2024-04-26 00:28

HOROSCOP 11 februarie 2023: S-ar putea întâmpla ceva interesant

 |  00:17
HOROSCOP 11 februarie 2023: S-ar putea întâmpla ceva interesant

HOROSCOP 11 februarie 2023: Gemenii vor să călătorească, Racii au vise tulburătoare, Fecioarele sunt creative, Balanțele pasionale. Scorpionii sunt optimiști, Săgetătorii scriu poezii, Capricornii se implică într-un nou proiect, Vărsătorii sunt atrăgători iar Peștii redecorează casa.

Berbec

S-ar putea să vezi brusc un vechi prieten sau un vecin într-o lumină nouă. Acest lucru poate fi palpitant, dar s-ar putea să nu fie o idee bună să faci ceva în acest sens. Te simți senzual astăzi dar orice atracție pe care o simți ar putea să treacă mâine. Dacă ești într-o relație, programează o seară romantică cu partenerul tău.

Taur

Primești vești financiare bune, probabil ca urmare a unui avans în carieră. Este posibil ca acest proces să continue și astăzi deoarece evenimentele sociale te pun în contact cu persoane importante. Ar putea fi o idee bună să-i ascultați pe alții și să nu încerci să-ți exprimi propriile idei sau să iei vreo decizie. Prea multă activitate ar putea duce la suprasolicitare mentală și o lipsă de concentrare.

Gemeni

O dorință puternică de schimbare te-ar putea face să te gândești la călătorii sau poate să te muți într-un stat îndepărtat sau într-o țară străină. Prietenii care locuiesc departe ar putea încerca să te convingă să te alături lor. Aceasta nu este o decizie minoră. Este nevoie de o gândire atentă. S-ar putea să fii tentat să acționezi impulsiv, dar așteaptă puțin. În câteva zile, vei ști dacă schimbarea este potrivită pentru tine.

Rac

Unele vise vii și interesante ar putea aduce o mulțime de amintiri reprimate și te pot forța să le înfrunți. Acest lucru ar putea fi puțin deconcertant dar totuși pozitiv. Obstacolele psihologice din calea succesului financiar și a fericirii romantice ar putea fi îndepărtate, ceea ce ți-ar schimba viața. Este vital să-ți scrii visele. 

Leu

O modificare în cercul tău de prieteni ar putea avea loc astăzi și îți poate schimba viața. Cineva interesant s-ar putea muta în apropiere. Așteaptă-te la conversații stimulatoare și la informații noi și fascinante. Dacă ești singur, te-ai putea îndrăgosti. Sau măcar îți faci un nou priteni. Aruncă o privire atentă și nu iniția lucrurile prea repede.

Fecioară

Oportunitățile de a face o muncă creativă bine plătită ar putea veni în atenția ta astăzi, poate online. Probabil îți va plăcea, deoarece îți oferă libertate. Dacă vrei să încerci sau nu, depinde de situația ta. Vrei să faci ordine în casă pentru ca mâine să fii liber. S-ar putea întâmpla ceva interesant.

Balanță

Te simți sexy și pasională. Te vei bucura să răsfoiești cataloagele de țesături sau mobilier. Romanele erotice te atrag. Dacă te afli într-o relație, vrei o seară cu partenerul tău. Dacă ești singură, nu fi surprinsă dacă vei cunoaște pe cineva nou. Oricum, vei atrage priviri admirative de la străini.

Scorpion

Problemele juridice ar trebui să funcționeze în favoarea ta astăzi, în special orice implică proprietatea. Ești optimist iar viața ta de acasă ar trebui să fie minunată. Sexul și dragostea ar putea fi în mintea ta. Dacă te poți întâlni cu un iubit, probabil că te vei apropia ceva mai mult. Proiectele artistice, în special în ceea ce privește locuința, ar trebui să meargă bine.

Săgetător

Un apel de la un iubit ar putea duce la o întâlnire intimă. Poeziile și romanele de dragoste te atrag. Dacă îți place să scrii, poți crea o lume nouă. 

Capricorn

Proiectele creative la care lucrezi de ceva vreme s-ar putea dovedi stimulante pentru ego-ul tău. O schimbare a locului de muncă și o creștere a veniturilor ar putea fi pe drum. Dacă nu te simți pasionat de ceea ce faci, așteaptă-te la șansa de a te implica într-un nou proiect. 

Vărsător

Ești o persoană atrăgătoare dar astăzi ai putea proiecta mai mult magnetism ca niciodată. Nu fi surprins dacă atragi priviri admirative pe stradă. O întâlnire fierbinte cu un iubit actual sau potențial ar putea avea loc în această seară. De asemenea, s-ar putea să te simți inspirat. Consideră asta un cadou și folosește-l.

Pești

Te gândești la schimbări în casă. Ele pot fi fizice, cum ar fi redecorarea, reamenajarea sau remodelarea. Sau cineva s-ar putea muta. Oricare ar fi schimbarea, probabil că va fi norocoasă. Continuă cu încredere. Ești inspirat și creativ.

Sursa: Jurnalul.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE