2020-10-22 03:18

Fosta campioană Andreea RĂDUCAN este noul PREŞEDINTE al FR de Gimnastică

 |  12:38
Fosta campioană Andreea RĂDUCAN este noul PREŞEDINTE al FR de Gimnastică

Fosta campioană mondială și olimpică Andreea Răducan a fost aleasă, vineri, în funcția de președinte al Federației Române de Gimnastică. Ea a fost votată în majoritate de membrii afiliați prezenți la Adunarea Generală de alegeri organizată la sediul Ministerul Tineretului și Sportului. Andreea Răducan a câștigat mandatul pentru legislatura 2017-2021 cu 42 de voturi pentru, unul fiind anulat. Fosta gimnastă Andreea Răducan îi urmează în funcție lui Adrian Stoica, acesta fiind președintele Federației Române de Gimnastică în ultimii 11 ani.

La ședința Adunării Generale au participat 43 dintre cei 51 de membri afiliați ai FRL, la alegeri fiind prezent și ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca.

"Un singur om nu poate schimba un sistem, de aceea vă rog să fiți alături de mine cu tot profesionalismul de care ați dat dovadă până acum. Gimnastica rămâne cel mai medaliat sport din România și deși acum părem cumva rătăciți, consider că nu am uitat cum se face gimnastica. Trebuie să fim o echipă unită. Pentru că, din păcate, această echipă s-a erodat din interior în ultimul timp. Nu mai este loc de orgolii, nu voi mai permite acuzații în spațiul public și nici exagerări, care de cele mai multe ori au fost nefondate. Și dacă va fi nevoie, vom apela și la justiție, dar eu sper să nu fie cazul. De asemenea, nu voi tolera un comportament neadecvat din partea antrenorilor", a spus Răducan.

"Am configurat o echipă nouă care să combine entuziasmul tinerilor cu experiența. Îmi doresc ca toți să fim responsabili pentru că este foarte mult de muncă. Și toți știm că fără muncă și disciplină nu se poate obține performanță. Veți avea în mine un partener de dialog, vreau să ascult problemele dumneavoastră, dar îmi doresc să veniți și cu soluții. Vreau să redevenim o echipă unită și să mergem cu capul sus la concursuri", a încheiast fosta mare gimnastă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2017-08-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE