2022-08-10 22:58

HOROSCOP 26 mai 2021: Ce te poate ajuta să te simți bine miercuri

 |  23:44
HOROSCOP 26 mai 2021: Ce te poate ajuta să te simți bine miercuri

Horoscop 26 mai 2021: Ziua de miercuri aduce nostalgie Berbecilor, Gemenii ar face bine să își împărtășescă sentimentele, nu e bine ca Leii să îi critice pe ceilalți, iar Săgetătorii sunt într-o situație dificilă. Citește horoscopul complet al zilei de miercuri, 26 mai și află ce te sfătuiesc astrologii:

Horoscop 26 mai Berbec

S-ar putea să te simți nostalgic când te uiți prin albume foto, rearanjează prin casă și gândește-te la vremurile trecute. Mintea ta îți va aminti de evenimente emoționale pe care este posibil că nu le-ai tratat pe deplin în momentul în care s-au întâmplat. Sentimentele vechi despre care credeai că au dispărut ar putea să reapară și să-ți aducă lacrimi în ochi. Înfruntă sincer aceste sentimente acum, în loc să le împiedici pentru încă un deceniu.

Horoscop 26 mai Taur

Ai putea opera pe baza unei presupuneri care este doar o reprezentare parțială a adevărului. În efortul tău de a te gândi doar la partea bună a situației, este posibil să nu vezi întregul adevăr. Există un dezavantaj în toate. Sentimentele de furie, frustrare și chiar singurătate pot merge împreună.

Horoscop 26 mai Gemeni

Dacă te confrunți cu o revoltă emoțională, s-ar putea să vrei să știi că și alții trec prin propria lor tulburare emoțională. Vei ști că nu ești singur în căutarea stabilității emoționale. Împărtășește-ți sentimentele cu alții în loc să le închizi înăuntru. Te va ajuta să te simți mai bine.

Horoscop 26 mai Rac

S-ar putea să simți că cineva nu e de acord cu tine. Simți că ești acuzat de ceva și că trebuie să-ți aperi sentimentele și acțiunile. Încearcă să nu cazi în această capcană. Nu lăsa îndoiala de sine să se strecoare în situație doar pentru că altcineva îți pune la îndoială modul de viață. Nimeni în afară de tine nu-ți înțelege pe deplin situația.

Horoscop 26 mai Leu

Astăzi s-ar putea să fie plin de „Ți-am spus!” Ai putea da vina pe alții care nu s-au ocupat cum trebuie de o situație. Ai grijă să acuzi pe cineva de lucrul de care ești vinovat. Emoțiile pătrunzătoare vor ajunge la inima problemei și nu va exista nicio modalitate de a scăpa de gaura pe care o sapi pentru tine. Nu-i critica pe ceilalți când nu te uiți sincer la tine.

Horoscop 26 mai Fecioara

De cele mai multe ori te ocupi de fapte. Faptele sunt lucruri pe care le poți înțelege, clasifica și face rațional. Din păcate, astăzi unele dintre faptele tale pot fi provocate de unul dintre lucrurile de care te temi cel mai mult - emoțiile intense. S-ar putea să-ți fie greu să găsești un teren comun pentru a negocia.

Horoscop 26 mai Balanța

Va fi greu să te ocupi de problemele emoționale care apar. O forță puternică înșelătoare alimentează iluzia că lucrurile sunt în regulă atunci când nu sunt cu adevărat. Nu te mai preface că totul merge bine. Cu cât te vei confrunta cu adevărul mai repede, cu atât mai repede acesta va înceta să te afecteze. Confruntați înșelăciunea direct.

Horoscop 26 mai Scorpion

Nu presupune automat că oamenii îți vor înțelege nevoile. Emoțiile tale pot fi puternice astăzi și ai putea sfârși prin a-i speria pe oameni în loc să îi apropii pur și simplu pentru că acționezi irațional și emoțional în loc de rezonabil și civil. Ai grijă să nu-ți verși frustrarea către persoanele care te pot ajuta cel mai mult.

Horoscop 26 mai Săgetător

Ești într-o poziție dificilă. Lucrurile nu sunt exact ceea ce par. Emoțiile tale conduc spectacolul astăzi și s-ar putea  să sări de la o extremă la alta. Există mari șanse ca o mare parte din ceea ce experimentezi să se bazeze pe dezinformare. Nu te lăsa atât de prins în dramă încât nu reușești să recunoști adevărul situației.

Horoscop 26 mai Capricorn

Când te confrunți cu o situație intensă din punct de vedere emoțional, este posibil să fugi. Ai prefera să schimbi subiectul cu ceva mai ușor. Această formă de evadare nu face nimic pentru a rezolva problema. De fapt, evitând subiectul emoțional, creezi doar mai multe fricțiuni decât dacă ai aborda problema direct.

Horoscop 26 mai Vărsător

Cu abilitățile tale psihice, poți să dai lumină asupra unor probleme în care adevărul este neclar de ceva vreme. Poți să folosești sensibilitatea pentru a trece la inima problemei și a expune adevărul. Acest tip de comportament probabil nu va veni fără fricțiunea celorlalți. Poți aproape să garantezi că va fi. Nu lăsa să te uimească. Este important să dezvălui adevărul.

Horoscop 26 mai Pești

Problemele de control din casa ta pot fi îngrijorătoare astăzi. Ai grijă să nu alimentezi concepțiile greșite ale celorlalți despre situație. Ai de-a face cu forțe puternice, avizate, care nu vor să se clintească. Este posibil ca cineva să aibă o viziune deformată asupra adevăratului subiect. Pune toate faptele pe masă înainte de a începe să tragi concluzii.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE