2024-04-23 23:44

HOROSCOP 14 mai 2022: Ceva trebuie să se schimbe

 |  23:35
HOROSCOP 14 mai 2022: Ceva trebuie să se schimbe

HOROSCOP 14 mai 2022: Taurii și Vărsătorii vor să-și cumpere haine noi, Leii văd lucrurile diferit, Balanțele sunt neliniștite, Săgetătorii au nevoie de o pauză, Peștii au o zi agitată.

Berbec

Astăzi trebuie să regândești toate acele valori sociale pe care le-ai acceptat fără să te gândești la ele. La fel ca noi ceilalți, le-ați învățat la o vârstă fragedă și le-ai aprobat. Conceptele consacrate de corectitudine merită în special atenție.

Taur

Este o zi ideală pentru a-ți cumpăra haine noi. S-ar putea să găsești stilul tău obișnuit fie prea convențional, fie incomod. Adesea, când ieși la cumpărături, vei respinge un articol care îți place cu adevărat de teamă că este prea avangardist sau de modă veche. Poate că ar trebui să asculți propriile dorințe, în loc să fii atât de preocupat de ceea ce ar putea crede alții.

Gemeni

Tema zilei este cunoașterea și învățarea. Ai studiat domeniul la care visezi? Ți-e rușine că nu ai urmat forme de educație avansate? Dacă astfel de probleme sunt cele mai important, amintește-ți că ești creativ și îți folosești abilitățile și cunoștințele, iar toate astea sunt mai importante decât diplomele. 

Rac

Un aspect important a trecut și acum ești în proces de a culege beneficiile. Era doar o chestiune de a deveni conștient și de a soluționa anumite lucruri legate de nevoia ta de recunoaștere socială. Nu fi atât de flămând de aprobare. Majoritatea oamenilor pot trăi bine cu ei înșiși.

Leu

S-ar putea să te simți cuprins de modelele pe care societatea le oferă. Pe măsură ce te străduiești să-ți găsești propria definiție a ființei umane, oamenii din jurul tău critică uneori atitudinea ta. Doar pentru că ideile lor nu sunt sincronizate cu ale tale, nu le invalidează. Dacă ideile tale sunt puțin prea radicale, ale lor sunt prea convenționale. Există loc pentru ambele puncte de vedere.

Fecioară

Aspectele de astăzi sugerează să arunci o privire atentă asupra stării egoului tău. Ești prea mândru sau prea umil? Budiștii spun că drumul către împlinirea spirituală constă în a ști cum să construiești un ego sănătos și, în același timp, să dezvolți o parte din sine complet străină de ego. Lucrezi din greu la asta?

Balanță

O mică criză este totuși o criză, nu? Așteaptă-te la una în viața ta personală astăzi. Deoarece nu lași problemele nerezolvate, nu vei mai putea amâna gestionarea problemelor tale. Întrebările abundă. Munca și responsabilitățile sunt împărțite în mod egal cu partenerul tău? Faceți amândoi un efort egal pentru a menține armonia relației? A pune întrebările este primul pas pentru a răspunde la ele.

Scorpion

Ceva trebuie să se schimbe. Ai știut de îndată ce te-ai trezit azi dimineață. Oglinda ta oferă impulsul pentru unele rezoluții importante. Este timpul să începi o dietă, să faci exerciții sau să renunți la fumat? Orice faci pentru a-ți îmbunătăți sănătatea, te va face să te simți mai bine cu tine însuți. Cumpără-ți haine noi! Vor observa și alții!

Săgetător

Nu te simți niciodată la fel pentru mult timp. Într-o clipă ești sus, în următoarea ești jos. Nu poți să-ți dai seama ce vrei azi. În loc să-i aduci pe cei dragi în această plimbare sălbatică, de ce să nu te distanțezi puțin de mediul tău obișnuit? Vei fi mult mai bine singur. Cine știe? Din aceste momente de singurătate poate ieși ceva important!

Capricorn

Poate vrei să-ți verifici alarma de trezire. Tendința ta va fi să rămâi în coconul propriei tale lumi de vis, adânc în propriile gânduri. Gândurile obsesive, în special, vor încerca să îndepărteze unele probleme mai presante din trecut, care chiar trebuie să fie tratate o dată pentru totdeauna. Sună, sună! E timpul sa te trezesti!

Vărsător

Există ceva în aer astăzi care te împinge către reînnoire. Este timpul să-ți schimbați garderoba sau să-ți redecorezi casa? Dacă da, aceasta este ziua. Dacă vrei să faci economii, eliberează-ți casa de toate lucrurile care nu te mai reprezintă. Înconjoară-te cu lucrurile pe care le iubești.

Pești

Vestea este că lucrurile nu pot decât să meargă bine. Pentru astăzi, totuși, ar putea fi niște momente de încercare în magazin. Dacă ești părinte, copiii vor vrea ceva la fiecare cinci minute. La serviciu, vei simți presiune din toate părțile. Nici măcar viața ta amoroasă nu este imună la îndoiala care pare să planeze asupra ta. Nici un compromis nu este posibil astăzi. Stai liniștit și gândește-te că vin zile mai calme.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE