2024-04-20 00:46

HOROSCOP 27 ianuarie 2023: Ai grijă să nu exagerezi cu cumpărăturile

 |  23:31
HOROSCOP 27 ianuarie 2023: Ai grijă să nu exagerezi cu cumpărăturile

HOROSCOP 27 ianuarie 2023: Berbecii trebuie să fie atenți la ce cumpără, Taurii au musafiri neașteptați, Gemenii se simt jigniți, Racii întârzie la un eveniment, Fecioarele au parte de o atmosferă tensionată, Balanțele se supără cu un prieten, Săgetătorii au contradicții în familie, Capricornii au un coșmar, Vărsătorii nu se înțeleg cu cineva apropiat iar Peștii vor o zi liniștită.

Berbec

Stresul te-ar putea face să-ți dorești să-ți petreci ziua cumpărând articole care pot fi drăguțe, dar nu sunt cu adevărat necesare. Acest lucru este în regulă, deoarece poate dvrei să-ți amenajezi prin casă. Ai grijă să nu exagerezi. Nu vrei să le returnezi apoi. 

Taur

Musafirii neinvitați te enervează. Ai vrut să-ți petreci ziua odihnindu-te, dar acum trebuie să distrezi oamenii, iar acest lucru s-ar putea dovedi iritant. Este mai bine să păstrați vizita scurtă și dulce decât să te simți obligat să fii gazdă când nu ai chef. Și vei dori să rămâni în relații bune cu oaspeții tăi. Fii politicos, dar ferm și apoi relaxează-te.

Gemeni

Unele cuvinte nepăsătoare te fac să te simți jignit și nesigur. Poate persoana care le rostește nu au făcut-o cu intenție. Îți spun mult mai multe despre autorul lor decât despre tine. Petrece seara alături de oameni care te iubesc și te respectă. 

Rac

Încercările de a participa la un festival, petrecere sau alte activități de grup pot fi îngreunate de obstacole minore, cum ar fi blocajele în trafic, uitarea de lucruri ori pierderea lor. Acest lucru poate fi frustrant și iritant, dar nu lăsa să te oprească. Este important să ieși cu prietenii tăi astăzi. Distrează-te!

Leu

Unii prieteni te împing să ții un discurs sau să conduci o conversație. În general, nu te deranjează acest lucru, dar astăzi ești într-o dispoziție liniștită și ai prefera să stai pe margine. Poți răspunde la solicitarea lor sau nu-ți fie teamă să le spui prietenilor tăi ce simți. Ei nu vor să te facă să fii inconfortabil.

Fecioară

Cineva care este puțin certăreț ți-a putea întrerupe fluxul de idei la un curs sau un atelier dedicat conceptelor și valorilor spirituale și metafizice. Te deranjează dar nu vrei conflicte. Nu-ți face griji.  Lasă persoana respectivă să spună ce dorește și apoi asistă la dezbateri. Distrează-te și învață din toate părerile exprimate. 

Balanță

O supărare între tine și un prieten te-ar putea face să te întrebi cu ce ai greșit. Sunt șanse să fi fost în locul nepotrivit la momentul nepotrivit. Prietenul tău poate avea probleme cu banii și să fie prea jenat să vorbească despre asta. Așteaptă câteva zile și sună-l din nou să vezi cum sunt lucrurile. Prietenul tău va avea mai mult chef să vorbească și totul ar trebui să fie în regulă între voi.

Scorpion

Prea multe responsabilități externe simultan te-ar putea pune în dezacord cu un iubit. Poate poate părea să-ți ceară să alegi între muncă și relația voastăr. Nu face supoziții despre lucruri care nu există. Explică-i circumstanțele în detaliu și totul ar trebui să fie bine.

Săgetător

O problemă neașteptată cu o sarcină pe care încerci să o finalizezi ar putea provoca o supărare temporară între tine și cei apropiați. Acest lucru ar putea duce la nervi. Amintește-ți că fiecare are propriile preocupări. Termină ceea ce ai de făcut și rezolvă lucrurile mai târziu. Totul ar trebui să fie bine.

Capricorn

Un vis supărător despre cineva pe care îl iubești profund te-ar putea face să te trezești brusc în noapte. S-ar putea să trebuiască să te raportezi puțin în realitate înainte de a te culca din nou. Stai calm. Visul nu este profetic. Probabil se referă la propriile temeri despre această persoană, sau poate chiar despre tine însuți. Așteaptă până dimineața și scrie visul. Sensul ar trebui să se clarifice până atunci.

Vărsător

O neînțelegere cu un membru al familiei sau cu un iubit îți poate strica dimineața. Unul dintre voi este mai puțin comunicativ decât de obicei. Ar putea fi nevoie de ceva efort pentru a aduce problemele la vedere și a le rezolva. Atât tu, cât și cealaltă persoană sunteți predispuși să fiți stresați și puțin nervoși. Liniștiți-vă puțin.

Pești

Aceasta ar putea fi ziua perfectă pentru a ieși sau pentru a rămâne acasă și a opri telefonul. Prietenii și rudele ar putea fi stresați, iar conversațiile telefonice ar putea provoca unele neînțelegeri și sentimente inutile de jignire. Dacă trebuie să vorbești cu oamenii, păstrează conversațiile ușoare și scurte. Nu vei dori să strici o zi aproape perfectă.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-26



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE