2024-04-25 19:23

HOROSCOP 18 ianuarie 2023: Ți se recunoaște munca de până acum

 |  23:51
HOROSCOP 18 ianuarie 2023: Ți se recunoaște munca de până acum

HOROSCOP 18 ianuarie 2023: Berbecii socializează, Gemenii primesc vești de departe, Racii visează, Leii întâlnesc un vechi prieteni care le schimbă viața, Fecioarele îi ajută pe ceilalți, Balanțele și Vărsătorii sunt într-o dispoziție romantică, Scorpionii fac schimbări în casă, Săgetătorii primesc vești, iar Peștii își eliberează traume din trecut.

Berbec

Activitățile de grup vor aduce schimbări. Te vei bucura să faci schimb de idei și informații cu ceilalți. Ar fi o idee bună să mergi acasă apoi, sau la o cafea ori un film. Dacă ai în minte noile vești, s-ar putea să nu poți să dormi.

Taur

Ești în centrul atenției. Ți se recunoaște munca de până acum. Probabil îți vor crește și veniturile. Poate fi vorba de locul de muncă ori de un proiect la care ai lucrat cu succes. Bucură-te de cele 15 minute de celebritate. 

Gemeni

Afli vești din străinătate, ceea ce te determină să-ți faci planuri de călătorie, chiar d acă încă nu sunt clare. Totodată, vrei să afli mai multe informații despre alte culturi, idei și perspective. 

Rac

Unele vise foarte intense te-ar putea duce înapoi în trecut, poate în copilărie sau în viețile anterioare. Scrie toate visele pe care ți le amintești. Le vei analiza mai târziu și vei descoperi multe despre tine. S-ar putea chiar să-ți inspire noi proiecte. Gândește-te cu atenție la ele.

Leu

Un vechi prieten pe care nu l-ai văzut de ceva vreme ar putea reapărea brusc și s-ar putea să-l privești într-o altă lumină, ca un potențial partener de afaceri, o sursă de inspirație sau chiar un viitor iubit. Orice ar fi, ia-ți în considerare gândurile. Parteneriatele formate acum vor duce la succes.

Fecioară

Îți vei petrece timpul ajutându-i pe cei care au nevoie. Ar putea fi la serviciu sau ceva personal. Această situație nu va dura mult timp dar este posibil să-ți schimbe viața în mod pozitiv. 

Balanță

Dacă ai sperat la o pauză norocoasă, aceasta este ziua în care să te dedici dragostei. Sau poate ai sperat la recunoaștere la locul de muncă, în domeniul educației sau de către cineva care înseamnă mult pentru tine. O zi bună!

Scorpion

Vor avea loc schimbări în casa ta. Acestea sunt pozitive deși ar putea părea puțin copleșitoare. Poate cineva se mută, ori vei redecora, renova sau poate îți iei un animal de companie. 

Săgetător

Vești grozave îți pot schimba viața pentru totdeauna. Ar putea implica un nou parteneriat sau oportunități. Cel puțin, ar putea implica schimbări în viziunea și atitudinile tale despre viață. Ai putea petrece mult timp la telefon cu prietenii și cunoștințele. Probabil că vei dori să programați o seară romantică cu partenerul tău.

Capricorn

Unele schimbări în cariera ta ar putea face diferența în resursele tale. Acest lucru ar putea implica o creștere sau o promovare în așteptare sau oportunități de a munci pe cont propriu. S-ar putea să implice un nou loc de muncă, poate într-un domeniu creativ. Orice ar fi, probabil că va părea mai plină de satisfacții emoționale decât până acum.

Vărsător

Te simți romantic și nerăbdător să te întâlnești cu un iubit. Asta nu înseamnă că nu ai chef de socializare în general. De fapt, vrei să te întâlnești și cu prietenii. Ești creativ și îți poți petrece o mare parte a zilei fie planificând, fie lucrând la proiecte.

Pești

Unele sentimente adânc îngropate despre familia ta ar putea să apară astăzi din trecut și au nevoie de eliberare. Nu-ți fie teamă să-ți arăți durerea și furia. Dacă ți-e rușine să faci asta în preajma altora,stai acasă și ocupă-te de asta. Este o evoluție pozitivă. Până la sfârșitul zilei, s-ar putea să simți că o greutate mare ți-a fost ridicată de pe umeri.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE