2024-04-25 19:17

Partida CSM București - Rostov a fost AMÂNATĂ după un caz de CORONAVIRUS la echipa oaspete

 |  13:57
Partida CSM București - Rostov a fost AMÂNATĂ după un caz de CORONAVIRUS la echipa oaspete

CSM Bucureşti nu va mai juca duminică partida cu Rostov, din Liga Campionilor. Asta după ce gruparea rusă a anunţat un caz de infectare cu noul coronavirus în cadrul lotului. Astfel, conform legilor din Rusia, echipa nu se mai poate face deplasarea la Bucureşti, fiind obligată să stea zece zile în izolare. Confruntarea va avea loc la o dată stabilită ulterior de forul european de handbal.

CSM Bucureşti avea un start perfect de sezon în Liga Campionilor, cu două victorii din două meciuri jucate, iar antrenorul Adi Vasile îşi punea mari speranţe că duminică fetele sale ar fi bifat-o pe a treia.

"Este un moment nepotrivit, suntem pe un trend foarte bun, avem mare încredere în noi, aşa că suntem trişti că nu se va juca acest meci. Am muncit mult pentru cele două victorii obţinute până acum în Liga Campionilor, mă bucur că am început astfel şi că demonstrăm pe teren multă calitate şi spirit de echipă. Echipa arată bine şi sunt foarte mulţumit de asta, raportat la perioada lungă în care nu s-a jucat handbal", a declarat antrenorul CSM Bucureşti, potrivit site-ului focial al clubului din Capitală.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-24



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE