2020-10-23 13:42

Cătălina PONOR și-a încheiat în MEXIC cariera de gimnastă. Câte medalii a câștigat, de-a lungul timpului, la competiții mondiale de top

 |  11:10
Cătălina PONOR și-a încheiat în MEXIC cariera de gimnastă. Câte medalii a câștigat, de-a lungul timpului, la competiții mondiale de top

Gimnasta Cătălina Ponor a participat, sâmbătă, la ultimul concurs din carieră, în Mexic, la ”Abierto Mexicano de Gimnasia”, o competiţie care a îmbinat şi conceptul de gală demonstrativă. La 30 de ani, din care peste 25 dedicaţi gimnasticii, Cătălina Ponor pune punct unei cariere în care a adunat 23 de medalii la competiţii de anvergură, informează News.ro.

”E ultimul concurs al Cătălinei Ponor! Toată lumea o aplaudă pentru cariera impresionantă, pentru gimnastica frumoasă pe care a oferit-o”, a scris şi FR Gimnastică într-un mesaj.

Ponor îşi anunţase retragerea încă din luna octombrie, în timpul Campionatului Mondial de la Montreal. ”Îmi voi termina anul cu concursurile mici şi demonstraţiile deja planificate, după care din decembrie voi urma alt curs al vieţii”, spunea gimnasta la acea vreme.

Cătălina Ponor (30 de ani), participantă la trei ediţii JO, are în palmares 23 medalii la marile competiţii mondiale, între care trei de aur la Jocurile Olimpice şi opt la Campionatele Europene, plus sute de alte distincţii la etape de Cupă Mondială sau turnee inter-ţări.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2017-11-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE