2024-04-20 01:00

HOROSCOP 16 noiembrie 2021: Se recomandă atenție, prudență și calm

 |  23:43
HOROSCOP 16 noiembrie 2021: Se recomandă atenție, prudență și calm

Horoscop 15 noiembrie 2021. Ocaziile pierdute nu se reîntorc, așa că se recomandă atenție, prudență și calm. În special în momentele-cheie, atunci când se iau decizii ce pot schimba destine.

Berbec

Poate organizezi o petrecere astăzi. Printre persoanele prezente s-ar putea afla și oameni de știință sau de afaceri. Ascultă ce au de spus. Ai șansa de a învăța lucruri care îți vor îmbunătăți situația financiară.

Taur

Citești mai multe publicații care îți vor aduce noi informații. Vreii să discuții despre ele cu prietenii. Conversațiile despre orice subiect sunt informative și benefice. Afecțiunea pentru prieteni, rude și cineva special îți vor umple inima. O seară intimă cu partenerul tău este binevenită.

Gemeni

Primești sfaturi importante pentru a-ți crește veniturile, eventual de la un prieten sau coleg. Te simți bine și ești atractiv. Abordarea ta față de ceilalți poate fi mai deschisă decât de obicei. Animalele de companie sunt o sursă de bucurie. 

Rac

Romantismul și arta sunt cheile astăzi. Te simți inspirat de muzică, pictură, poezie sau film. Vrei să împărtășești aceste sentimente cu cineva special. Copiii sunt o sursă de plăcere. Inocența lor te face să te simți din nou tânăr. 

Leu

Astăzi nu vei fi indiferent. Veștile bune te duc la extaz. Veștile proaste te-ar putea trimite în adâncul disperării. Musafirii îți oferă o distragere binevenită, în timp ce activitățile spirituale psunt subiectul tău preferat de conversație. 

Fecioară

Dorința de a învăța printr-o activitate de grup, o prelegere sau un atelier, te ajută să socializezi. Vei fi entuziasmant. Dacă vrei să participați la un astfel de eveniment, nu merge singur. Plăcerea ta va fi sporită de prezența unui prieten apropiat sau a partenerului tău.

Balanță

Ai avut succes recent în profesia ta. Ai muncit din greu și ai învățat lucruri. Ai câștigat respect din partea șefilor. Vrei să-ți pui în practică ideile.  ar putea fi un talent artistic sau darul vindecării.

Scorpion

Ziua de azi este foarte norocoasă, mai ales în ceea ce privește dragostea. Relațiile cu cineva special sunt mai apropiate ca niciodată. Te simți cald și iubitor față de toată lumea, chiar și față de străini. Te simți deosebit de intuitiv. Optimismul și entuziasmul domnesc, dar nu uita să fii realist!

Săgetător

Ești romantic și sexy. Seara va fi minunată dacă o poți petrece în compania unui iubit. Noaptea ai vise puternice. Notează-le și încearcă, mai târziu, să-ți dai seama ce înseamnă.

Capricorn

Evenimentele sociale îți ocupă mult timp în seara asta și îți place să te vezi cu prietenii. Conversațiile sunt fascinante. Poate îți descoperi și o nouă preocupare. O întâlnire cu partenerul tău va fi mai pasională decât de obicei. 

Vărsător

Problemele de muncă și de carieră îți aduc în sfârșit succesul și norocul pe care le-ai sperat. Este o recunoaștere pentru efort și dăruire, precum și pentru munca grea. Așteaptă-te și la o mărire de salariu dar și la respect de la prieteni și colegi. Nu sărbători atât de mult încât să fii mahmur a doua zi!

Pești

Iubești o persoană care se află departe și te gândești cu drag la ea dar și la locul unde trăiește poate ești plictisit de rutină și nerăbdător să îmbrățișezi aventura. Este un moment bun pentru a planifica o vacanță, mai ales dacă ești însoțit de cineva drag.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE