2024-04-24 10:44

HOROSCOP 28 august 2021: Trebuie să faci o călătorie importantă

 |  00:05
HOROSCOP 28 august 2021: Trebuie să faci o călătorie importantă

Horoscop 28 august 2021: Ziua de sâmbătă aduce o călătorie neașteptată, singurătate pentru unii nativi și un mic exces de dulciuri pentru alții.

Berbec

O călătorie scurtă ar putea fi necesară astăzi. Acest lucru ar putea fi descurajant, deoarece te îndepărtează de persoana iubită, dar poate fi și bine. O convorbire telefonică ar putea fi mai eomoționantă decât o seară forțată împreună. Aștepți cu nerăbdare să-ți revezi partenerul.

Taur

Comportamentul ciudat al persoanei iubite îți provoacă confuzie. Partenerul tău te evită? Apelurile telefonice rămân fără răspuns? Uită. Uneori oamenii văd prea multă intimitate ca o amenințare pentru independența lor. Cel mai bun mod de a rezolva acest aspect este să nu abordezi problemele sensibile. Ieșiți la cină și poartă-te ca un prieten. Renunță deocamdată la romantism.

Gemeni

Ai invitat niște prieteni să sărbătorești în această seară? Dacă da, aceștia vor fi încântați. E bine. Ziua este plină de dragoste și bucurie. A-i distra este modul tău de a-ți exprima aprecierea. Dacă ești implicat romantic, sărbătoriți doar voi doi după ce pleacă musafirii.

Rac

Alte responsabilități te va ține departe de partenerul tău. Indiferent dacă ai sau nu planuri pentru această seară te vei simți deprimat. Vrei dragoste, nu doar să lucrezi neîncetat. Nu te tortura însă cu gândurile astea. 

Leu

Nu prea ai parte de dragoste în ultimul timp și viața ți se pare cam fără sens. Dacă ești singur, s-ar putea să nu fie nimeni în jur cu care să te distrezi. Dacă ești într-o relație, aceasta nu-ți mai stârnește interesul sau partenerul tău este plecat. Nu-ți pierde timpul frământându-te. Fă-ți alte planuri.

Fecioară

Vrei să scapi de obligații astăzi și să-ți petreci timpul cu persoana iubită. Însă acesta este posibil să aibă treabă. Nu te supăra. Calitatea este mai bună decât cantitatea.

Balanță

Te simți neglijat și neiubit. Dacă ești singur, s-ar putea să te simți și mai rău. Înveselește-te. Dacă ai o expresie atât de deprimată și dramatică pe față, nimeni nu va veni la tine. Încercați să fii fericit făcând lucruri care îți plac . Dacă zâmbești, cineva se va îndrăgosti de tine. 

Scorpion

Ești îngrijorat că partenerul tău nu te iubește la fel de mult pe cât îl iubești tu? Iubirea are multe fațete. Nu toată lumea poate exprima verbal iubirea sau se poate simți neconfortabil cu manifestări publice de afecțiune. Dacă cineva te iubește, există modalități prin care îți va transmite. Felul în care te privește, te atinge sau îți face mici favoruri. Dacă nu ești sigur, întreabă-l.

Săgetător

Dacă ești singur te vei simți cam trist. Prietenii tăi au alte planuri, în timp ce tu stai acasă. Relaxează-te. Mulți oameni aflați în relații nu sunt fericiți. Au propriile lor probleme și uneori se simt singuri și frustrați. Există anumite avantaje în a fi singur. Profită din plin de ziua de azi și bucură-te.

Capricorn

Poți înlocui dragostea cu ciocolata astăzi. Este în regulă, dar limitează-te la o cantitate mică. Excesul de dulcuri îți va provoca dureri de stomac, asta dacă nu punem la socoteală kilogramele. Amintește-ți că moderația este cheia. 

Vărsător

Dacă nu ești căsătorit sau logodit, te gândești că iubirea nu vrea să vină în viața ta. Însă relațiile trec întotdeauna prin urcări și coborâșuri, așa că nu-ți face griji. Dacă ai îndoieli că ceva este în neregulă, întreabă-ți partenerul.

Pești

Te simți puțin deprimat astăzi dacă relația ta a trecut printr-un moment dificil. Poate că există lucruri nespuse care provoacă tensiune. Încearcă să mergi la rădăcina problemei. Lucrurile se vor agrava dacă nu vorbești despre ele. Nu te emoționa prea tare și întreabă-ți partenerul ce îl deranjează.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE