2024-04-20 17:00

Xavi Pascual a spus de ce a ales să antreneze pe DINAMO

 |  15:52
Xavi Pascual a spus de ce a ales să antreneze pe DINAMO

Unul dintre cei mai titraţi antrenori de handbal din lume, Xavi Pascual, a explicat jurnaliştilor catalani de ce a ales să preia din această vară pe CS Dinamo Bucureşti după ce a fost anunţat că nu mai este dorit la FC Barcelona, chiar dacă în urmă cu o zi a câștigat Liga Campionilor cu gruparea catalană, 36-23 (16-11), cu Aalborg Handball, la Turneul Final Four de la Koln.

"Merg în România, semnez cu Dinamo. Miercuri merg acolo şi facem prezentarea. Sunt mulţi oameni care mă întreabă de ce şi răspunsul este pentru că oamenii de la Dinamo mă iubesc şi au venit să mă caute. Pentru că s-au aşezat la masă şi mi-au arătat că mă iubesc. Poate că există oameni care nu o înţeleg, dar nu este ceva ce oamenii trebuie să înţeleagă, ci ceva cu care mă simt confortabil. Am simţit când preşedintele a câştigat alegerile. Se vorbise deja că aveau în minte un alt tip de proiect şi, sincer o spun, mi se pare foarte lăudabil. Abonaţii au votat. Înţeleg perfect când un preşedinte preia conducerea clubului, îşi poate alege proiectele şi poate lua deciziile pe care le ia, pentru că de aceea a fost ales şi, prin urmare, respect maxim cu acest lucru. A fost o opţiune, dar nu am văzut-o clar. Mi-au spus din primul moment că au în minte un alt proiect sportiv şi mi-au spus că, dacă aş vrea, aş putea continua încă un an, dar că au deja altceva în minte. Am spus că nu", a declarat Pascual, potrivit mundodeportivo.com.

Xavi Pascual, 48 de ani, a antrenat peste 12 ani pe FC Barcelona, între februarie 2009 şi iunie 2021. În palmaresul lui figurează 61 de trofee, cele mai importante fiind Liga Campionilor, de trei ori, Campionatul Mondial al cluburilor, de cinci ori, campionatul spaniol, de 11 ori, Cupa Spaniei, de zece ori, şi Supercupa Spaniei, de 10 ori.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE