2024-04-23 18:58

HOROSCOP 15 mai 2021: Ce provocări aduce acest final de săptămână

 |  23:38
HOROSCOP 15 mai 2021: Ce provocări aduce acest final de săptămână

Horoscop 15 mai 2021: Finalul săptămânii aduce bucurie pentru Berbec, Gemenii se concentrează foarte bine, Balanțele se îndreaptă prea mult spre trecut, iar Vărsătorii își exprimă cu ușurință sentimentele. Iată horoscopul complet al zilei de 15 mai 2021:

Horoscop 15 mai Berbec

Aspectele planetare actuale îți sporesc compasiunea naturală pentru ceilalți oameni. Te simți bine cu tine însuți! Oamenii sunt atrași de tine și doresc să ia parte la seninătatea ta vindecătoare. Ascultă fără să judeci în timp ce oamenii își revarsă inima. Aceasta este o abilitate foarte prețioasă.

Horoscop 15 mai Taur

Te-ai născut cu o anumită grație și frumusețe. Astăzi vei putea să îți cultivi dragostea pentru lucrurile frumoase. S-ar putea să ai chef să încerci haine de designer sau să îți exprimi simțul estetic înnăscut prin pictură. Astăzi, cele cinci simțuri vă vor ghida cu ajutorul imaginației și a temperamentului artistului.

Horoscop 15 mai Gemeni

Ai câteva dorințe foarte urgente, dar ele rămân un secret pentru toți ceilalți. În singurătate, îți cultivi interesul pentru filozofie și misticism. Astăzi, parcă ești absent. Corpul și acțiunile tale se află în lumea reală, dar ai mers atât de departe în tine, încât va fi greu pentru oamenii din jur să te scoată! Ce concentrare incredibilă!

Horoscop 15 mai Rac

De obicei ești inima petrecerii, dar astăzi s-ar putea să vrei să te retragi în coconul tău, departe de lume și de tot zgomotul ei. Trebuie să îți golești de toate ideile și gândurile negative. Este timpul să faci o curățare mentală și să scapi de noțiunile care au fost plantate în copilărie. Acum poți începe din nou.

Horoscop 15 mai Leu

Judecata ta despre oameni se bazează prea mult pe opinia generală. De îndată ce întâlnești pe cineva, accepți ceea ce cred alții despre el sau ea fără să încerci să afli mai multe. Această lipsă de curiozitate te-ar putea determina să iei astăzi o decizie pripită despre cineva. Dacă îți iei timp să asculți cu inima, ai putea fi impresionat de ceea ce auzi.

Horoscop 15 mai Fecioara

Ai tendința de a da mai multă greutate opiniei populare decât sentimentelor tale? Poate dorești doar să vezi filme despre care toată lumea vorbește, să asculți rock sau să citești best-sellers. Asta vrei tu? Chiar și atunci când nu îți place un film, poți spune că îți place dacă le place ceilorlalți. Ascultă-ți ideile astăzi.

Horoscop 15 mai Balanța

Gândurile tale se apleacă spre trecut. Nu te deplasa înapoi, dar poate dorești să intri în legătură cu originile tale pentru a porni spre viitor. Ai dori, de asemenea, să înțelegi mai bine greșelile din trecut. Vei fi un psihanalist azi.

Horoscop 15 mai Scorpion

Oamenii te pot citi ca pe o carte astăzi. Datorită pozițiilor planetare actuale, ești un pic mai sensibil decât de obicei. Reacțiile tale la anumite situații sunt scrise pe toată fața ta. Roșești și mâinile îți transpiră și tremură. Fiecare dintre gesturile tale dezvăluie emoție. Acesta ar fi un moment minunat pentru a fi îndrăgostit. Atenție la dragoste la prima vedere!

Horoscop 15 mai Săgetător

Este posibil ca abilitățile tale de analiză excelente să nu fie la nivel optim în următoarele zile. Pari copleșit de emoțiile tale. Îți este greu să îți ascunzi sentimentele și să prelucrezi informațiile pe care le primești. În loc să încerci să înțelegi oamenii, ai tendința de a le interpreta acțiunile și de a îți imagina lucruri care nu sunt adevărate. Fii atent la judecata ta în acest moment. Este departe de adevăr!

Horoscop 15 mai Capricorn

Poziția planetelor te invită să explorezi expresii puternice ale sentimentelor. O declarație de dragoste, autobiografie, mărturisire spirituală, scuze sau reconciliere. Toate aceste tipuri de comunicare aduc un fel de revelație intimă. Acesta ar putea fi ceea ce ai nevoie pentru a profita de inspirația puternică a momentului.

Horoscop 15 mai Vărsător

Acesta este un moment excelent pentru a-ți împărtăși sentimentele cu persoana iubită. Ar putea părea puțin înfricoșător pentru tine. De obicei ești o persoană rezervată, dar s-ar putea să te surprinzi cu declarațiile pasionate care reflectă fericirea ta acum. Profitați de acest lucru, deoarece lucrurile se pot schimba în următoarele zile.

Horoscop 15 mai Pești

S-ar putea să ai chef să mergi desculț, să îți mângâi câinele sau să te joci cu copiii. Există o tandrețe și deschidere în aer care afectează pe toată lumea. Va fi ca o zi minunată la țară, unde toată lumea este fericită să se vadă, să se îmbrățișeze și să spună povești vechi de familie pentru a suta oară. Aceste zile îi fac pe tineri să râdă și pe bătrâni să zâmbească.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE