, nu te baza pe un heruvim care să-ți facă treaba. Ieși și fă ceva antrenament propriu, astfel încât să fii pregătit când vezi obiectul dorinței tale într-o cameră aglomerată. Păstrează lucrurile ușoare și vesele.

Capricorn

Îți umpli mintea cu scenarii fanteziste. Aceste imagini din capul tău nu sunt atât de exagerate pe cât ai putea crede. Astăzi ar fi o zi bună pentru a-ți asculta îndrumarea interioară. Aspectul tău este cheia în a auzi mesaje subtile importante. Nu toată lumea le poate înțelege.

Vărsător

S-ar putea să ai dificultăți în a-ți transmite părerile altora. Pentru unii, ideile tale pot părea prea egocentrice. Pentru alții, poți părea insensibil. Fă tot posibilul să înțelegi ce îți spun alții. Nu fi surprins dacă nu primești iubirea pe care crezi că o meriți. Aceasta este o zi pentru a observa și învăța.

Pești

Emoțiile pe care le-ai putea simți astăzi ar putea împiedica lumea ta fantastică. Amintește-ți că depinde de tine să hrănești aceste vise. Încearcă să nu lași valurile emoționale ale zilei să-ți afecteze strategia pe termen lung pentru realizarea celor mai importante dorințe. Petrece timp singur dacă asta te face să te simți mai bine. Nu renunţa.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE