2024-04-23 10:44

HOROSCOP 24 martie 2023: Profită de o șansă unică

 |  00:00
HOROSCOP 24 martie 2023: Profită de o șansă unică

HOROSCOP 24 martie 2023: Berbecii au parte de neînțelegeri, Taurii se implică în viața altcuiva, Racii sunt criticați, Fecioarele se află într-o situație explozivă, Scorpionii trebuie să renunțe la ceva vechi, Capricornii sunt agitați, Vărsătorii entuziaști, Săgetătorii progresează iar Peștii să fie atenți la reacții.

Berbec

S-ar putea să te confrunți cu multe opoziții. Partea cea mai frustrantă este că oamenii la care apelezi pentru ajutor vor transforma situația într-o dezordine și mai mare. În loc să găsești alinare, este posibil să intri în mai multe complicații și neînțelegeri. Poate că trebuie să iei situația în propriile mâini și faci lucrurile singur.

Taur

Devii mult mai perceptiv. În același timp, cunoașterea inconștientă este la cote mari. S-ar putea să descoperi că știi mai multe despre felul în care se simte cineva decât despre acea persoană. Mai mult ca sigur, acest tip de perspectivă te face să vrei să iei măsuri agresive pentru a zgudui oamenii și a-i ajuta să deschidă ochii.

Gemeni

Vei ști instantaneu ce să faci într-o situație, mai ales într-o criză. Este posibil să gândești cu viteză maximă și să acționezi cu eficiență și curaj. Ar trebui să te simți puternic știind că există un sistem de asistență în cazul în care lucrurile merg prost. Profită de o șansă pe care poate nu ai fi luat-o în considerare înainte.

Rac

Dacă cineva încearcă să te critice, nu-ți fie frică să te aperi. Alte persoane nu se vor teme să-și spună părerea și nici tu n-ar trebui. S-ar putea să simți că cineva te împinge cu un băț. Probabil că vor doar să obțină un fel de reacție din partea ta. Fii sincer despre cum te simți și vorbește scurt și la obiect.

Leu

Împrietenește-te cu o persoană pe care o cunoști acum și dă o mână de ajutor unei cauze mai mari decât propriul tău progres.  Ajută-i pe ceilalți. Oferă mai mult din tine și vei descoperi că, pe termen lung, vei primi mult mai mult decât ai fi visat. Fii generos cu oamenii din jurul tău și formează-ți obiective colective de care să beneficieze toată lumea.

Fecioară

O scânteie poate provoca o minge de foc explozivă. Există o cantitate imensă de energie potențială în ziua de azi care așteaptă să fie eliberată. Află în ce te bagi înainte de a aprinde acel chibrit. Efectele acțiunilor tale se vor răspândi pentru o vreme. Acestea fiind spuse, dă-i drumul și dă foc situației. Poate că există o problemă care nu mai poate fi ignorată.

Balanță

Aceasta este cu adevărat o zi a noilor începuturi. Poți începe un nou ciclu de emoții și înțelegere care te poate ajuta să dezvoltzi calitatea și profunzimea relațiilor tale. Reține că relațiile tale vor fi afectate. Fă-ți timp să iei în considerare faptul că te afli la linia de start. Concentrează-te și aliniază-te cu obiectivele tale și cu oamenii care te pot ajuta să le îndeplinești.

Scorpion

Nu-ți mai pierde timpul cu proiecte vechi bazate pe situații care au expirat de mult. Observă schimbările care au avut loc în jurul tău și ajustează-ți planurile. Acesta este un moment bun pentru a examina cu sinceritate situația. A fi agresiv în abordarea ta ș înseamnă să renunți la ceea ce nu-ți mai folosește. Mergi înainte cu curaj.

Săgetător

Ești predispus să te simți mai puternic în interior, ajutându-te să conectezi părțile interioare și exterioare ale personalității tale. S-ar putea să simți că ai toate trupele tale unite pe un front comun și faci progrese extraordinare către atingerea obiectivelor tale. Nu te opri. Elanul tău este puternic. Lucrurile pe care le pui în mișcare acum vor avea un efect extraordinar care va continua să crească în timp.

Capricorn

Există o calitate explozivă a zilei. S-ar putea să-ți vezi de treburile tale când cineva te lovește din greșeală. Nepăsarea din partea celorlalți te poate face agitat.Ține-ți reacțiile sub control, mai ales când te afli la volan. 

Vărsător

Entuziasmul  te ajută să avansezi cu proiectele tale. Ai grijă să nu acționezi în grabă sau impulsiv. Deciziile pripite pot duce la situații periculoase, așa că stabilește-ți direcția înainte de a porni la drum. 

Pești

O relație cu un partener apropiat poate deveni puțin confuză. Ai putea reacționa rapid la o situație fără să te gândești înainte de a vorbi. Este posibil să nu știi dacă să taci ori să spui ceea ce simți. Este important să găsești un echilibru.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-23



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE