2024-04-19 22:06

HOROSCOP 21 ianuarie 2023: Cine te ajută într-o mare problemă

 |  23:37
HOROSCOP 21 ianuarie 2023: Cine te ajută într-o mare problemă

HOROSCOP 21 ianuarie 2023: Taurii au invitați, Gemenii au o surpriză, Racilor le crește averea, Leii și Vărsători primesc vești, Fecioarele își descoperă un nou talent, Balanțele cunosc pe cineva, Scorpionii au probleme cu tehnologia, Săgetătorii sunt atrași de științele oculte, Capricornii pornesc într-o nouă direcție.

Berbec

Mergi la un eveniment unde s-ar putea să cunoști o persoană care îți va deveni prieten apropiat. Vei descoperi noi relații pe care nu le-ai mai experimentat de mult. Ai putea petrece ore întregi schimbând idei. Asigură-te că faceți schimb de informații de contact. Cu siguranță vei dori să rămâi în legătură cu această persoană.

Taur

O întâlnire de grup, poate legată de muncă, ar putea avea loc astăzi la tine acasă. Veți discuta repede despre probleme legate de muncă, după care veți socializa. S-ar putea să descoperi aspecte noi ale invitaților tăi. Acest lucru s-ar putea dovedi benefic pentru toți. Legăturile dintre voi se vor îmbunătăți.

Gemeni

Un apel telefonic de la un prieten apropiat sau iubit ți-ar putea aduce o surpriză palpitantă. A avut loc un eveniment la care fie ai renunțat cu mult timp în urmă, fie la care nu ai visat niciodată. Această veste ar însemna să petreci mult timp la telefon sau laptop pentru a reface contactele, dar este în regulă. Vei fi atât de fericit, încât nu te va deranja că îți ocupă mult timp.

Rac

Dacă deții o proprietate, s-ar putea să descoperi că valoarea acesteia a crescut cu mult peste orice ai visat. Acest lucru ar putea implica un imobil ori un teren, dar și alte resurse, cum ar fi acțiuni, obligațiuni sau moșteniri de familie. Ceea ce alegi să facei cu aceste informații depinde de tine, dar probabil vei decide să vă păstrezi ceea ce ai. E bine să știi că este valoros.

Leu

Primești o veste de la un prieten de care nu mai știai nimic de mult timp. Te simți fericit. Este posibil să fi avut loc unele schimbări în afaceri pentru prietenul tău, dar posibile noi oportunități ar putea fi, de asemenea, în cărți pentru tine. Ascultă ce are de spus prietenul tău, gândește-te la asta și decide mai târziu.

Fecioară

S-ar putea să descoperi că ai un talent neexploatat anterior pentru științele oculte. Aceasta ar putea implica astrologie, numerologie, alchimie sau folosirea oracolelor. Ar putea fi implicată o clasă sau un atelier. De felul tău ești intuitiv iar studierea acestor domenii poate oferi o oportunitate de a antrena acea abilitate la un nivel mai înalt de precizie. Găsește un expert într-unul dintre aceste domenii.

Balanță

Există cineva pe care ți-ai dorit să îl cunoști de mult timp iar astăzi s-ar putea să ai ocazia să te prezinți. Acesta ar putea avea un potențial interes romantic, un profesor cu care ți-ai dorit să studiezi sau cineva interesant care ți-ar plăcea să-ți fie prieten. Nu ezita pentru că această întâlnire ar putea fi importantă pentru restul vieții.

Scorpion

Te simți neajutorat în fața problemelor cu tehnologia? Dacă da, s-ar putea să te surprinzi astăzi. Unele programe pe care le folosești s-ar putea încurca și nu vrei să așteptați un profesionist. 

Săgetător

Dacă te-ai gândit să studiezi astrologia, numerologia sau alte științe oculte, aceasta este ziua în care trebuie să începi. Este posibil să existe o școală sau un profesor la care te-ai gândit. Făcând acest lucru, poți deschide porți către noi cunoștințe, poți întâlni noi prieteni care îți împărtășesc interesele și îți poți îndrepta viața într-o nouă direcție fascinantă. Ridică telefonul și fă primul pas.

Capricorn

O femeie pe care o întâlnești la serviciu te-ar putea îndruma într-o nouă direcție. Ar trebui să investighezi toate opțiunile posibile. Acesta ar putea fi un nou interes intelectual, o abilitate tehnologică sau, eventual, o sursă nouă și mai profitabilă de venit. Poate implica un domeniu neobișnuit, dar nu-ți face griji pentru asta. Lumea se schimbă, așa că ceea ce pare neortodox acum ar putea fi ceva normal mâine.

Vărsător

Un prieten de departe te poate contacta prin telefon, e-mail sau chiar în persoană.  Îți va aduce vești grozave care îți transformă brusc viața într-o nouă direcție. Acest lucru ar putea implica un nou studiu intelectual sau, eventual, un nou cerc de prieteni.

Pești

S-ar putea să încerci să înveți un nou program de calculator astăzi. La început s-ar putea să fii puțin confuz, dar pe măsură ce continui să înveți, vei descoperi că lucrurile vor fi mai ușoare. Îl vei înțelege mai repde decât credeai.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE