2020-10-23 15:17

Marian Drăgulescu a primit OK-ul din partea INMS. La ce competiţii va lua START gimnastul

 |  22:34
Marian Drăgulescu a primit OK-ul din partea INMS. La ce competiţii va lua START gimnastul

Gimnastul Marian Drăgulescu a primit avizul medical pentru a concura luna viitoare la Campionatul Mondial de la Doha. Sportivul a fost nevoit să absenteze câteva luni din circuitul competiţional, decizie impusă de Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS), în urma unei probleme cardiace, operată între-timp, despre care sportivul susţinea că nu îi pun în pericol sănătatea.

Până la Mondialul din luna octombrie, Drăgulescu şi-a anunţat participarea şi la etapa de Cupă Mondială de la Paris, precum şi la Campionatele Naţionale.

Cel poreclit Marocanu a primit avizul INMS şi va participa la o primă competiţie internaţională săptămâna viitore, la etapa de Cupă Mondială din Ungaria, informează TVR.

Gimnastul, care va împlini 38 de ani în luna decembrie, a ratat Campionatul European din acest an, după ce INMS nu i-a permis să concureze invocând problemele sale cardiace. Drăgulescu a protestat în urmă nu cu mult timp în faţa MTS cu medaliile câştigate de-a lungul carierei.

Marian Drăgulescu are în palmares opt titluri mondiale şi două medalii de argint, la sărituri şi sol, aparatele sale favorite.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-09-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE