2024-04-19 08:24

HOROSCOP 18 ianuarie 2023: Poate fi nevoie de ceva efort, dar totul va fi bine

 |  23:38
HOROSCOP 18 ianuarie 2023: Poate fi nevoie de ceva efort, dar totul va fi bine

HOROSCOP 18 ianuarie 2023: Berbecii se ceartă, Taurii și Scorpionii sunt îngrijorați de bani, Leilor li se amână un eveniment, Fecioarele au musafiri, Balanțelor li se blochează unele planuri, Vărsătorii au parte de situații tensionate iar Peștii fac ordine în casă.

HOROSCOP 18 ianuarie 2023 Berbec

Ai probleme de comunicare la distanță cu o persoană, ceea ce va crește tensiunile, emoțiile escaladează și ajungeți la ceartă prin telefon. Așa că încearcă  să rezolvi problema. În cartierul tău sunt probleme rutiere așa că fii pregătit să stai mult în frafic. Mergi pe jos, dacă poți. Te va ajusta să-ți limpezești și gândurile, și vei ajunge mai repede la destinație. 

HOROSCOP 18 ianuarie 2023 Taur

Talentele tale psihanalitice ar putea fi puse la lucru astăzi, când apar neînțelegeri. Este posibil ca prietenii tăi să gândească clar și să nu răspundă la provocări. Folosește-ți intuiția pentru a determina cel mai bun mod de a dezamorsa situația. Ești îngrijorat de bani dar ingeniozitatea și simțul tău financiar ar trebui să îndrepte lucrurile. Ieși și distrează-te în seara asta.

HOROSCOP 18 ianuarie 2023 Gemeni

O persoană de care ești atras poate părea interesată de altcineva. Acest lucru te-ar putea face nesigur și gelos. Nu te stresa. Încearcă să afli faptele. Invitațiile la mai multe evenimente sociale pentru aceeași noapte te pot obliga să faci o alegere incomodă. Decide ce este mai bine pentru tine.

HOROSCOP 18 ianuarie 2023 Rac

Cineva ține secrete. Cu toții avem probleme pe care nu dorim să le împărtășim dar asta te afectează. Probabil că intuiția îți va spune cine este această persoană. Încearcă să o faci să se deschidă fără a exercita presiuni. Sarcinile neterminate ar putea să te înnebunească. Încerci să treci prin ele rapid, provocând prea mult stres. Fă cel mai important lucru și lasă-i pe ceilalți să plece.

HOROSCOP 18 ianuarie 2023 Leu

Poate ai plănuit să participi la un eveniment de grup, dar circumstanțe care nu sunt controlate de tine te împiedică. Poate a fost anulat. Acest lucru ar putea cauza o oarecare dezamăgire. Găsește altceva de făcut. Un proiect al tău este probabil să aibă nevoie de puțină atenție, iar această provocare te-ar putea menține absorbit ore întregi. În seara asta, răsfață-te cu o cină în oraș.

HOROSCOP 18 ianuarie 2023 Fecioară

Un vizitator care are nevoie de puțină simpatie ar putea să te viziteze astăzi. Prietenul tău probabil dorește niște sfaturi despre unele probleme. Ar putea aduce informații care implică noi studii științifice sau metafizice, pe care le găsești fascinante. Aceste informații ar putea declanșa propriile tale perspective. Notează-ți ideile. Vei dori să-ți amintești de ele.

HOROSCOP 18 ianuarie 2023 Balanță

Unele planuri importante, poate pentru o vacanță sau de educație, ar putea fi blocate temporar de circumstanțe care nu pot fi controlate. Acest lucru poate să te enerveze. S-ar putea să fii tentat să-ți elimini frustrările asupra celorlalți. Ar fi mult mai productiv să găsești modalități de a-ți face planurile să funcționeze, chiar dacă există o întârziere. 

HOROSCOP 18 ianuarie 2023 Scorpion

O scrisoare sau un telefon ar putea aduce vești supărătoare despre bani. Prima ta reacție poate fi să te învinuiești pe tine sau pe altcineva, dar circumstanțele sunt probabil dincolo de controlul oricui. Înainte ca cineva să devină prea supărat, cel mai bine este să investighezi și să afli ce trebuie făcut. Poate fi nevoie de ceva efort, dar totul va fi bine.

HOROSCOP 18 ianuarie 2023 Săgetător

Ești gelos pe iubitul tău dar de obicei acest sentiment este nefondat. Dacă vrei să eviți o supărare, încearcă să comunici. Acesta este momentul să faci efortul de a transforma un dezavantaj într-un avantaj. Emoțiile puternice pot funcționa pentru tine în anumite circumstanțe. O reconciliere pasională este mai bună decât o înstrăinare furioasă.

HOROSCOP 18 ianuarie 2023 Capricorn

Tensiunea nervoasă ar putea provoca o stare de rău temporară care îți menține energia scăzută. Sarcinile și treburile trebuie făcute, așa că va trebui să faci un efort pentru a le rezolva. Dar nu te suprasolicita. Este mai bine să renunți la muncă decât să te stresezi pe tine și pe toți ceilalți.

HOROSCOP 18 ianuarie 2023 Vărsător

Tensiuni și certuri izbucnesc într-un grup din care faci parte. Cel mai bine e să nu te amesteci. Un prieten ar putea avea probleme și să vină la tine pentru sfaturi și ajutor. Nu fi prea frustrat de slăbiciunile lui. Totul va fi mai bine mâine.

HOROSCOP 18 ianuarie 2023 Pești

Schimbările în casa ta ar putea provoca o frustrare temporară care creează o anumită tensiune cu membrii familiei. Poate te muți, faci curățenie sau reamenajezi. Cea mai bună modalitate de a gestiona această situație este să încerci să faci treaba cât mai repede posibil. Odată ce s-a terminat, totul va fi bine.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-17

In legatura cu acest articol...

HOROSCOPUL lunii februarie 2023: Vine o schimbare majoră și binevenită




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE