2024-04-20 14:25

HOROSCOP 4 martie 2023: Fă tot posibilul pentru a găsi un echilibru

 |  00:16
HOROSCOP 4 martie 2023: Fă tot posibilul pentru a găsi un echilibru

HOROSCOP 4 martie 2023: Berbecii trebuie să facă schimbări, Taurii să renunțe la control, Gemenii și Fecioarele să comunice mai bine, Racii au parte de tensiune în relație, Leii preiau conducerea, Balanțele și Peștii să fie atente la manipulare, Scorpionii să se abțină de la scenarii, Săgetătorii sunt indeciși, Vărsătorii să-și descopere nevoile.

Berbec

Anumite aspecte în dragoste sunt puțin șocante pentru tine. Va trebui să faci unele schimbări pentru a te sincroniza cu cei din jur. Nici nu vrea să preia conducerea în acest moment, provocând o oarecare ezitare în relație. Pentru că fiecare încearcă să-l ghicească pe celălalt, veți crea confuzie.

Taur

Cu cât încerci să te agăți de ceva, cu atât este mai probabil să-ți scape printre degete. Ia ce vrei, dar nu strânge prea tare. Menține un echilibru între a-i arăta cuiva care îți pasă, luându-l sub aripa ta dar oferă-i libertatea de a se manifesta cum dorește. 

Gemeni

Lucrurile în iubire s-ar putea să nu decurgă exact așa cum ți-ai dori. Aștepți ca partenerul tău să facă următoarea mișcare, deoarece nu ești sigur în ce fel evoluează relația. În același timp, este posibil ca el să fie cel care așteaptă să acționezi tu. Păstrați liniile de comunicare deschise și nu mai jucați jocuri mentale confuze.

Rac

Lucrurile ar trebui să meargă bine pentru tine în dragoste dar ai putea descoperi că astăzi lucrurile devin puțin delicate. Deși vrei ca lucrurile să fie clare și planificate, s-ar putea ca partenerul tău să tânjească după mai multă libertate și spontaneitate. Tensiunea poate apărea atunci când niciunul dintre parteneri nu vrea să preia conducerea.

Leu

Ai grijă la cei din jur. Nu porni într-o direcție lăsându-i pe ceilalți în urmă. În chestiuni legate de dragoste este posibil să trebuiască să încetinești și să comunici cu partenerul tău. Preia conducerea și încearcă să nu fii încetinit de nehotărârea altora. Știi în ce direcție să mergi, așa că pornește! 

Fecioară

Evenimentele recente din dragoste te pot face să simți că nu îți îndeplinești nevoile. Amintește-ți că ceilalți oameni nu sunt cititori de gânduri așa cum ești tu. În cazul în care comportamentul cuiva nu este în regulă, spune-i. 

Balanță

Ai grijă să nu manipulezi o situație romantică, astfel încât partenerul tău să-și piardă orice putere. Poate crezi că acțiunile tale sunt nobile și bine înțelese, dar s-ar putea să creezi un scenariu care nu are nicio bază în realitate. Oamenii ar putea fi impresionați, dar asta nu înseamnă că ar trebui să profiți de acest lucru promovându-ți propriile interese în detrimentul altora.

Scorpion

Partenerul tău ar putea simți nevoia de mai multă libertate în relație, în timp ce tu speri să găsești mai mult angajament. Nu devansa lucrurile proiectand scenarii care s-ar putea sa nu se realizeze. Te pregătești doar pentru dezamăgire.

Săgetător

S-ar putea să descoperi că ești indecis când vine vorba de probleme legate de dragoste. Dintr-un motiv oarecare, ai tendința de a trage într-un sens și apoi în celălalt, totuși nici unul nu pare foarte plin de satisfacții. Nu simți că trebuie să iei măsuri concrete în acest moment. De fapt, dacă o faci, acest angajament îți poate provoca mai multă frustrare mai târziu.

Capricorn

Poate fi necesar să adopți o abordare mai rezervată în acțiunile tale pentru a ajunge acolo unde trebuie. În același timp, partea ta iubitoare de libertate și aventuroasă simte nevoia să hoinărească mai liber. Fă tot posibilul pentru a găsi un echilibru.

Vărsător

Ești destul de sigur pe tine și solid în multe lucruri, cu excepția unuia. Când vine vorba de relații romantice te simți puțin sigur și inadecvat. S-ar putea să fii indecis. Există un impuls puternic de a prelua conducerea, dar și o tendință de a încetini lucrurile și de a-i lăsa pe alții să preia conducerea. Descoperă-ți nevoile înainte de a face planuri pe termen lung cu alții.

Pești

Când vine vorba de dragoste, lucrurile sunt cu siguranță în favoarea ta. Trebuie să fii conștient însă este că ar putea exista o anumită manipulare din partea cuiva apropiat. Ai grijă ca nevoia de libertate a altcuiva să nu afecteze negativ relația ta. Comunicarea este esențială pentru a menține o dragoste sănătoasă.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE