2024-04-25 19:54

HOROSCOP 16 martie 2023: Vei fi fericit cu ceea ce faci

 |  23:34
HOROSCOP 16 martie 2023: Vei fi fericit cu ceea ce faci

Horoscop 16 martie 2023. Berbecii muncesc, Gemenii comunică telepatic, Racii primesc o recompensă pentru munca lor, Leii au o oportunitate nouă în carieră, Balanțele discută cu prietenii, Scorpionii se implică într-un proiect creativ, Săgetătorii fac ordine în casă, iar Peștii au discuții interesante.

Horoscop 16 martie 2023 Berbec

Munca creativă ar putea necesita mai multă concentrare decât de obicei astăzi. S-ar putea să fie nevoie să faci cercetări aprofundate, să lucrezi cu detalii complicate care îți obosesc ochii și îți suprastimulează mintea. Fă pauze mai dese. Întinde-te pe spate și închide-ți ochii din când în când. Și nu uita să mănânci! Până la sfârșitul zilei, ar trebui să fii mulțumit de ceea ce ai realizat.

Horoscop 16 martie 2023 Taur

Primești musafiri tineri care vor să-i distrezi. De obicei nu-ți place să fii în centrul atenției, dar acum s-ar putea să te bucuri. Ai putea să regizezi niște jocuri sau să spui o poveste. Orice ai face, atât tu, cât și invitații tăi vă distrați de minune. 

Horoscop 16 martie 2023 Gemeni

Ai comunicări telepatice cu o persoană pe care nu o cunoști prea bine. Dacă dorești, ai putea încerca să o cunoști mai bine. Această persoană ar putea avea nevoie de un prieten.

Horoscop 16 martie 2023 Rac

O muncă intensă pe care ai făcut-o în trecut, despre care poate ai uitat, a atras atrage atenția cuiva cu autoritate. Unele recompense de mult așteptate pentru acea muncă ar putea veni astăzi. Aceasta ar putea  fi o surpriză plăcută și binevenită.  Este timpul să sărbătorești!

Horoscop 16 martie 2023 Leu

O conversație ciudată ar putea avea loc cu cineva pe care nu-l cunoști bine. Ar putea fi o cunoștință de la serviciu sau cineva care a sosit de departe. Discuția ar putea contura noi posibilități de carieră pe care nu le-ai luat în considerare niciodată, dar pe care le găsești atrăgătoare. Te gândești multe ore la asta. 

Horoscop 16 martie 2023 Fecioară

Te dedici studiului metafizicii, filozofiei, istoriei ori altor științe umaniste. S-ar putea să stai mult timp prin biblioteci ori librării ori participi la o prelegeri. Vei avea parte de un schimb de idei incitant. 

Horoscop 16 martie 2023 Balanță

Ar putea avea loc unele conversații intense între tine și un grup de prieteni. Este posibil ca acești oameni să nu fie prieteni apropiați dar veți dedscoperi că aveți interese comune. 

Horoscop 16 martie 2023 Scorpion

Te concentrezi pe o lucrare foarte apropiată, poate pe un desen sau pictură, cusut, fabricarea de bijuterii sau crearea unei rețete noi. Este posibil să-ți ia mai mult timp, probabil pentru că sunt multe detalii implicate. Vei fi fericit cu ceea ce faci. Ia pauze ocazionale.

Horoscop 16 martie 2023 Săgetător

Ești hotărât să faci ordine prin casă și să scapi de lucrurile care nu-ți mai folosesc. Eliberează-ți locuința dar asigură-te că nu arunci și acele obiecte de care ai putea avea  nevoie mai târziu.

Horoscop 16 martie 2023 Capricorn

Un studiu al unui concept filozofic sau metafizic ori poate o cultură străveche ți-ar putea ocupa mult timp astăzi. Mintea ta este deosebit de ascuțită și pătrunzătoare acum, așa că ar trebui să observi mai multe, să înveți mai repede și să păstrezi mai mult din ceea ce citești. Singurele dezavantaje sunt oboseala ochilor și o minte agitată. Fă o plimbare înainte de a te culca.

Horoscop 16 martie 2023 Vărsător

Vrei să improvizezi o petrecere la care ar putea participa mulți oameni veseli și interesanți. Te vei distra mult și te vei simți epuizat la sfârșit. Asta este în regulă doar asigură-te că partenerul tău este pregătit pentru zgomot. 

Horoscop 16 martie 2023 Pești

Discuți mult la telefon cu partenerul tău. Temele sunt diverse, de la filozofie și evenimente actuale, la vreme și opinii despre orice. Singurul subiect pe care îl ocolești este starea relației voastre. Însă vei înțelege mai multe despre sentimentele tale. 

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE