2020-10-20 00:42

Bellu și Bitang se află printre CANDIDAȚII propuși la șefia Federației Române de GIMNASTICĂ

 |  15:32
Bellu și Bitang se află printre CANDIDAȚII propuși la șefia Federației Române de GIMNASTICĂ

Octavian Bellu și Mariana Bitang, cei doi antrenori ai lotului feminin de gimnastică a României în perioada în care sportivele noastre obţineau rezultate internaționaționale incredibile, se regăsesc pe lista candidaţilor propuşi de structurile afiliate pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române Gimnastică. Ceilalți candidați sunt Carmencita Constantin, Maria Fumea, Anca Grigoraş şi Ioan Suciu. La începutul lunii decembrie 2019, Andreea Răducan a demisionat de la preşedinţia FRG, din cauza neînţelegerilor cu membrii Comitetului Executiv.

Candidaţii vor trebui să-şi depună dosarul de înscriere la Secretariatul FRG până cel târziu miercuri, 11 martie 2020. Dosarele de candidatură vor trece apoi printr-un proces de validare, în baza criteriilor statutare, susţinut în cadrul şedinţei Comitetului Executiv din data de 12 martie 2020. Candidaţii astfel validati vor fi supuşi votului în cadrul Adunării Generale ordinare din data de 19 martie 2020. Mandatul viitorului preşedinte al FRG va fi valid până anul viitor, în 2021. Noul șef va avea de dus o muncă titanică, deoarece gimnastica românească a ajuns într-un punct critic, cel mai de jos posibil.

"Ne bucură faptul că structurile afiliate Federaţiei au dat curs solicitării noastre de a ne transmite nominalizări pentru funcţia de Preşedinte FRG. Gimnastica românească, fie că vorbim de cea artistică sau de cea aerobică, are nevoie de continuitate la nivel managerial. Anul 2020 stă sub semnul Jocurilor Olimpice de la Tokio, însă finalul anului marchează, totodată, startul unui nou ciclu olimpic. Aşadar este deja momentul să privim către viitor şi să luăm deciziile care se impun pentru iniţierea unui proces de redresare, în baza unui plan strategic bine conturat, pe obiective şi tactici de acţiune. Candidaţii propuşi sunt oameni cu o bogată experienţă sportivă la nivel înalt şi avem încredere că printre ei se află şi persoana de care gimnastica românească are nevoie", a declarat Mihai Pârvulescu, de la Departamentul Comunicare al FRG.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE