2024-04-19 08:22

HOROSCOP 14 martie 2023: Imaginația ta este la cote înalte

 |  00:00
HOROSCOP 14 martie 2023: Imaginația ta este la cote înalte

HOROSCOP 14 martie 2023: Berbecii sunt inspirați să scrie, Taurii vor să redecoreze, Racii au imaginație, Fecioarele fac un cadou, Balanțele vor să plece îmntr-o călătorie, Scorpionii sunt atrași de partener, Vărsătorii sunt îndrăgostiți iar Peștii se simt apreciați.

Berbec

Astăzi poți să-ți încerci talentul în scris, indiferent de subiect. Mintea ta este ascuțită și cuvintele curg libere. Mergi înainte!

Taur

Ești preocupat să redecorezi, fie că vopsești un perete, cumperi plante noi ori aranjezi pozele în rame. Rezultatul final îți va însenina ziua și te va menține optimist în următoarele zile. 

Gemeni

Artele vizuale te interesează și s-ar putea să mergi la vernisajul unui pictor care îți place. Mai mult, vrei să încerci și tu să deseneți ori să pictezi. Un prieten s-ar putea să ți se alăture. Designul, cusutul și decorarea interioară ar putea reprezenta variații care te atrag. 

Rac

Imaginația ta este la cote înalte. Indiferent de provocările care apar, vei găsi soluții ingenioase. Dragostea contează și artele creative ar putea trece în prim-plan. Aceasta este cu siguranță o zi bună pentru relaxare și distracție. 

Leu

Primești un apel telefonic de la un prieten  care îți aduce vești grozave. Ar putea fi vorba despre succesul unui proiect în care sunteți implicați amândoi. Așa că este timpul să ieșiți în oraș și să sărbătoriți. 

Fecioară

Faci cadou unui prieten fără o ocazie specială. Poate știai ce își dorește și l-ai văzut în plimbările tale prin magazine și ți-ai amintit. Nu îl oferi pentru a fi apreciat, așa că nu-ți minimiza bunătatea. 

Balanță

Un loc îndepărtat te atrage să mergi în vacanță așa că te proecupă care ar fi prețul biletului de avion, al cazării. Lasă pentru mai târziu decizia de a pleca. Acum doar informează-te. 

Scorpion

Vrei să te apropii de partenerul tău, aș că poate aranjezi o cină romantică. Ori o vizită la o galerie de artă, un concert ori o piesă de teatru. 

Săgetător

Petrecerile organizate, întâlnirile improvizate sau alte evenimente sociale ar trebui să fie plăcute astăzi. Vei simți un puternic sentiment de apartenență la o familie sau comunitate și o afecțiune pentru toți cei implicați. Indiferent ce crezi că trebuie să faci, nu refuza o invitație. 

Capricorn

Ești calm astăzi iar stresul tău este minim. Ai relații bune cu cei din jur, chiar și cu cei mai dificili dintre ei. Probabil că veți realiza împreună mai multe decât de obicei. 

Vărsător

Dragostea poate fi printre prioritățile tale de astăzi. Cineva de departe s-ar putea să-ți fi furat inima și vrei să-l întâlnești.

Pești

Un membru al familiei tale care se recuperează după o boală își poate exprima aprecierea pentru tot ajutorul tău. Acest lucru te surprinde dar fii sigur că l-ai sprijinit. Relaxează-te știind că ești iubit, dorit și apreciat. 

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE