2024-04-18 10:23

Mesajul emoționant al Cristinei Neagu, INFECTATĂ cu coronavirus

 |  20:55
Mesajul emoționant al Cristinei Neagu, INFECTATĂ cu coronavirus

Cea mai bună handbalistă română a momentului, Cristina Neagu, a afirmat, marţi, într-o postare pe Facebook că se simte bine după ce a fost testată pozitiv la coronavirus şi a îndemnat lumea să poarte mască de protecţie.

″După cum aţi aflat deja, săptămâna trecută am fost testată pozitiv pentru coronavirus. Starea mea generală de sănătate este una bună şi abia aştept să mă pot întoarce la antrenamente″⁣, a scris Neagu.

Cea mai bună handbalistă a lumii (2010, 2015, 2016, 2018) a îndemnat lumea să poarte mască pentru a se proteja de virus: ″Aveţi grijă de voi, purtaţi mască şi protejaţi-vă, pentru că virusul nu ocoleşte pe nimeni! Este încă un hop pe care îl am de trecut şi mă voi întoarce, ca de fiecare dată, şi mai puternică!″⁣.

“Cristina a fost depistată pozitiv la noul coronavirus, dar se simte bine, nu are niciun fel de problemă, a avut câteva simptome, dar acum e bine. Se află în autoizolare în acest moment”, au precizat surse din cadrul CSM, potrivit Agerpres.

Gruparea CSM Bucureşti a confirmat faptul că jucătoarea Cristina Neagu a fost testată pozitiv cu noul coronavirus în urma unui test efectuat săptămâna trecută şi că înaintea efectuării acestuia nu a intrat în contact cu nicio coechipieră.

“Cristina Neagu, componentă de bază a echipei feminine de handbal a clubului nostru, a fost confirmată pozitiv la testul RT-PCR pentru diagnosticarea Covid-19, test efectuat săptămâna trecută. Încă de la început, dorim să îi asigurăm pe toţi fanii echipei noastre şi ai Cristinei Neagu de faptul că starea generală de sănătate a sportivei este una bună, fiind în legătură permanentă cu staff-ul medical al echipei. Handbalista de la CSM Bucureşti se află în izolare şi se supune tuturor protocoalelor ce trebuie respectate. Testele repetate la care sunt supuse jucătoarele noastre au făcut ca situaţia să fie în permanenţă sub control. Ţinem să precizăm că, înainte de a fi depistată pozitiv, Cristina Neagu nu a intrat în contact cu nicio altă coechipieră”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al CSM Bucureşti.

De la depistarea Cristinei Neagu ca pozitivă la coronavirus, clubul bucureştean a mai efectuat alte două teste jucătoarelor CSM Bucureşti, rezultatele fiind negative: “Atât sportivele care au fost convocate la loturile naţionale, cât şi cele care s-au aflat în pregătire la Bucureşti au fost testate de minimum două ori de la apariţia acestui caz, toate rezultate fiind negative. În aceste condiţii, deplasarea echipei CSM Bucureşti în Norvegia, pentru partida cu Vipers Kristiansand, meci contând pentru etapa a IV-a a grupelor Ligii Campionilor, nu este în pericol. Ieri, 5 octombrie 2020, lotul echipei feminine a efectuat testul pentru deplasarea în Norvegia, rezultatele fiind negative, iar la sosirea în Kristiansand, întreaga delegaţie va intra în izolare şi se va supune unei noi testări”, conform prevederilor legale din această ţară.

Reprezentanţii CSM Bucureşti au precizat că se află în permanentă legătură cu Neagu.

“Clubul Sportiv Municipal Bucureşti se află în legătură permanentă cu Cristina Neagu, pe care o aşteptăm să revină cât mai repede la antrenamentele şi la meciurile echipei. O asigurăm pe cea mai bună handbalistă a lumii că încercarea prin care trece nu reprezintă decât un nou prilej de a reveni şi mai puternică şi mai determinată, aşa cum s-a întâmplat întotdeauna”, se mai arată în comunicat.

Formaţia CSM Bucureşti va juca la 10 octombrie, în Norvegia, cu Vipers Kristiansand, într-un meci din cadrul Ligii Campionilor.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-06

In legatura cu acest articol...

ULTIMA ORĂ: Măsuri de restricție dure pentru București. Se închid restaurantele, teatrele și cinematografele

Cum se pregătesc elevii pentru meseriile viitorului în contextul pandemiei COVID-19

Numărul FOCARELOR de Covid în ROMÂNIA a crescut ALARMANT în doar o săptămână

"Nașu" Mircea Sandu a fost trimis în JUDECATĂ pentru delapidare și spalare de bani

Primarul PSD al Galațiului a fost diagnosticat cu COVID-19

Viorel Simion vrea să intre în ISTORIA boxului românesc

Arbitru de tristă amintire la Islanda - România




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE