2024-04-19 07:20

HOROSCOP 16 februarie 2023: Ai parte de un nou început

 |  23:31
HOROSCOP 16 februarie 2023: Ai parte de un nou început

HOROSCOP 16 februarie 2023: Berbecii sunt telepatici, Taurii vor să câștige mai mulți bani, Gemenii se simt puternici, Racii sunt nostalgici, Leii au parte de un nou început, Fecioarele să fie atente la emoții, Balanțele sunt curioase, Scorpionii sunt intuitivi, Capricornii se simt puternici iar Peștii sunt atrași de lucruri noi.

HOROSCOP 16 februarie 2023 Berbec

Informațiile primite de departe te determină să afli mai multe. Le folosești într-un proiect care include un partener. Mintea ta este perspicace. Dacă trebuie să iei decizii, aceasta este cu siguranță ziua în care să-ți urmezi inima. Nu fi surprins dacă ai abilități telepatice.

HOROSCOP 16 februarie 2023 Taur

Problemele legate de bani pot fi avansate prin folosirea intuiției și a puterii tale interioare. Te gândești că ideea ta de a câștiga mai mulți bani ar putea funcționa. Nu lăsa pe nimeni să te convingă până nu cunoști faptele. De asemenea, s-ar putea să redescoperi un talent neglijat dar pe care îl găsești util acum.

HOROSCOP 16 februarie 2023 Gemeni

Simți că poți muta munții. Dacă te-ai gândit la acțiuni pe care alții le consideră imposibile, aceasta este ziua pentru a le pune în practică. Problemele legate de carieră, romantismul și proiectele creative ar putea fi avansate astăzi printr-un efort atent din partea ta. Gândește-te puțin, notează-ți ideile, ia în considerare lucrurile neprevăzute și mergi mai departe.

HOROSCOP 16 februarie 2023 Rac

Amintiri din trecutul tău îndepărtat ar putea reapărea astăzi. Te întrebi de ce te gândești brusc la ele dar probabil că reprezintă o eliberare a vechilor blocaje emoționale. Până la mijlocul după-amiezii, ar trebui să te simți mai concentrat, mai hotărât și gata să faci orice. Aceasta este cu siguranță o zi grozavă pentru a începe un nou proiect sau a finaliza unul vechi.

HOROSCOP 16 februarie 2023 Leu

Ai parte de un nou început. Un vechi prieten ar putea să reapară în viața ta și să îți trezească amintiri plăcute dar deconcertante. Nu-ți face prea multe griji. Probabil este o eliberare necesară. Poți să te implici într-un grup cu obiective asemănătoare. Prieteni noi ar putea veni în calea ta. Asteeaptă-te la cateva surprize.

HOROSCOP 16 februarie 2023 Fecioară

Emoțiile ar putea fi la maxim. Cineva din anturajul tău poate avea o problemă cu un șef. Te simți puternică acum și ai putea fi tentat să acționezi dar este mai bine să stai deoparte și să te dedici propriului tău proiect. Este mai probabil să aducă rezultate pozitive.

HOROSCOP 16 februarie 2023 Balanță

Petreci mult timp citind sau făcând cercetare. Curiozitatea ta este deosebit de ascuțită acum. S-ar putea chiar să te gândești să te înscrii la un curs. Prieteni noi din domenii fascinante s-ar putea să te fi pus pe gânduri. Acesta este un moment bun pentru a analiza acest lucru.

HOROSCOP 16 februarie 2023 Scorpion

Intuiția ta este la nivel ridicat și ai putea înțelege gândurile și motivele unor oameni pe care nu i-ai întâlnit până acum. Știrile îți deschid perspective bruște despre cum vor decurge lucrurile. Ai putea decide să folosești această abilitate pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Fă acest lucru dacă poți dar în limite rezonabile. Părerile tale sunt probabil corecte.

HOROSCOP 16 februarie 2023 Săgetător

Ești preocupat de partenerul tău și vrei să petreceți o seară romantică împreună. Interesele profesionale și creative vă solicită într-un nou proiect, în care credeți amândoi. Căutați inspirație la evenimentele din străinătate.

HOROSCOP 16 februarie 2023 Capricorn

Un val de putere interioară te-ar putea împinge peste vârf și te face să te simți din nou puternic și sănătos. Ai putea decide să-ți teremini toate sarcinile. Nu uitați să-ți faci timp pentru distracție. 

HOROSCOP 16 februarie 2023 Vărsător

Un val de pasiune îți domină domină ziua așa că plănuiești o seară intimă cu iubitul tău. O inspirație bruscă îți vine dintr-un loc îndepărtat. Fă-ți timp să o analizezi. Creativitatea este la fel de importantă ca orice altceva.

HOROSCOP 16 februarie 2023 Pești

O seară romantică acasă cu partenerul tău vă va apropia. Totuși, emoțiile tale sunt intense acum, așa că trebuie să-ți folosești intuiția pentru a judeca exact cât de mult din sentimentele tale ar trebui să dezvălui. Și o pasiune intelectuală apare astăzi. S-ar putea să descoperi un nou domeniu de interes și vei dori să-l studiezi.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE