2021-01-28 17:51

Cine este FAVORIT să preia NAȚIONALA feminină de handbal

 |  16:09
Cine este FAVORIT să preia NAȚIONALA feminină de handbal

Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Handbal a decis prin vot secret să nu mai prelungească contractual selecţionerul echipei naţionale de handbal feminin, Bogdan Burcea, scadent la finalul anului 2020. S-a întocmit o listă cu posibili înlocuitori ai lui Burcea, în fruntea ei fiind antrenorul lui CSM Bucureşti, Adrian Vasile.

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu, a declarat că doar 5 dintre membrii Comisiei Tehnice au votat pentru păstrarea lui Burcea în funcţie: "S-a dorit să se găsească soluţii pentru apropierea naţionalei de Olimpiadă. Şedinţa s-a făcut azi pentru că tuturor ne-a făcut bine să gândim la rece şi să luăm deciziile cele mai bune. Actualul staff tehnic nu va continua la lotul naţional, voturile au fost 12 voturi au fost împotrivă, 5 pentru păstrarea staff-ului şi 2 anulate".

Varianta unui antrenor care conduce în paralel şi prima reprezentativă şi un club nu este o variantă agreată de preşedintele FRH: "Nu îmi place, nu sunt de acord, dar, dacă cei din Comisia tehnică aşa au hotărât, aşa se va face. Până la finalul săptămânii sper să ajung la un acord cu un antrenor pentru că trebuie stabilit staff tehnic, strategie şi tot ce este nevoie pentru a fi pregătiţi de turneul olimpic. Nu este deloc timp, comisia a dorit să dea un impuls jucătoarelor, să schimbe ceva, pentru că se pot schimba puţine într-un timp atât de scurt".

La Campionatul European din Danemarca, echipa naţională de handbal a României a terminat pe locul 12, înregistrând o singură victorie şi cinci înfrângeri.

În luna martie (19-21), România va întâlni în Muntenegru, în cadrul turneului preolimpic, echipa naţională a ţării gazdă, cea a Norvegiei şi Kazahstanul.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-13

Mai multe imagini:
Cine este FAVORIT să preia NAȚIONALA feminină de handbal
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE