2024-04-19 20:29

HOROSCOP 2021: Ce aduce anul pentru toate zodiile

 |  20:15
HOROSCOP 2021: Ce aduce anul pentru toate zodiile

Contextul astral al anului 2021 este marcat de careurile pe care Jupiter și Saturn, situate în Vărsător, le formează cu Uranus, situat în Taur: Jupiter-Uranus, în intervalul 13-22 ianuarie; Saturn-Uranus, în intervalele 6 februarie – 3 martie, 1-26 iunie și 16-24 decembrie. Pe de o parte, simțim nevoia de stabilitate și de securitate, poate chiar un fel de egoism și individualism, dorința de a acumula și de a avea doar pentru noi înșine; pe de altă parte, devine din ce în ce mai evident că nu putem să depășim obstacolele decât împreună și încercând să remodelăm societatea după principii noi, mai altruiste.

Berbec

Atmosfera astrală a anului 2021 te predispune la reorientarea forțelor spre tine și spre interesele tale. În continuare vei fi un exemplu demn de urmat, astfel că vei fi privit și tratat de către ceilalți, ca atare. Totul este să-ți asumi rolul de conducător și de instructor și pentru alții. Însă, urmându-ți visele înr-o manieră cumpătată.

Personalitatea ta se va evidenția puternic în perioada 22 Martie și 14 Aprilie. Vei străluci în peisajul cotidian și vei aduna multe aprecieri din partea celorlalți. Lasă-i și pe cei din jur să-ți cunoască latura frumoasă, cutezătoare și constructivă a personalității tale și astfel, te vei bucura și tu la rândul tău, și de sprijinul celorlalți, și de realizările obținute prin efort personal.

Mentalitatea, comunicarea și relațiile îți vor fi modelate în acest an de energia a trei eclipse care se vor construi pe Axa zodiacală Gemeni-Săgetător, una pe 26 Mai, alta pe 10 Iunie și a treia pe 4 Decembrie. Finaluri și începuturi, plus cristalizarea unei noi filozofii de viață.

Sănătatea este vulnerabilă pe tot parcursul anului. Perioada 13 Mai – 29 Iulie va evidenția simptome, afecțiuni clare ce trebuie luate în serios. Totodată, vei simți o mare deschidere mentală și sufletească față de terapiile neconvenționale pentru îmbunătățirea sănătății tale. Șansele de a găsi terapeuți sau tratamente deosebite care să-ți aducă beneficii vor fi frecvente în perioada menționată și ar fi bine să le folosești cu încredere și în mod constant.

Relațiile cu ceilalți sunt accentuate prin discuții aprinse și activități comune, însă se va evidenția și desprinderea de unii apropiați. Este bine să renunți la persoanele care se implică nepermis de mult în treburile tale. O perioadă bună în acest sens este cuprinsă între 5 Martie și 23 Aprilie, mai ales pentru relațiile cu anturjul apropiat.

Relațiile parteneriale sunt active în a doua parte a anului, fiind șanse bune pentru implicare în parteneriate favorabile. Intră în discuție și logodna, căsătoria, însă și separarea, divorțul și renunțarea la colaborările profesionale neprofitabile, mai ales în perioada 15 Septembrie – 30 Octombrie.

Relațile cu prietenii se vor reconfigura definitiv, fiind șanse bune de a te apropia de oameni interesanți, progresiști, alături de care te vei putea implica în proiecte soico-profesionale de mare anvergură. Vor fi proiecte în care îți vei putea folosi forța, creativitatea și talentele înăscute de conducător pentru a sprijini mase mari de oameni sau pentru a ajuta la implementarea unor cauze umanitare nobile.

Segmentul profesional se ve desfășura în nota cunoscută, însă noile direcții profesionale se vor evidenția ceva mai mult pe parcursul acestui an. Este vorba despre direcții profesionale deja trasate pe parcursul anului anterior, iar acum încep, încet, încet să fie vizibile. Dialoguri importante cu șefii, revizuiri la nivel de legislație și de conducere a instituției în care lucrezi, mult de lucru în parte a doua a anului mai ales. Se reconfigurează și relațiile cu persoanele care te sprijină în mediul profesional, astfel că vor apărea în preajma ta oameni de o mare forță și capacitate intelecutală care te vor ajuta să te reinventezi și personal, și profesional.

Financiar este un an cu multe răscoliri, practic finalizându-se etape de viață demarate acum opt-nouă-șaisprezece-optsprezece ani. Asta înseamnă că ți se vor schima sursele de venit, fie în urma implicării în colaborări profesionale noi, fie datorită schimbării regimului muncii de la actualul loc de muncă. Perioadă foarte delicată din perspectiva financiară este cuprinsă între 6 Ianuarie și 4 Martie. Surprize financiare și profesionale de proporții uriașe. Una din cele patru eclipse ale anului se va construi pe Semnul zodiacal al Taurului, pe 19 Noiembrie, anunțând un final, nu prea clar, legat de veniturile pe care le obții de la un loc de muncă.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: învață în permanență din toate, bucură-te de cei din jurul tău, tratează-i pe ceilalți așa cum vrei ca aceștia să te trateze pe tine, alege ce îți place cu adevărat să faci și asumă-ți ce îți place și ce alegi, sprijină-i pe ceilalți atât cât trebuie.

Cugetarea anului 2021 pentru Berbeci: „Un lucru nu poate fi măreț dacă nu este adevărat.” – G.E.Lessing

Taur

Iată un an în care te vei transforma foarte mult. Răscolirile sufletești vor fi mari, emoțiile exacerbate, iar tendința de a respinge tot ce vine de la ceilalți va fi accentuată. Persoalitatea ta continuă procesul de transformare, evidențiindu-se o latură total necunoscută celorlalți, în perioada 6 Ianuarie – 4 Martie. Pe de altă parte, aspectele pozitive din structura Ființei tale interioare se vor evidenția în perioda 14 Aprilie – 9 Mai. Găsește un echilibru între tine și ceilalți, între tine și evenimentele înconjurătoare, pentru că tu și numai tu îți poți gestiona viața așa cum îți dorești și, mai ales, cum ai nevoie. Oricum, va fi un an de neuitat pentru tine, cu efecte pe termen lung, demn de marcat într-un jurnal personal. Plus că în Semnul tău zodiacal Taur, se construiește pe 19 Noiembrie una din cele patru eclipse ale anului 2021, eclipsă ce va marca finalul, neclar în mare parte, unei etape de viață.

Sănătatea este vulnerabilă în nota deja cunoscută, însă apar și îmbunătățiri deosebite abia în partea a doua a anului. Este bine să echilibrezi activitățile cotidiene, cele profesionale cu odihna și timpul alocat îmbunătățirii stării tale de spirit, deoarece oboseala și afecțiunile vechi își vor spune, frecvent, cuvântul. O perioadă foarte delicată este cuprinsă între 6 Ianuarie și 4 Martie, perioadă în care chiar ar fi bine să ții cont de semnalele organismului și să urmezi sfaturile specialiștilor în sănătate.

Relațiile cu celalți se modifică în funcție de starea ta de moment. Cum stările tale de spirit și reacțiile vor fi total imprevizibile și de nerecunoscut de către ceilalți, există riscul să strici gratuit situații și relații bune, ce ar trebuie cultivate pe termen lung.

Relațiile cu prietenii și relațiile cu protectorii din câmpul muncii sunt cele mai răscolite în acest an, modificându-se radical și definitiv. În perioada 13 Mai – 29 Iulie, energiile astrale te vor ajuta să finalizezi etape începute acum șase-dosprezece ani, pregătind în același timp, terenul pentru dezvoltarea altor relații în acest sens. De asemenea, se vor evidenția proiecte socio-profesionale noi, implicarea în acțiuni umanitare, tendința de a te alătura unor grupuri cu scopuri umanitare. Se recomandă prudență, deoarece predomină minciuna și iluziile.

Relațiile parteneriale sunt surprinzătoare prin prisma faptului că tu vei declanșa schimbări fără precedent, atât în relația de cuplu, cât și în relațiile de colaborare profesională.

Reconfigurarea mentalității, revenirea asupra unor decizii luate în anii anteriori, decizii legate de parcursul tău personal și profesional se vor evidenția în a doua parte a anului. Ai nevoie de un sistem nou de valori morale, spirituale, materiale, care să te sprijine pe termen lung în tot ce dorești să faci.

Segmentul profesional este cel mai răscolit segment de viață în acest an, deoarece energia astrală existentă în acest segment va răscoli profund, tot ce ține de relații profesionale cu șefi, autorități, colegi, de regimul muncii, de activitatea profesională propriu-zisă. Se încheie un capitol, se deschide un altul. Se conturează noi direcții profesionale, greu de anticipat și chiar de accepat la prima vedere. Totul este să fii încrezător și să te deschizi noului sub toate formele lui. Sunt șanse deosebite de a-ți alege un alt domeniu profesional, indiferent de vârstă, de sex sau de ceea ai lucrat până acum sau indiferent pentru ce te-ai pregătit printr-o formă de școlarizare până acum.

Trei eclipse se formează pe Axa zodiacală Săgetător-Gemeni, în zilele de 26 Mai10 Iunie și 4 Decembrie, marcând schimbări financiare, atât în ceea ce privește veniturile pe care le obții la locul de muncă, cât și în ceea ce privește banii și bunurile pe care le folosești și le administrezi împreună cu alții.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: învață de la toată lumea din jurul tău și din toate experiențele; acceptă și alte fațete ale realității înconjurătoare și ale oamenilor; uneori adevărul doar tare, însă ai nevoie de el, pentru a evolua și a te desprinde de un trecut perimat.

Cugetarea anului 2021 pentru Tauri: „Distanța sporește farmecul.” - Tacit

Gemeni

Este un an care te predispune în primul rând la schimbarea mentalității. Cum ție îți plac activitățile intelectuale, studiile, călătoriile cu teme socio-profesionale, pe parcursul acestui an vei parte din plin de toate acesea. 

Personalitatea ta se va face remarcată pe toată durata anului, pentru că vei vorbi mult, vei vorbi bine, vei avea idei strălucite, unele năstrușnice, altele geniale, altele bizare, toate amestecându-se într-un carusel fascinant.

Una din cele patru eclipse ale acestui an se va construi pe Semnul tău zodiacal Gemeni pe 10 Iunie, marcând în nou început. Ca toate că multe din ce urmează într-o etapă nouă de viață se disting clar de la început, de această dată, fiindcă o eclipsă mijlocește acest început, puțin din ceea ce va urma va fi la vedere.

Sănătatea este foarte vulnerabilă pentru că sunt active afecțiuni vechi, ereditare, dar și pentru că activitatea mentală se va intensifica mult. Îți va plăcea să fii în continuă mișcare,să socializezi cu multă lume, să afli informații noi, să te implici în tot felul de situații și relații, însă interveni perioade în care oboseala va fi accentuată. Echlibrează-ți programul cotidian și îngrijește-te pe îndelete și cu ajutorul specialiștilor în sănătate.

Studiile și călătoriile sunt foarte bine susținute din astral pe toată durata anului. Implică-te în forme diverse de școlarizare, deoarece ele vor avea efecte benefice pe mulți ani de acum încolo. Călătoriile îndepărate, în țări străine se vor remarca fie pentru a studia în străinătate, fie pentru a lucra. Studiază, învață, informează-te din surse sigure, călătorește ori de câte ori ai ocazia, pentru că sunt activități ce te vor ajuta să-ți reformulezi sistemul valorilor morale și spirituale, dar mai ales te vor ajuta să-ți trasezi noi planuri de viitor.

Relațiile cu ceilalți sunt activate de două eclipse care se construiesc pe Semnul Săgetătorului, una pe 26 Mai, cealaltă pe 4 Decembrie. Finaluri și începuturi, urcușuri și coborășuri, lumini și umbre. Sunt probabile rupturi în aceste relații, fie că este vorba despre o relație de cuplu, fie despre o relație de colaborare profesională.

În plan profesional se ivesc zorii unei etape noi. Însă, în prima parte a anului se va reconfigura secțiunea legislație, conducere, structura organizațională a instituției în care lucrezi. Situația profesională se află pe nisipuri mișcătoare, astfel că este dificil de observat încotro bate vântul schimbării. Ambianța de la locul de muncă, relațiile colegiale, regimul muncii se vor reconfigura în totalitate până la finele anului. Conflictele profesionale vor fi accentuate și greu de ținut în frâu, mai ales că sunt potențate de o eclipsă ce se va construi în Semnul Taurului pe 19 Noiembrie. Practic este vorba despre o perioadă de curățare, de limpezire a unei situații complicate care durează de mulți ani, dar care acum a ajuns la un final, nu prea clar, dar este totuși un final. Forfota din mediul profesional te va duce cu gândul și la reconversie profesională sau chiar la retragerea totală din câmpul muncii.

Segmentul financiar se va desfășura în nota cunsocută, cu mici variațiuni pe aceeași temă: cheltuieli comune cu alții, aspecte referitoare la moșteniri, partaje, reluarea unor datorii vechi, dar și rezolvarea altora. Din perspectiva veniturilor pe care le obții la locul de muncă situația este stabilă, chiar dacă la vârful instituției, schimbările sunt în plină desfășurare. Totuți, este nevoie de prudență vizavi de investiții și datorii.

Creativitatea îți este accentuată, astfel că împreună persoana iubită sau copiii îți vei putea pune în practică ideile pentru distracții, aventuri, dar și pentru activități recreative, pentru hobby-uri sau pentru practicarea unui sport ușor.

Foarte importante sunt și relațiile cu prietenii, care sunt pentru tine, pe parcursul acestui an, relații de tip maestru-discipol, tu jucând ambele roluri, în funcție de situație.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: învață de la toată lumea și din toate situațiile din jur; rafinarea mentală trebuie să devină pentru tine un stil de viață și nu un scop de atins; oferă-le și celorlalți din cunoașterea ta.

Cugetarea anului 2021 pentru Gemeni: „Cei care au răbdare pot face mătase din frunze și miere din petale de trandafiri.” – Ali Șir Nevai

Rac

Iată un an în care vei avea posibilitatea să te ocupi de nevoile tale sufletești, emoționale, materiale. Vei avea ocazii deosebite de a învăța de la alții, din experiențele lor, îmbogățindu-ți astfel personalitatea și modul de a gândi.

Sănătatea este vulnerabilă, însă este vorba despre afecțiunile cunoscute. Este posibil să aloci ceva mai mult timp, eforturi și resurse pentru îmbunătățirea stării tale generale de sănătate, mai ales că se vor forma două eclipse pe Semnul zodiacal Săgetător, una pe 26 Mai și cealaltă pe 4 Decembrie. Ocupă-te serios de orice neplăcere a organismului, deoarece o sănătate bună și corect întreținută te va ajuta să-ți duci planurile personale și profesionale la bun sfârșit. 

Acasă, în familie în segmentul tău preferat se animă atmosfera în partea a doua a anului, fiind vorba despre desfășurarea unor treburi gospodărești de anvergură, îmbunătățirea condițiilor locative, investiții în obiecte patrimoniale, lămuriri legate de chestiuni familiale în care ești implicate alături de neamuri. Se prefigurează și niscai conflicte, însă depinde de tine să le gestionezi corect, fără implicare emoțională.

Relațiile parteneriale se vor desfășura mai bine decât în anii anteriori, însă vor mai reveni unele chestiuni fie din relația de cuplu, fie din relațiile de colaborare profesională ce necesită îmbunătățiri sau chiar dizolvări definitive.

În plan profesional continuă schimbările demarate pe parcursul anului anterior, astfel că se vor mai finaliza etape. În ceea ce privește regimul muncii, activitatea profesională propriu-zisă, relațiile colegiale, se vor evidenția aspecte inedite, pentru că două dintre eclipsele care se formează în acest an, vor fi pe Semnul Săgetătorului, Semn care are legătură cu partea profesională pentru tine. Eclipsa din 26 Mai anunță în final, destul de neclar, dar este un final. Eclipsa din 4 Decembrie anunță un început, dar se vor dezvălui foarte puține detalii din ceea ce va urma.

Există conflicte ascunse la locul de muncă, mai ales printre colegi și subalterni. Pe 10 Iunie se formează o eclipsă pe Semnul Gemenilor, moment în care vei simți clar de unde și cum apar neplăcerile. De asemenea, vei ști ce trebuie să faci, astfel încât să eviți piedicele altora și să-ți continui activitatea și ascensiunea profesională, nestingherit.

Din perspectiva financiară este un an de excepție, deoarece se deschid variante de câștig de la și prin alții. Sunt șanse bune de a rezolva datorii vechi, de a lămuri aspecte patrimoniale, fie într- relație de cuplu, în relații cu neamurile, fie în relații de colaborare profesională. De asemenea, vor intra în joc și investițiile bune, cu efecte pe termen lung. Veniturile obținute la locul de muncă se mențin în nota cunoscută. Chiar dacă efectiv în sfera muncii se prefigurează schimări, acestea vor avea efect mai mult la nivel de regim al muncii și de relații profesionale.

Relațiile cu șefii și autoritățile, ceea ce se petrece la vârful domeniului, instituției în care lucrezi au iz de lecții dure de viață. Este vorba despre situații de tip maestru din care să înveți din greșelile trecutului, din greșelile celor care au obținut un statut socio-profesional privilegiat pe căi incorecte. Poți tu la rândul tău un instructor, un maestru, un exemplu de viață și activitate pentru alții, chiar dacă o astfel de ipostază presupune și suferințe tăcute mai ales.

Relațiile cu prietenii se remarcă în mod special în prima parte a anului, prin situații inedite, punctate cu note bizare. Este o perioadă în care îți vei revizui, vrei, nu vrei, aceste relații și te vei desprinde de unii. Surprizele pot fi de mari proporții în ceea ce privește prietenii și persoanele care te sprijină în plan socio-profesional. Vor apărea alți oameni în preajma ta, alături de care vei trăi experiențe interesante, vei lega prietenii deosebite și îndelungate. Proiecte noi socio-profesionale pot intra pe scena vieții tale, în a doua parte a anului. Însă, o altă eclipsă se va construi pe acest segment de viață și activitate, pe 19 Noiembrie în Semnul zodiacal al Taurului, marcând finalul unei etape fie de prietenie, fie de susținere și colaborare socio-profesională.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: focalizează-ți atenția și eforturile pe scopurile tale; îmbrățișează schimbările de orice fel; dacă unii se îndepărtează de tine, indiferent din ce motive, fii încrezător că vor veni alții în preaajma ta de o mai bună calitate.

Cugetarea anului 2021 pentru Raci: „Virtuțile nu pot fi dezvățate.” – Seneca cel Tânăr

Leu

Iată un an foarte important pentru relațiile cu ceilalți, mai ales. Vei fi implicat în situații și relații interesante, inedite, iar personalitatea ta va înflori prin experiențele trăite alături de alții în diverse contexte.

Te vei face remarcat prin colaborările pe care le vei stabili la nivel profesional, însă și în plan personal este rost fie de căsătorie, logodnă, fie de separare, divorț. Schimbarea sub toate formele ei se va face simțită în toate domeniile vieții cotidiene.

Sănătatea este vulnerabilă, însă va fi vorba despre afecțiunile deja cunoscute, dobândite în anii anteriori. Vor reveni episoade ale unor afecțiuni ereditare, pentru a fi rezolvate pe deplin. Pe lângă terapiile specifice, ar fi bine să cauți și cauzele spirituale ale problemelor corpului fizic, pentru că te ajută să înțelegeți ce anume trebuie să schimbi în mentalitatea ta, pentru a-ți îmbunătți starea de sănătate.

Călătoriile și studiile se vor remarca pe tot parcursul anului. Tentația de a te implica în forme diverse de instruire, școlarizare te ajută să-ți lărgești orizontul cunoașterii, să-ți faci prieteni noi, să priveși lumea cu alți ochi. Foarte importante vor fi aceste studii și pentru ascensiunea profesională sau, pur și simplu, te vei bucura de informații utile în viața de zi cu zi.

Relațiile sentimentale vor primi influențele a două eclipse ce se vor forma pe Semnul zodiacal al Gemenilor, respectiv pe 26 Mai și 4 Deccembrie. Un final și un început, însă ambele neclare, ambigue, superficiale.

Segmentul relațiilor parteneriale este foarte răscolit, fiind vorba de finaluri ale unor etape vechi și pregătirea unor etape noi. Sunt probabile negocieri, dialoguri multe cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali, acțiuni surprinzătoare, asumarea unor responsabilități noi fie legate de relația de cuplu, fie legate de colaborări profesionale noi. Ceea ce se face și se desface pe parcursul acestui an în plan partenerial, va avea efecte pe termen lung.

Prietenii îți sunt alături, însă și în aceste tipuri de relații se prefigurează schimbări și revizuiri ale unor proiecte socio-profesionale comune cu aceste persoane. Cu siguranță te vei desprinde de unii și te vei apropia de alții. Cumulul de experiențe trăite împreună cu aceste persoane și informațiile dobândite în prima parte a anului te vor face să decizi rapid, pe cine mai păstrezi alături de tine, pe cine lași să se apropie de tine și în ce grupuri de interese, asociații, organizații sau proiecte socio-profesionale te implici mai departe. Ține cont de ceea ce îți insuflă vocea ta interioară, deoarece, deocamdată, nu ai nici prieteni sinceri, nici susținători sau sfătuitori valoroși. Pe 10 Iunie se va construi o eclipsă pe Semnul Gemenilor, moment ce va marca un debut important și în ceea ce privește relațiile cu prietenii, cu protectorii din mediul profesional, însă și în ceea ce privește proiectele socio-profesionale.

La locul de muncă se conturează surprize și în consecință, schimbări majore în mod special la secțiunea relații cu șefii și cu autoritățile. Apar modificări legislative surprinzătoare în domeniul profesional în care activezi, iar de aici se vor modifica și regimul de muncă și relațiile colegiale. Există și dușmănii ascunse, printre colegi și subalterni, dușmănii ce se vor evidenția în lunile Aprilie și Iunie. Este bine să lămurești orice diferend ivit, deoarece ai suficientă susținere astrală să rezolvi totul cu bine. Există șanse chiar să-ți schimbi locul de muncă, domeniul de activitate, însă în a doua parte a anului, când se va forma o eclipsă pe Semnul Taurului în ziua de 19 Noiembrie.

Statutul tău socio-profesional se modifică și el, fie în urma unor evenimente exterioare, cum ar fi desființarea sau înființarea unui loc de muncă, obținerea unei avansări profesionale bine meritate, reconversia profesională. Însă, îți poate fi atins statutul social, imaginea ta în ochii lumii și datorită unei căsătorii sau unui divorț. Vei reuși să-ți reabilitezi poziția profesională și imaginea publică după 20 Iulie.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: lasă trecutul în urmă; deschide-te către noi orizonturi relaționale și profesionale; fii flexibil și înțelegător cu ceilalți; uneori este mai bine să ai liniște sufletească, decât dreptate, funcții înalte sau bani mulți.

Cugetarea anului 2021 pentru Lei:„Învață să asculți și ai să poți trage un folos și de pe urma acelora care vorbesc prost.” - Plutarh

Fecioara

Tema principală a acestui an pentru tine va fi munca sub toate formele ei. Cum tu ești reprezentatul muncii pe planeta Pământ, îți va plăcea să te afunzi frecvent în toate activitățile locului de muncă.

Personalitatea ta se va face remarcată atât prin felul în care vei avea grijă de tine, cât și prin felul în care abordezi treburile cotidiene personale și profesionale. Dezvoltarea personală este o un alt subiect favorit în acest an, ce îl poți aborda atât prin relațiile cu ceilalți, cât și prin experiențele dobândite în câmpul muncii.

Pentru că activitățile mentale și fizice vor fi intense, sănătatea va avea de suferit. Vei fi nevoit să acorzi timp și eforturi pentru a te odihini și pentru a te ocupa de tine. Poate fi nevoie de îngrijiri de specialitate pentru afecțiunile vechi, însă se pot instala și afecțiuni noi. Alternează echilibrat munca și odihna, pentru că numai așa vei reuși să ai și o sănătate bună, și lauri în câmpul muncii.

Relațiile familiale primesc imbolduri puternice, datorită formării a două eclipse, pe 26 Mai și pe 4 Decembrie pe Semnul zodiacal al Săgetătorului, Semn ce marchează segmentul familial și domestic. Sunt posibile acțiuni domestice importante, rezolvarea unor conflicte familiale vechi, vânzări-achiziționări de bunuri patrimoniale, dialoguri fructuoase cu membrii familiei și cu neamurile. Se închid etape, se deschid altele.

Relațiile sentimentale și relațiile cu copiii se vor desfășura în nota deja cunoscută de la finalul anului anterior. Vor mai fi aduse în discuție teme vechi, secvențe din acțiuni comune cu cei dragi, secvențe, ce au rămas fie neînțelese, fie nefinalizate.

Segmentul muncii este foarte activ, fiind vorba despre reconfigurări majore și definitive. Activitatea de la locul de muncă se va intensifica, regimul muncii se va schimba complet, iar relațiile colegiale vor fi cu totul altele. Sunt șanse să-ți schimbi locul de muncă, chiar și domeniul de activitate. De această dată, vei fi nevoit, pe de o parte, de împrejurări, iar pe de altă parte, de nevoile tale sufletești reale, să alegi în mod asumat ceea ce îți place să muncești și apoi să-ți placă ceea ce muncești. Vor veni spre tine sarcini de lucru aparent banale, însă dincolo de aparențe se conturează îndatoriri de anvergură, cu efecte pe termen lung.

Relațiile colegiale și relațiile cu șefii se vor reconfigura, astfel că unii vor dispărea din preajma ta, făcându-se loc pentru alții. Pe 10 Iunie se va construi o eclipsă pe Semnul Gemenilor, moment ce va marca noutăți în relațiile profesionale, plus debutul unei etape profesionale noi.

Pe de altă parte, statutul tău socio-profesional se va schimba începând cu 19 Iulie, astfel că fie renunți la un anumit statut, la o anumită reputație, la o funcție oficială la serviciu, fie accezi la o funcție înaltă, la un loc într-un consiliu de conducere. Toate aceste ipostaze sunt înșelătoare, de aceea fii prudent și discerne atent ce dorești să faci în continuare la locul de muncă.

Relațiile cu străinătatea sunt importante și destul de evidente de-a lungul acestui an. Fie că este vorba despre persoane străine, persoane aflate în țări străine, fie că vei călători în țări îndepărtate, experiența acumulată în urma acestora va fi de mare anvergură. Una dintre eclipsele acestui an, ce se construiește pe Semul zodiacal al Taurului în ziua de 19 Noiembrie îți va activa mentalul, predispunându-te la reconfigurarea sistemului valorilor morale și spirituale.

Studiile sunt o altă temă importantă. Ți se vor ivi ocazii deosebite de a studia, de a învăța, de a te documenta, de a aborda domenii inedite de cercetare, care îți vor lărgi orizontul cunoașterii, atât cu informații noi și deosebite, cât și cu prietenii inedite, pe termen lung.

Relațiile parteneriale intră într-un proces de reconfigurare, atât în ceea ce privește relația de cuplu, cât și în ceea ce privește relațiile de colaborare profesională. Sunt posibile destrămarea relațiilor parteneriale vechi, inclusiv a relației de cuplu, dar și apariția unor parteneriate noi, ce se vor desfășura pe mulți ani de acum încolo.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: muncește cu măsură, alege să muncești ceea ce îți place, lasă-i și pe ceilalți să te ajute, controlează-ți tendința de a critica și de a te da frecvent, drept exemplu de urmat.

Cugetarea anului 2021 pentru Fecioare: „Motivul oricărei armonii constă în faptul că orice substanță simplă are o asemenea natură, încât starea ei ulterioară e rezultatul stării anterioare.” – W.G.Leibniz

Balanta

După experiențele acumulate în anii anteriori, putem spune pe drept cuvânt că începi o nouă etapă de viață, cu forțe proaspete. Personalitatea ta șarmantă, dorința de a menținea pacea, cooperarea și echilibrul în toate segmentele vieții cotidiene îți va aduce mulți admiratori, dar și contestatari. De aceea, alege-ți cu grijă vorbele și gesturile, deoarece unii nu îți înțeleg sau nu îți acceptă bunele intenții.

Sănătatea este un segment căruia îi trebuie atenție și eforturi pe tot parcursul anului. Se vor activa afecțiuni vechi, unele ereditare, însă sunt posibile și afecțiuni noi dobândite din te miri ce context. Terapiilor neconvenționale vor face echipă bună cu cele alopate, așa încât folosește-le împreună cu încredere.

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor evidenția în mod special în preajma a două eclipse ce se vor construi pe Semnul zodiacal al Săgetătorului, respectiv pe 26 Mai și 4 Decembrie. Unele relații de acest fel se vor finaliza, în chip ciudat. Este bine să te desprinzi de persoanele care te-au necăjit în vreun fel. Pe de altă parte, se vor contura alte relații spre finele anului, însă au ceva misterios. De aceea, fii circumspect față de toată lumea.

Studiile și călătoriile reprezină subiecte importante, pe care vrei, nu vrei, le vei aborda fie în scop personal, fie în scop profesional. Orice tip de pregătire școlară îți aduce un plus de cunoaștere și poate chiar prieteni noi de bună calitate. Sunt susținute în mod special formele de instruire necesare la locul de muncă, mai ales în preajma altor două momente de eclipsă ce se vor forma pe 10 Iunie pe Semnul zodiacal al Gemenilor și pe 4 Decembrie pe Semnul zodiacal al Săgetătorului.

Segmentul familial și domestic se desfășoară în nota cunoscută, doar intervenind în lunile Ianuarie, Noiembrie și Decembrie dialoguri importante pe teme familiale, patrimoniale sau datorită unor rude ce au nevoie de ajutorul tău. Vor reveni în atenție aspecte vechi, însă în lunile menționate se vor putea lămuri și rezolva cu succes.

Foarte active vor fi relațiile sentimentale. Se prefigurează schimbări importante în plan amoros care pot include finalul unei relații vechi care funcționează defectuos sau nu mai funcționează deloc, o nouă relație sentimentală sau apariția unui copil. Sau te poți ocupa mai mult de copii, chiar lucrând, de plăcere, cu copiii. Însă, vor intra în scenă responsabilități foarte mari legate atât de o persoană iubită, cât și legate de copii, pe termen lung.

Talentele tale creative pot ieși la iveală de-a lungul acestui an într-un mod surprinzător, astfel că mâinile tale vor realiza adevărate opere de artă. Te poți ocupa și de un sport sau de un hobby, care te vor ajuta, să te relaxezi și să te distrezi, în perioadele încărcate la locul de muncă sau în prioadele în care, relațile cu ceilalți lasă de dorit.

Relațiile parteneriale se desfășoară în nota cunoscută, așa că deja te vei fi obișnuit cu situațiile-maestru, situațiile de învățare din aceste relațiile. Sigur că învățarea de la și prin alții, acumularea, înțelegerea experiențelor din cadrul unei relații de cuplu sau din cadrul unor relații de colaborare necesită timp îndelungat, iar uneori sunt dureroase aceste lecții, însă toate au loc spre binele tău suprem și al celor din jur.

Pentru locul de muncă vor interveni infuențele unui tranzit astral pe la mijlocul anului, tranzit care va anunța schimbări majore și definitive în tot ce ține de regimul muncii și de relațiile colegiale. Este posibil chiar să te orientezi spre un alt loc de muncă sau spre un alt domeniu de activitate. Situația profesională este învălutiă într-o mantie misterioasă, astfel că nu se poate vorbi despre siguranță și confort.

Datorită modificărilor din planul muncii vor apărea și modificări financiare, mai ales în ceea ce privește veniturile obținute din colaborări. De asemenea, este un an care va evidenția și aspectele referitoare la moșteniri și partaje. Pe 19 Noiembrie se va forma o eclipsă pe Semnul zodiacal al Taurului, moment ce va marca finalul unei etape de câștig de la și prin alții.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: acceptă cu bucurie schimbările relaționale; acceptă finalurile relaționale și cele din câmpul muncii, deoarece se face loc pentru noutăți benefice; ocupă-te mai mult de pacea ta, de echilibrul tău, de cooperarea cu propria ta persoană.

Cugetarea anului 2021 pentru Balanțe:„Mândria excesivă sau umilința excesivă reprezintă limita cunoașterii de sine.” – B. Spinoza 

Scorpion

Este un an cu schimbări profunde, mai ales la nivel mental și relațional. Poți fi tentat să te izolezi în lumea ta, să stai departe de neplăcerile cotidiene, visând la o lume mai bună. Totuși, îți vei face simțită personalitatea prin provocările pe care le vei lansa către ceilalți, fie din amuzament, fie pe considerentul că cea mai bună apărare este atacul.

Sănătatea este vulnerabilă, deoarece vei resimți ecourile afecțiunilor din anii anteriori. Ai nevoie de perioade de odihnă, de îngrijri de specialitate, poate chiar de retragere, temporară, din câmpul muncii. Terapiile alternative și sfaturile unor specialiști chiar îți sunt utile te termen lung.

Relațiile apropiate sunt active prin dialoguri și întâlniri frecvente atât cu prietenii apropiați, cât și cu neamurile sau cunoștințele. De unii este bine să te ferești, pentru că sub fețele lor zâmbitoare se ascund interese personale ce se doresc a fi rezolvate în detrimentul tău. Ar trebuie să detectezi rapid persoanele inoportune și să scapi de oportuniștii nepoftiți în viața ta.

În segmentul domestic și familial se conturează schimbări majore. Se finalizează etape demarate cu mulți ani în urmă și se deschid altele. Este un an bun pentru investiții în casă, pentru lămurirea și consolidarea relațiilor cu membrii familiei și cu neamurile, pentru dizolvarea conflictelor. Sunt șanse să te muți într-o altă locație, să cumepri sau să vinzi o casă, un bun patrimonial valoros, să se mărească familia cu un membru nou. Însă, responsabilitățile aferente casei și relațiilor familiale vor fi de mare anvergură și pe termen lung.

Relațiile sentimentale primesc influențele astrale ale unui tranzit astral în perioada Mai – Iulie, influențe care vor prefigura schimbări atât în relația cu persoana iubită, cât și în relațiile cu copiii. Este rost de final într-o relașie amoroasă nepotrivită, însă poate apărea și una nouă la orizont. De asemenea, poate intra în scenă un copil sau să fii nevoit să te ocupi mai mult de copii. Fii realist în chestiunile sentimentale, deoarece există o ceață densă. Drept consecință, aparențele pot fi foarte înșelătoare.

Relațiile parteneriale continuă într-o notă foarte surprinzătoare. Oricâte eforturi ai depune pentru a menține în aceeași termeni și în aceleași condiții, fie o relație de cuplu, fie o colaborare profesională, ceva tot se va schimba sau chiar finaliza fără echivoc. Se închid etape demarate cu mulți ani în urmă și se pregătesc altele. Apare cumva o ruptură între tine și ceilali, între tine și parteneri, astfel că tentația de a rupe orice relație partenerială este irezistibilă. Analizează pe îndelete parteneriatele în care te afli și decide în consecință. Puțin probabil să mai reziste vreo astfel de relație până la finalul anului. O eclipsă se formează pe Semnul zodiacal al Taurului, pe 19 Noiembrie, marcând un final partenerial total neașteptat și învăluit în mister. 

Călătoriile și studiile reprezintă subiecte de mare și util interes. Studiile merită abordate pentru a obține informații noi sau chiar competențe noi necesare la un loc de muncă, pe termen lung. Călătoriile te ajută să vezi locuri frumoase, încărcate de energie benefică și chiar îți poți face prieteni noi.

Pentru segmentul profesional se prefigurează puține schimbări, doar vor continua cele demarate pe parcursul anului anterior. Însă, deja știi despre ce este vorba, astfel că noutățile nu te vor lua prin surprindere. Tot ce se petrece la locul de muncă reprezintă lecții de viață, lecții-maestru pe care trebuie să ți le însușești sub o formă sau alta. Unele situații profesionale te pot necăji, însă toate au un dram benefic pe termen lung, pentru tine.

Din perspectiva financiară se prefigurează schimbări, atât la secțiunea venituri obținute de la și prin alții, cât și la secțiunea venituri obținute din munca desfășurată la serviciu. În acest sens, vin în ajutor influențele a trei eclipse care se formează pe Axa zodiacală Gemeni-Săgetător, pe 26 Mai, pe 10 Iunie și pe 4 Decembrie. Cheltuieli majore, aspecte legate de moșteniri, partaje, afaceri comune cu partenerul de viață, rudele, parteneri de afaceri.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: desprinde-te din relațiile și situațiile parteneriale care nu mai funcționează sau care îți obstrucționează progresul; acceptă schimbarea și ai încredere că este spre binele tău suprem să-ți reconfigurezi planurile personale și pe cele profesionale; cooperează mai mult cu ceilalți.

Cugetarea anului 2021 pentru Scorpioni:„Faptele trecutului sunt mai ușor de condamnat decât de îndreptat.” – G. Boccacio

Sagetator

Este un an foarte important pentru tine, deoarece două din cele patru eclipse care se formează în acest an, vor fi pe Semnul tău zodiacal Săgetător, în zilele de 26 Mai și 4 Decembrie. Ar fi bine să scrii într-un jurnal personal ceea ce dorești, ce opinii ai vizavi de situațiile și relațiile în care ești implicat, plus să trasezi noi planuri de viitor.

Influențele astrale din partea acestor eclipse îți vor oferi, atât un farmec aparte, cât și forța necesară schimbărilor majore de care ai nevoie în etapa de viață în care te afli. Personalitatea ta va străluci prin prisma ideilor pe care le vei avea și pe care le vei prezenta în varii ocazii.

Sănătatea este foarte vulnerabilă, fiind vorba despre afecțiunile deja cunoscute, însă se pot evidenția și altele noi dobândite pe parcursul acestui an sau afecțiunile de care nu știai. Este posibil să ai nevoie de îngrijiri de specialitate, de repaos, de oameni dragi și de încredere care să te ajute să-ți duci îndatoririle la bun sfârșit. Datorită acestor neplăceri legate de sănătate poate intra în discuție retragerea din câmpul muncii și izolarea în locuri liniștite în care să folosești terapiile necesare pentru îmbunătățirea stării tale de sănătate.

Relațiile cu anturajul apropiat se vor modifica, pentru că mai întâi îți modifici tu mentalitatea, felul în care comunici cu ceilalți, felul în care te raportezi le ceilalți și la evenimentele vieții cotidiene. Unele relații se vor finaliza, altele se vor înfiripa, încet, sigur și discret. Îți poate părea dificil la prima vedere să renunți la un anturaj pe care îl ai de mulți ani, însă vei fi nevoit de împrejurări. Pe de altă parte, vor veni oameni noi în preajma ta, alături de care sau față de care, vei avea responsabilități de mare anvergură și pe termen lung.

Acasă, în familie în perioada Mai – Iulie va fi un preambul la schimbările ce vor urma în anii următori. De aceea este bine să fii foarte atent la dialogurile cu membri familiei și la nevoile domestice. Temele importante pentru segmentul familial și domestic pot fi vânzarea-achiziționarea unor bunuri patrimoniale valoroase, mutarea într-o altă locație, apropierea de neamuri, de locurile natale, rezolvarea unor conflicte de familie, ajutorarea unor rude aflate în nevoie.

Relațiile parteneriale se remarcă prin discuții aprinse și prin activități comune atât cu partenerul de viață, cât și cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Influența eclipsei din 10 Iunie ce se formează în Semnul Gemenilor va marca un început partenerial, dar există ceva ascuns care în momentul în care se va dezvălui vei constata că altceva ai înțeles și crezut tu la momentul 10 Iunie 2021. De aceea, fii prudent! Pe de altă parte, este bine să renunți fără echivoc la parteneriatele neprofitabile. După 19 Iulie vei simți un fel de ruptură între tine și parteneri, între tine și ceilalți, astfel că vei fi tentat să te izolezi în propria ta lume.

Pentru domeniul profesional se prefigurează surprize, situații deosebite, finaluri de etape, mai ales în ceea ce privește relațiile colegiale, activitatea profesională, regimul muncii. Este nevoie de prudență în tot ce ține de muncă și implcațiile ei, deoarece răsturnările de situație ar putea fi total neașteptate și foarte neplăcute. Selectează-ți prioritățile, analizează situația profesională în care te afli și fii flexibil. Ai colegi în preajma ta, mai ales în rândul șefilor care doresc să te sprijine sincer și chiar o fac, însă trebuie să accepți să te lași ajutat. O etapă profesională se poate încheia și cu pierderea locului de muncă. Pe 19 Noiembrie se va construi o eclipsă pe Semnul zodiacal al Taurului, eclipsă care va aduce un suflu nou în câmpul muncii, dar va influența și sănătatea.

La capitolul financiar, se evidențiază cheltuieli atât necesare ție personal, cât și cheltuieli comune cu partenerul de viață, rudele, colaboratorii. Vor fi fluctuații ale veniturilor obținute în urma muncii depuse la serviciu, mai ales în partea a doua a anului, probabil ca urmare a ceea ce se va întâmpla până pe 19 Iulie în plan profesional, referitor la schimbarea regimului muncii și a legislației  aferente. Însă, te poți baza pe câștigurile obținute de la și prin alții, pe sprjinul partenerului de viață sau a rudelor.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: detașează-te de trecut; lasă-te purtat de valul vieții fie că este vorba despre planul personal, fie că este vorba despre planul profesional, pentru că te va duce exact unde îți este locul; acceptă schimbările și cooperează cu ceilalți.

Cugetarea anului 2021 pentru Săgetători: „Primul se supără cel care nu are dreptate.” – W. Penn

Capricorn

Iată un an în care te vei simți mult mai bine, deoarece influențele astrale grele care te-au tot provocat în anii anteriori, s-au epuizat. Personalitatea ta este acum mult schimbată, ai forțe noi, astfel că îți poți duce toate planurile propuse, la bun sfârșit. Mulți îți vor admira felul de a fi și de a te raporta la lume și evenimentele ei. Astfel vei deveni locomotiva unor destine, sarcină de mare responsabilitate, fie că vrei, fie că nu.

Influențele astrale transmise de trei eclipse în acest an, respectiv eclipse care se formeză pe Axa Săgetător-Gemeni, pe 26 Mai10 Iunie și 4 Decembrie le vei resimți în segmentul sănătății și în segmentul muncii. Vei resimți din plin afecțiunile vechi. Sunt posibile neplăceri legate de sănătate și datorită dozării incorecte a eforturilor. Este bine să-ți rezervi perioade de odihnă, de liniște și să apelezi cu încredere la îngrijirile și tratamentele de specialiate.

Studiile și călătoriile sunt foarte importante în acest an. Te poți apropia de studiul disciplinelor neconvenționale, remodelându-ți astfel gândirea, comunicarea și modul de relaționare cu ceilalți. De bun augur îți sunt participarea la seminarii, conferințe, la diverse cursuri de dezvoltare personală și profesională. Totodată îți vei putea face prieteni noi, de bună calitate, alături de care fie să călătorești în locuri deosebite, fie să aprofundezi subiecte interesante, utile în viața cotidiană.

Relațiile se vor reconfigura de-a lungul acestui an, în mod special relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. Cu toate că în aceste relații predomină ceața, bizarul, răsturnările de situație, nesiguranța, există și aspecte bune, de care trebuie să profiți. Totul este să alegi corect care situații și relații îți sunt benefice și care mai puțin.

În privința segmentului domestic și familial vei simți o relaxare, o așezare în matcă a relațiilor cu membrii familiei și cu neamurile. De asemenea, vei putea desfășura mult mai ușor activitățile gospodărești, te vei apropia mai mult de casă, de cei dragi, de locurile natale. Vei învăța multe de la neamuri și de la experiențele trăite în locurile natale.

Relațiile amoroase sunt foarte active, răscolitoare, profund transformatoare. Sunt probabile situații inedite, punctate cu note bizare, revenirea din treecut a unor persoane dragi, tentația de a relua o relație amoroasă veche, a te orienta mai mult spre copii. Până pe 19 Iulie, atmosfera din planul sentimetnal este foarte înșelătoare, fiind nevoie de prudență și discernământ. Totul se va schimba atât în privința unei relații amoroase, cât și în privința relațiilor cu copiii. Finaluri, mai mult sau mai puțin clare, informații deosebite despre cei dragi, gust dulce-amar. Pe 19 Noiembrie se construiește o eclipsă în Semnul zodiacal al Taurului, moment ce va marca finalul unei etape amoroase.

Relațiile cu prietenii sunt remarcabile mai ales în a doua parte a anului. Este rost de sfaturi bune din partea pretenilor, întâlniri agreabile, dar și controverse din te miri ce.

Segmentul profesional se evidențiază prin activitate intensă la locul de muncă. Este bine să fii atent la tot se petrece în domeniul profesional în care activezi, deoarece se conturează direcții profesionale noi. Deocamdată, mai ales după 19 Iulie se va observa clar finalul unei etape profesionale, care încet, sigur și discret, va face loc alteia. Relațiile colegiale sunt dinamice și favorabile în lunile Mai, Iunie și Iulie, bine fiind să lucrezi alături de colegi și să-i susții. Pe de altă parte, există animozități ascunse printre colegii de muncă. Tema de fundal a acestor conflicte o reprezintă banii, salariul, bonusurile și favorurile de la locul de muncă.

Și relațiile cu șefii se vor evidenția, în partea a doua a anului, prin dezbateri aprinse și rediscutarea poziției tale în cadrul unui colectiv de muncă.

Din perpectiva financiară apar variante noi de câștig din munca desfășurată la serviciu, însă și resposabilitățile, eforturile vor fi pe măsură.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: fii un maestru pentru ceilalți și lasă-i să se inspire de la tine, fie că este vorba despre planul personal, fie despre cel profesional; ocupă-te și de tine, inspirându-te și tu la rândul tău de la alții, renunță la situațiile și relațiile stagnante.

Cugetarea anului 2021 pentru Capricorni: „Cuvântul este garanția faptei.” – B.G. y Morales

 

Varsator

Un an foarte important pentru tine, deoarece în Semnul tău zodiacal apar influențe astrale rare, deosebite, puternice, profund transformatoare. Drept consecință, personalitatea ta va intra într-un amplu proces de reconfigurare, astfel că spre finele acestui an, vei avea o altă filozofie de viață și alte planuri. Reacțiile tale vor fi imprevizibile, total neașteptate, exagerate uneori, ieșite din tipare alteori sau foarte dogmatice, astfel că le va fi greu celor din jur să țină pasul cu toanele sau mofurile tale. Controlează-te și evită depășirea limitelor de orice fel!

Sănătatea va fi vulnerabilă, tocmai datorită acestor influențe. Pe de o parte, se vor evidenția afețiunile vechi, iar pe de altă parte, se pot instala alele noi, depinzând și de starea generală a organsimului tău. Ai nevoie de odihnă conștientă, adoptarea unui stil de viață sănătos și poate chiar de îngrijiri de specialitate.

Studiile și călătoriile sunt probabile în acest an, însă în mod special cele de scurtă durată. Mai ales în a doua parte a anului este posibil să călătorești fie în scop profesional, fie în scop personal pentru a studia sau a te încărca cu energie benefică în locuri deosebite.

Toate tipurile de relații în care ești implicat se vor modifica prin prisma faptului că îți modifici tu felul de a fi și de te raporta la semeni. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor stabiliza, chiar dacă pe fundal vor mai exista, din când în când, animozități clare. Vei putea ajunge la un consens cu apropiații, ba chiar se vor consolida relațiile fundamentate pe baze corecte.

Segmentul domestic și familial este cel mai răscolit prin influențele astrale pe care le primește până pe 19 Iulie. Se vor relua discuții vechi cu neamurile și cu membrii familiei pe teme patrimoniale, vor ieși la iveală informații secrete despre acțiunile unora, se vor lămuri și rezolva, atât cât se poate, conflictele vechi. De asemenea, vor intra în scenă schimbări în mediul domestic, vânzări-achiziționări de bunuri, mutarea într-o altă locație, desprinderea de unii membrii ai familiei. Una dintre eclipsele acestui an se formează pe 19 Noiembrie pe Semnul Taurului, marcând un final, mai mult sau mai puțin clar, în tot ce ține de casă și familie.

Relațiile sentimentale și relațiile cu prietenii se află în acest an, sub influența a trei eclipse ce se vor forma pe Axa Săgetător-Gemeni, pe 26 Mai, 10 Iunie, respectiv 4 Decembrie. Aceste relații se influențează reciproc, fiind destul de dificil de pus o graniță clară între ele. Drept consecință, se poate gafa ușor, confundând una cu celaltă. Finaluri și începuturi, clare și nu prea, fiind vorba de influențele unor eclipse care ascund multe amănunte importate din aceste relații. Cu toate acestea este bine să te desprinzi de relațiile toxice și să te orientezi, cu prudență și discernământ, către altele. O altă temă subliniată de formarea acestor eclipse va fi legată de copii. Așadar, este posibil să te ocupi mai mult de copii sau să faci un copil. Este clar însă, că la finele acestui an vei avea concepții privitoare la iubire și implicațiile ei, total schimbate.

Segmentul profesional se desfășoară în nota cunoscută. Totuși, în culisele profesionale mai sunt și în acest an conflicte, faceri și prefaceri, discuții serioase în spatele ușilor închise. Relațiile cu șefii și relațiile cu autoritățile se vor evidenția în a doua parte a anului, prin dezbateri aprinse și activități comune. Vei putea înțelege despe ce fel de schimbări este vorba în culise, însă tot vor mai rămâne detalii importante pe care le vei descoperi când și cum te aștepți mai puțin. Posibil să primești sarcini de lucru noi și de mare anvergură.

Din perspectiva financiară este rost de schimbarea surselor de venit. Perioada cuprinsă între luna Mai și luna Iulie va arăta un preambul la ce va urma, însă după luna Decembrie a acestui an. Situația financiară de la locul de muncă este incertă, nesigură, învăluită într-o mantie misterioasă. Pare că nu sunt probleme, însă aparențele sunt înșelătoare. Evită investițiile majore, cheltuielile impulsive și datoriile. Sunt șanse bune de a primi susținere materială și financiară de la și prin alții.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: acceptă schimbarea sub toate formele ei; poate fi dureros să te desprinzi de unii apropiați, însă în acest an este sănătos; ocupă-te mai mult de dezvoltarea ta personală și profesională.

Cugetarea anului 2021 pentru Vărsători: „Înconjoară-te de cei de la care ai ce învăța. Să-ți fie contactul cu prietenii școală de cunoaștere, iar conversația – învățătură elegantă și plăcută.” - B.G. y Morales

Pesti

Un an minunat pentru tine, deoarece sunt șanse de schimbare profundă și benefică. Vei fi remarcat în peisajul cotidian, datorită manierelor fermecătoare prin care se va exprima personalitatea ta. De mare folos îți sunt apropierea de domeniile artistice, chiar studiul uneia dintre ele, îngrijirea unui animal de companie și practicarea, constantă, a unui hobby.

O perioadă foarte interesantă, care va anunța debutul unei noi etape de viață va fi cuprinsă între lunile Mai și Iulie. De aceea, este bine să notezi într-un jurnal personal ceea ce gândești, ce îți dorești, să trasezi noi planuri personale și profesionale sau, pur și simplu, să scrii cum vrei să fie viața ta de acum încolo. Consemnarea lor ajută la materializarea oircărui vis, oricât ar părea de năstrușnic sau de neatins.

Sănătatea este foarte vulnerabilă, astfel că sunt probabile perioade de odihnă în care să te și îngrijești cu ajutorul unor specialiști. Poți îmbina cu succes terapiile clasice cu terapiile neconvenționale, însă numai sub îndrumarea unor terapeuți specializați.

Studiile și călătoriile sunt bine susținute din astral, astfel că de-a lungul întregului an te poți implica în diverse forme de învățare. Îți vor fi utile atât în plan personal, cât și în plan profesional. De asemenea, călătoriile pe distanțe scurte mai ales, te ajută să revezi oameni dragi, locuri frumoase, dar să-ți și rezolvi chestiuni personale sau profesionale.

Relațiile cu anturajul apropiat sunt foarte dinamice în prima parte a anului. Surprizele din partea acestor persoane pot fi de mari proporții și unele chiar neplăcute. Te vei desprinde din unele relații, cu mare dificultate, însă, forțat de împrejurări va trebui să fii realist și să decizi în favoarea ta. Pe de altă parte, se vor vehicula în preajma ta informații diverse, care mai mai de care mai spectaculoase, fie pe teme de larg interes, fie legate de rude, prieteni, oameni dragi. Este bine să selectezi totul și să eviți supraîncărcarea nervoasă.

Una din eclipsele acestui an se va construi pe Semnul zodiacal al Taurului în ziua de 19 Noiembrie, marcând un final, mai mult sau mai puțin clar, atât în privința relațiilor cu semenii apropiați, cât și în privința unor călătorii și secvențe de învățare-evaluare.

Celelalte trei eclipse ale anului se vor construi pe Axa Săgetător-Gemeni, în zilele de 26 Mai10 Iunie și 4 Decembrie. Influențele lor vor fi vizibile în segmentul domestic și în cel profesional.

Așadar, relațiile familiale și segmentul domestic este răscolit de influențele astrale, fiind probabile discuții importante cu membrii familiei și cu neamurile, vânzarea-achiziționarea de bunuri patrimoniale, treburi gospodărești de anvergură, lămurirea și rezolvarea unor conflicte mai vechi.

Pe de altă parte, ceea ce se petrece în mediul familial și domestic va avea repercusiuni în mediul profesional și invers. Este forfortă și la serviciu, mai ales în relațiile cu șefii și în relațiile cu autoritățile, evidențiindu-se în acest an finaluri ale unor etape de lucru și colaborare pe teme profesionale. Se vor petrece schimbări la vârful instituției în care lucrezi, însă întregul domeniu profesional va fi supus transformărilor legislative.

În culisele profesionale se fac și se desfac situații, se dezbat în mare taină, noi direcții profesionale. Este dificil să înțelegi ceea ce se petrece în câmpul muncii, dincolo de aparențele cotidiene, însă vei simți că există adieri clare ale unor vremuri noi.

Totodată, se țes conflicte ascunse la locul de muncă și bine ar fi să ții cont de ele. Neplăcerile pornesc atât de sublaterni, cât și de la colegi. Tumultul din zona profesională te va obosi și suprasolicita nervos, așa încât chiar trebuie să-ți dozezi eforturile și să te ocupi serios de tine și de nevoile tale reale.

Câștigurile financiare vor fi medii, însă suficiente încât să-ți rezolvi treburile cotidiene, să-ți achiți facturile, datoriile, ba pe deasupra să-ți și satisfaci și niscai mofturi.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: fii fermecător în orice împrejurare și ajută-ți semeni în mod echilibrat; evită autovictimizarea și autosacrificiul; bucură-te de ce ai și folosește cu măsură și respect.

Cugetarea anului 2021 pentru Pești: „Forța discursului constă în a exprima multe în cuvinte puține.” - Plutarh

Sursa: AStrocafe.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-29



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE