2024-04-25 12:31

HOROSCOP 14 februarie 2023: Nu este ziua în care să iei o decizie

 |  23:43
HOROSCOP 14 februarie 2023: Nu este ziua în care să iei o decizie

HOROSCOP 14 februarie 2023: Taurii au probleme în familie, Gemenii sunt intuitivi, Racii și Vărsătorii discută cu un prieten, Leii nu știu ce au de făcut, Scorpionii au un coleg dificil, Săgetătorii află vești supărătoare, Capricornii acceptă lucrurile cum sunt iar Peștii află informații nesigure.

HOROSCOP 14 februarie 2023 Berbec

Dorința de a face o achiziție majoră, poate un articol de lux, te-ar putea face să-ți numeri banii. Însă apoi s-ar putea să de îndoiești de o asemenea hotărâre. Nu este ziua în care să iei o decizie. Așteaptă câteva zile și ar trebui să vezi lucrurile mai clar și să înțelegi mai bine situația.

HOROSCOP 14 februarie 2023 Taur

Grijile legate de un membru al gospodăriei te-ar putea chinui. Este posibil ca această persoană să fi plecat fără să spună nimănui sau să pară supărată. Prietenul tău este probabil în regulă, dar mai degrabă în dezacord cu cineva din afara casei. Lasă-l să-și rezolve problema în orice mod consideră potrivit. 

HOROSCOP 14 februarie 2023 Gemeni

Un frate sau un vecin îți poate spune un lucru, în timp ce intuiția ta îți spune altceva. Probabil că persoana respectivă încearcă să-ți menajeze sentimentele. Poate că este mai bine să nu o provoci. Așteaptă până când afli mai multe înainte de a aduce în discuție subiectul. Nu vrei să provoci o ruptură între voi doi.

HOROSCOP 14 februarie 2023 Rac

Un prieten care are probleme cu banii s-ar putea să-și arunce toate necazurile asupra ta. Înclinația ta nu este să fii foarte simpatic. Situația este reală, iar prietenul tău este foarte îngrijorat și are nevoie de soluții mai mult decât critici sau simpatie. Bunul simț și natura ta practică ar putea fi neprețuite. Oferă-te să asculți.

HOROSCOP 14 februarie 2023 Leu

Ți s-a dat o sarcină de făcut la serviciu care nu ți-a fost explicată corect? Dacă da, s-ar putea să te simți pierdut. Ce să faci? Cel mai bine este să te întorci la persoana care a repartizat munca și să ceri mai multe detalii. Acest lucru ar putea fi temporar umilitor, dar amintește-ți că este mai bine să pui o întrebare stupidă decât să faci o greșeală aiurea. Nu merge înainte până nu știi exact ce trebuie să faci.

HOROSCOP 14 februarie 2023 Fecioară

Probabil că ești încântat de o călătorie viitoare dar s-ar putea să nu fii clar despre aranjamente. Nu lăsa această situație să persiste sau călătoria ta s-ar putea să nu funcționeze așa cum speri. Ia legătura cu oameni care dețin informații. Atunci vei ști totul înainte de a te urca în acel avion.

HOROSCOP 14 februarie 2023 Balanță

Un vis sau o perspectivă ți-ar putea pune la îndoială unul dintre obiectivele tale pe termen lung. Poate ți-ai formulat un alt obiectiv care îți place mai mult sau începi să te îndoiești de funcționalitatea celui vechi. Probabil că nu este o zi bună pentru a lua o decizie. Gândirea ta poate să nu fie la fel de rațională cum ca de obicei. Notează-ți opțiunile și revino la el în zilele următoare.

HOROSCOP 14 februarie 2023 Scorpion

Cineva la locul de muncă poate fi supărat și nu vrea să-și comunice sentimentele. S-ar putea să te întrebi dacă această persoană este supărată pe tine, dar sunt șanse să aibă mai mult de-a face cu locul de muncă decât tine. Folosește-ți capacitatea de concentrare și nu lăsa acest lucru să-ți stea în cale. Nu merită osteneala.

HOROSCOP 14 februarie 2023 Săgetător

Unele știri tulburătoare de departe te-ar putea stresa. Acest lucru îți poate afecta munca dacă nu ești atent. Mintea ta se poate rătăci înainte și înapoi de la muncă la știri, și implicațiile acesora. Rămâi concentrat. Toate semnele sunt că orice ai auzit este probabil să fie mult mai puțin supărător decât pare acum. Nu lua decizii până nu cunoști faptele.

HOROSCOP 14 februarie 2023 Capricorn

Dacă ești singur, nu te grăbi să schimbi asta. Dacă ești într-o relație, tu și partenerul tău ar trebui să vă înțelegeți foarte bine. Cu toate acestea, este posibil să aveți o mică îndoială când partenerul devine necomunicativ. Prietenul tău probabil are griji legate de bani. 

HOROSCOP 14 februarie 2023 Vărsător

Primești o vizită dar s-ar putea să te întrebi cu ce ai deranjat această persoană. Poate fi distras ori mai înclinat să asculte ceea ce spui decât să converseze. Sunt șanse ca prietenul tău să se simtă singur și să aibă nevoie de companie. Fii flatat. Nu-ți fie teamă să te lansezi într-un monolog despre ceva ce ți se pare fascinant. Poate fi exact ceea ce are nevoie prietenul tău.

HOROSCOP 14 februarie 2023 Pești

Un apel telefonic poate veni de la cineva despre care știi că este predispus la bârfă. Această persoană poate avea multe de spus, dar fii sceptic. Dacă ceea ce spune această persoană este important, verifică faptele înainte de a le transmite mai departe sau de a lua orice măsură. Sunt șanse să fie exagerat sau complet fals.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE