2024-04-19 20:29

HOROSCOP 25 martie 2023: Marte aduce energie și motivație

 |  00:00
HOROSCOP 25 martie 2023: Marte aduce energie și motivație

HOROSCOP 25 martie 2023: Gemenii au nevoie de siguranță, Săgetătorii sunt dezamăgiți, iar Peștii își asumă riscuri

Berbec

Mișcarea planetei Marte vă poate ajuta la concentrare și rezolvarea treburilor zilnice. Până pe 20 mai, vă ocupați de chestiunile personale. Poate fi haotic sau turbulent uneori…dar și foarte productiv în alte momente! Te afli într-o fază mai protectoare în timpul acestui tranzit. Astăzi, frustrarea față de oamenii care nu se comportă așa cum te așteptai poate atinge apogeul.

Taur

Puteți fi încântați să învățați, să vă conectați și să vă urmăriți interesele în săptămânile următoare. Uneori, nerăbdarea și comunicarea defectuoasă pot fi o problemă. Simplificați și prioritizați pentru cele mai bune rezultate.

Gemeni

Marte va tranzita o zonă a hărții tale până pe 20 mai care stârnește dorința de a-ți face viața mai confortabilă, mai relaxată și mai sigură. Marte vă poate împinge să câștigați mai mulți bani sau să rezolvați o problemă financiară sau relațională, ceea ce duce la un confort sporit și predictibilitate. Sunteți ingenios și profitați la maximum de ceea ce aveți, inclusiv de resurse tangibile și intangibile, cum ar fi bani, obiecte de valoare sau know-how.

Rac

Veți avea multe șanse să vă afirmați și să vă urmăriți dorințele în perioada următoare. Marte vă oferă energie sporită, inițiativă și impuls. Ține minte că expansiunea tinde să adauge stres în viața ta în loc să multiplice bucuria în acest moment, așa că păstrează lucrurile simple pentru cele mai bune rezultate.

Leu

Ai nevoie de mai mult timp pentru reînnoirea fizică și emoțională. În următoarele săptămâni, este posibil să aveți nevoie de mai multă odihnă decât de obicei și de mai mult timp pentru a lua decizii. Poate fi frustrant dacă oamenii nu fac ceea ce vă așteptați de la ei, ceea ce este foarte probabil să se întâmple astăzi.

Fecioară

Viața ta socială se va anima, iar urmărirea obiectivelor legate de fericirea personală se accelerează în acest nou ciclu care durează până pe 20 mai. Perspectiva unor noi aventuri te poate inspira. Astăzi, un aspect tensionat Marte-Pluto poate face dificilă relaxarea.

Balanță

Marte intră astăzi în sectorul carierei și reputației tale, unde va sta până pe 20 mai. Acesta este unul dintre cele mai ambițioase tranzite. Aduce energie și motivație nouă vieții tale profesionale, dar uneori poate stimula și conflictul cu alții care doresc să preia conducerea.

Scorpion

Marte se mută în sectorul tău de aventură astăzi, astfel încât până pe 20 mai ești deosebit de entuziasmat și mai îndrăzneț decât de obicei. În același timp, apetitul tău pentru învățare crește. Îndepărtează-te de zonele în care te simți prea atașat sau stresat.

Săgetător

Până pe 20 mai pot apărea conflicte cu un partener despre finanțe sau alte subiecte dificile, dar acest lucru poate oferi șansa de a face curățenie în relațiile profesionale. Ești mai interesat să faci schimbări, iar conflictele te pot împinge în această direcție. Marte și Pluto formează o relație tensionată astăzi și s-ar putea să vă simțiți dezamăgiți.

Capricorn

Marte se mută în sectorul tău de parteneriate până pe 20 mai. , dragă Capricorn. Problemele de relație, nemulțumirile și supărările sunt obligate să iasă la suprafață, cerând atenție. Cu onestitate și efort, aceasta poate fi o perioadă vitală și plină de satisfacții pentru a aduce energie proaspătă într-o relație.

Vărsător

Marte aduce energie și motivație în domeniile muncii și sănătății. Îți va fi greu să tolerezi inactivitatea sau pierderea de timp, iar dacă dorești să urmezi vreun program mai bun pentru sănătate și muncă, atunci acesta este momentul în care ești gata să iei măsuri. Dezechilibrele recente din viața voastră se simt, iar cel mai important pentru tine este să controlezi stresul identificând ceea ce te face să te simți anxios.

Pești

Marte se mută în sectorul tău de romantism și creativitate. Ești mai entuziasmat și mai încrezător în obiectivele tale. Ești gata să-ți asumi anumite riscuri personale în viața ta socială, dar ai putea fi nerăbdător cu alții care ar putea să nu se miște cu aceeași viteză.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-24



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE