2024-04-20 14:28

HOROSCOP 4 octombrie 2022: E ziua deciziilor rapide

 |  23:20
HOROSCOP 4 octombrie 2022: E ziua deciziilor rapide

HOROSCOP 4 octombrie 2022: Berbecii au nevoie să-și limpezească mintea, Gemenii au dificultăți cu o problemă importantă, Racii se compară cu ceilalți, Leii visează, Balanțele au nevoie de empatie, Scorpionii sunt atrași de modă, Săgetătorii sunt diplomați, Capricornii sunt nemulțumiți, Vărsătorii au imaginație, iar Peștii iau rapid decizii.

Berbec

Începe ziua cu yoga și apoi cu puțină meditație pentru a te ajuta să-ți limpezești mintea. Întinde-ți corpul și lasă sângele să curgă prin tot organismul și astfel îți vei limpezi mintea. Înainte de a ajunge prea departe în rutina ta zgomotoasă, profită de ocazie pentru a menține o stare liniștită și senină, în timp ce îți stabilești obiectivele pentru astăzi.

Taur

Fă ceva pentru comunitate astăzi și gândește-te la modul în care talentele și abilitățile tale pot fi cel mai bine puse la lucru. Ia în considerare voluntariatul la o școală sau bibliotecă. Donează sânge sau ajută persoanele în vârstă. Orice ai face, zâmbește, știind că iei contact direct cu prietenii care au nevoie de ajutorul tău. În loc să te plângi de modul în care merg lucrurile, ia un rol proactiv pe calea către o lume mai filantropică.

Gemeni

Dacă întâmpini probleme în a aborda o problemă importantă, nu te descuraja sau nu te lăsa copleșit. Descompune lucrurile în bucăți mai mici, analizează-le și dă-ți seama de rolul lor în întregul mai mare. Vei descoperi că făcând lucrurile pas câte un pas, orice problemă pe care o întâmpini va fi mult mai ușor de depășit decât ai fi crezut la început.

Rac

Poate părea că toți cei din jurul tău sunt fericiți și obțin ceea ce își doresc, în timp ce tu ești blocat în treburile zilnice. Nu te compara cu ceilalți și nu face judecăți bazate pe aparențele exterioare. Ei se uită doar la viitorul imediat și experimentează plăceri pe termen scurt. Tu ai obiective pe termen lung și probabil că vei fi mult mai bine.

Leu

Imaginația joacă un rol important în gândirea ta de astăzi, și nu ar trebui să eziți să îmbrățișezi această stare de spirit. Există o mare putere de extras din sentimentul tău de libertate, de a explora și de a visa. Gândirea ta este mai mult o conștiință superioară. Ar trebui să profiți de această perspectivă înaltă pentru a vedea lucrurile dintr-un punct de vedere neutru.

Fecioară

Angajează-ți mai mult rațiunea. Dacă mintea ta își continuă drumul într-o lume fantastică, ai putea lua în considerare ajutorul unor oameni care te pot ajuta să aduci o disciplină în situația ta. Pentru tine, sentimentul general al zilei este probabil că mintea poate, dar fizicul este slab. Lasă-i pe alții să te ajute să te inspiri pentru a ieși din lene.

Balanță

Să presupunem că ai fi altcineva pentru o zi. Cum te-ai simți să fii tratat așa cum îi tratezi tu pe alții? Acesta este un moment bun să te pui în pielea altcuiva și să experimentezi viața prin ochii lui. Făcând acest lucru, ești predispus să devii mai conștient de propriile tale acțiuni și de efectul lor asupra oamenilor din jurul tău.

Scorpion

Gândurile tale se pot îndrepta către modă și diferitele feluri în care îți poți îmbunătăți garderoba. Nu-ți fie teamă să creezi un look care să reflecte adevăratul tău spirit interior. Nu ezita să cumperi o revistă de modă de la magazin.

Săgetător

Lucrul uimitor la natura ta este că, fiind un bun politician, ai tonul vocii și fraza potrivită pentru fiecare situație. Poți să-ți abordezi zâmbetul și farmecul și să  scapi din aproape orice situație delicată în care intri. Asigură-te însă că obiectivele tale generale sunt nobile, spre deosebire de egoism sau răzbunare.

Capricorn

Ai senzația că iarba este mai verde de cealaltă parte a gardului. Încearcă să nu fi prea obosit. Fie fă efortul de a merge acolo unde peisajul pare mai bogat și mai rodnic, fie rămâi acolo unde te afli. Cheia adevăratei fericiri este să te asiguri că te bucuri, indiferent de locul în care ajungi,.

Vărsător

Mintea ta poate rătăci astăzi într-un tărâm fantastic plin de castele, vrăjitori și dragoni magici. Ai putea descoperi că te îmbraci în hainele unei fete frumoase atflate într-un turn înalt și care așteaptă partenerul perfect. Observă scenariul fantezist pe care l-ai creat și vezi cum simbolurile și personajele se conectează cu viața ta reală. Imaginația ta încearcă să-ți spună ceva.

Pești

Mergi pe calea rapidă și folosește-ți cuvintele puternice și mintea creativă pentru a lua decizii conștiente, deși spontane. Nu-ți face griji. Pur și simplu relaxează-te, inspiră adânc și lasă-ți intuiția să te ghideze pe calea cea bună. În loc să-ți irosești energia zbatându-te neputincios în apă, cere ajutor.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-03

In legatura cu acest articol...

HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE: Ce surprize aduce această perioadă




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE