2024-04-18 21:55

ULTIMA ORĂ: Cristina Neagu se RETRAGE temporar de la echipa națională

 |  20:50
ULTIMA ORĂ: Cristina Neagu se RETRAGE temporar de la echipa națională

După ce echipa națională de handbal s-a calificat la Campionatul Mondial, selecționerul Adrian Vasile a dat o veste tristă pentru fani. Cristina Neagu, sportiva de la CSM București, a luat decizia de a se retrage temporar de la reprezentativa națională.

”E important să înțelegem cum e să jucăm fără Cristina. Am preferat să le dau minute celorlalte fete. Trebuie să fim mai exacți fără Cristina.

Cristina o să facă o pauză de la echipa națională, pentru ceva timp, începând din acest moment. Meciurile de calificare (n.r. la Euro) vor fi jucate fără Cristina, apoi vom lua o decizie și pentru Campionatul Mondial. Pentru moment, Cristina se va retrage.

Toată lumea trebuie să joace și mai bine și vreau să găsesc o echipă și mai bună. Nu este ceva definitiv”, a declarat Adrian Vasile, la conferința de presă, conform Digisport.

Astfel, România nu se va putea baza pe cea mai bună jucătoare în partidele pe care le are de disputat în toamnă, în preliminariile Campionatului European, unde va întâlni Austria și Danemarca.

În partida cu Macedonia de Nord, ultima pentru Cristina Neagu sub ”tricolor”, cel puțin până când sportiva va reveni asupra deciziei, dacă o va face, interul de la CSM București a evoluat în primele 15 minute, reușind să marcheze de două ori.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-21

In legatura cu acest articol...

CALIFICARE! Naționala de handbal feminin merge din nou la Campionatul Mondial




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri



PUBLICITATE