2021-11-30 02:05

Ana BĂRBOSU, noua stea gimnasticii românești: „Îmi doresc să ajung cât mai sus, să reuşesc să ajung la Jocurile Olimpice!”

 |  08:00
Ana BĂRBOSU, noua stea gimnasticii românești: „Îmi doresc să ajung cât mai sus, să reuşesc să ajung la Jocurile Olimpice!”

Sportiva Ana Bărbosu, care a câştigat şase medalii de aur Campionatele Europene de gimnastică artistică pentru juniori de la Mersin (Turcia), a declarat, luni seara, la întoarcerea în ţară, că trebuie să fie în continuare muncitoare pentru a obţine asemenea rezultate la competiţiile următoare.

"Vreau să le mulţumesc antrenorilor care au fost mereu alături de noi. Împreună am reuşit să facem o echipă unită şi să ajungem împreună la un rezultat mult dorit. Sunt bucuroasă că am reuşit să îmi fac treaba cât am putut, dar ştiu că trebuie să fiu în continuare la fel de muncitoare, să fiu perseverentă pentru a avea cât mai multe rezultate de acest fel", a afirmat sportiva, la Salonul Oficial al Aeroportului Internaţional Henri Coandă, informează Agerpres.

"Îmi doresc să ajung cât mai sus, să reuşesc să ajung la Jocurile Olimpice şi să am rezultate cât mai frumoase. Şi să fiu sănătoasă", a adăugat Ana Bărbosu.

Desfăşurate la Mersin, Campionatele Europene destinate junioarelor au adus României nouă medalii dintre care şase de aur (pe echipe şi prin Ana Bărbosu la individual compus şi pe aparate), două de argint, ambele obţinute de Maria Ceplinschi, la individual compus şi sol, şi una de bronz, câştigată de Andreea Preda, la bârnă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE