2020-10-23 14:37

Marian Drăgulescu, PROTEST în faţa MTS după ce a fost exclus din lotul NAŢIONAL: Vreau şansă legală de a participa pe propria răspundere

 |  10:56
Marian Drăgulescu, PROTEST în faţa MTS după ce a fost exclus din lotul NAŢIONAL: Vreau şansă legală de a participa pe propria răspundere

Marian Drăgulescu va protesta în faţa sediului Ministerului Tineretului şi Sportului, după ce Federaţia Română de Gimnastică l-a exclus din lotul naţional din motive medicale.

Update: Gimnastul Marian Drăgulescu a precizat, într-o postare pe contul său de Facebook, că poate concura la Campionatele Europene fără niciun risc şi că FR Gimnastică nu-i oferă dreptul de a concura pe propria răspundere.

"Vreau şansă legală de a participa pe propria răspundere la Campionatul European Glasgow 2018. FRF nu mi-o acordă. Salutare dragilor, mă confrunt cu o situaţie fără precedent, în urmă cu o lună şi jumătate am făcut o intervenţie chirurgicală, în tot acest timp am respectat toate protocoalele şi am trecut toate testele, inclusiv la institutul de medicina sportivă. Am scrisoarea de la medicii care m-au operat, că pot concura la Campionatele europene fără nici un risc", a scris el.

Ştire iniţială:

Marian Drăgulescu a fost dat afară miercuri seară din lotul naţional de gimnastică, motiv pentru care va protesta joi, în faţa MTS, întinzând pe trotuar tricolorul presarat cu cupele si medaliile obţinute pentru România, a scris pe pagina sa personală de Facebook jurnalistul Dorin Chioţea.

Gimnastul a primit avizul "apt pentru efort" al medicilor cardiologi după ce a trecut peste o ablaţie, dar FRG nu vrea sa rişte. El este dispus chiar să concureze pe propria semnătură, a mai făcut-o în trecut, deşi nu e necesar. Cel mai faimos gimnast român nu îşi va putea apăra peste trei săptămâni, la Glasgow, medaliile europene (aur şi argint) cucerite anul trecut la Cluj.

În vârstă de 37 de ani, Marian Drăgulescu este multiplu campion mondial şi european, medaliat cu argint şi dublu medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-07-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE